Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 425.
-
Παράθεση από AntonisKokk: “Ξανακατεβασα την ρομ, την εγκατέστησα, και το πρόβλημα παρέμεινε. Έχω τους ήχους τερματισμενους στο 0 και πάλι ακούγονται τα "παράσιτα" . Βάζω το κινητό σερί αθόρυβο, τα παράσιτα εκεί επιμενουν. Μένει κάποια εφαρμογή στην μνήμη και συνεχίζει. Αναγκάζομαι συνέχεια να κάνω καθαρισμό μνήμης ” Μήπως έχει βλάβη το hardware; Έχει φάει πτώση μήπως;
-
Παράθεση από reggae_b0y: “Παιδες βοηθεια. Ειναι το τριτο κινητο που πηγα να περασω την τελευταια ρομ (6.10.20) και οταν εκανα install τη ρομ απο την sd μου εγραψε failed. Μετά πάτησα reboot και τωρα ειναι στο αρχικο λογοτυπο μι και δεν ανοιγει. Να πω οτι το κινητο αν θυμαμαι ηρθε με android 5, δεν ξερω αν εχει σημασια ” και εγω οταν πηγα να φλασαρω εκανα το ιδιο λαθος,ομως δεν ειναι τιποτα,μην ανησυχεις...σβηστο και ξαναμπες fastboot με power button+volume down
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Nikos5150: “οκ,ξαναμπήκα recovery,τώρα τί πρέπει να κάνω; ” Κανεις τα wipe μετά install όταν τελειώσει το install πας πάλι πίσω πίσω reboot bootloader και ελέγχει αν κλείδωσε και όπως είσαι ξεκλειδωνεις ” πωωωωωω,πρεπει να εκανα μλκια γιατι επελεξα reboot system και δειχνει το mi σε μαυρο φοντο.
-
Καλημέρα σας!Έχω κολλήσει σε καποιο σημείο που δεν αναγνωρίζεται από τοMi PC Suite η συσκευή όταν την συνδέω μέσω usb. Και δεν βλέπει τον αποθηκευτικό χώρο,για να αντιγράψω την ελληνική rom. Ενώ είναι ''use usb for charging only'' το βάζω στο ''use usb for transfer files (MTP)'' και συνεχίζει να μην αναγνωρίζεται από το Mi PC Suite,λέει να συνδέσω την συσκευή και δεν μπορώ. Έβαλα χτες μία fastboot,android 6.0.1 ,MIUI 8 6.10.13 I Beta το Mi PC Suite βγάζει μήνυμα ''You need to update your device …