Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 935.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Μην μας τρελαίνεις ρε δάσκαλε @foxy4270 με το Mix2s. Σιγά τον πολυέλαιο! Παστέλ και καμμένα σημεία φούλ. Για Xiaomi είναι καλές οι φωτό...αλλά μην το κάνουμε και θέμα γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες! Απλά "ανεκτές" οι φωτό του Mix2s. Τίποτα εξωπραγματικό. ” Εαν ξέρεις πιο xiaomi έχει καλύτερες??? Όταν πήρα το mix 2s το Σεπτέμβριο είχα πάρει στα χέρια μου το mi 8 μια εβδομάδα πιο πριν το οποίο είχε πρωτοκυκλοφορήσει και το mix υπερτερούσε σε όλα τα επίπεδα (φωτό και μέρ…
-
Εφόσον έχεις κάνει την αγορά μέσω PayPal η αποστολή του κινητού στην Κίνα θα καλυφθεί.Εχω στείλει παλαιότερα κινητό και όλα μια χαρά.Φυσικα άργησε λίγο με είχε φάει αρχικά το άγχος (ανά 2 ημέρες θυμάμαι έκανα track τον αριθμό αποστολής για να δω που είναι το κινητό) αλλά όλα ok.Απλα στην δική μου περίπτωση έγινε αντικατάσταση κινητού.Τωρα με εσένα εάν σου δίνουν 40 και με 70 το φτιάχνεις ,δεν ξέρω το θα έκανα πραγματικά στην θέση σου.
-
Παράθεση από lak100: “παιδια απο 12/6 εχω ενα δεμα στην εξης κατασταση ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ειναι Χ2 nilkin τζαμακια αξιας 15,57 usd επειδη δεν μου εχει ξανατυχει ξερετε ποσο θα παρει? ” Και 10 και 20 ημέρες μπορεί και παραπάνω, ανάλογα με το πόσο φόρτο εργασίας έχουν και πόσα δέματα είναι αυτή την στιγμή σε εκκρεμότητα.Μην ανησυχείς όμως δεν υπάρχει περίπτωση να φορολογηθείς
-
Παιδιά, έλεγα και εγώ ότι για 40-45 καλύτερα από Ελλάδα να έχω και εγγύηση.Δυστυχως με ένα Xiaomi από Just tech οι τύποι από το πρώτο δευτερόλεπτο που τους τηλεφώνησα μέχρι που πήγε στο service τους έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μην το φτιάξουν.Αντιστοιχα σε 2 περιπτώσεις από Κίνα που χρειαστηκα κανονικά (όχι επιδιωρθωση παρακαλώ) αλλά αντικατάσταση.Επισης εδώ μου έφυγαν και 25 στα μεταφορικά χωρίς φυσικά να επιδιορθωθεί ενώ Κίνα λόγω pay pal τελείως free. Άποψη μου ταπεινή.Ή από infoquest για…
-
Παράθεση από amavroudis: “Τους λόγους τους θα έχουνε... MIUI ROM for Mi MIX 2S - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Μπορεί να πηγαίνει για miui11... ” Εδώ νομίζω είναι η απάντηση Xiaomi : Βάζει τέλος στις εβδομαδιαίες (Beta - Developer) ενημερώσεις, στις χαμηλού κόστους συσκευές. - News from Xiaomi Miui Hellas Ελεεινοί και τρισαθλιοι εκεί στη xiaomi ,έχουν βγάλει 30 παραλλαγές των ίδιων μοντέλων και έχουν χάσει το μπουσουλα.Κριμα