Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 935.

• Official beta ή από τις ρομ του forum η 9.6.5????

• Mi 9 Τ

akisjes - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Έχεις απόλυτο δίκιο.Το mi 9 se εκτός της αναδυόμενης κάμερας είναι περίπου η ίδια συσκευή (αναφορικά με τα χαρακτηριστικά πάντα) και σε πολύ καλύτερη τιμή.Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα τελευταία τι συμβαίνει με την Xiaomi, εκτός και αν μία εβδομάδα με 10 μέρες μετά την κυκλοφορία πάει την τιμή στα φυσιολογικά επίπεδα.Διαφορετικα μιλάμε για αλλαγή πολιτικής από την εταιρεία διότι δεν μπορεί η προ τριμήνου ναυαρχίδα mi 9 στην έκδοση 6/64 να είναι σε καλύτερη τιμή από την mi 9T στην αντίστοιχη έκδοση …

• Παράθεση από gdy190: “Παράθεση από yakamuki: “Τι εννοεις κανονικο? Δεν σου εμφανιζει πληροφορια? Γενικα προβλημα εχεις μονο αν επελεξες unregistered μεθοδο ή air parcel.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” 483190605354368 Το tracking number του κινητού LX702796524NL από τις θήκες. Απλά μου έκανε εντύπωση το tracking number του κινητού. Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα. Priority Direct Mail η μέθοδος. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Νομίζω κάνεις κάποιο λάθος.Τα τελευταία…

• Φίλε banggood ίσον εγγύηση.Μην ανησυχείς

• Παιδιά γιατί στην official beta rom εδώ και 2 εβδομάδες(είμαι στην 9.5.17) δεν δίνει update???

• Vodafone φίλε μου ??

• Ρε φίλε σοβαρά τώρα???? Το έχεις 15 μέρες και τώρα το λές;;; Εδώ καθηγητές μας κάνανε ανάλυση για το τι είναι hardware ....Εάν έχεις το χρόνο γράψε 2-3 λογακια για την κάμερα ,το σήμα , περιοχή που μένεις και δικτύου κινητής

• Γίνεται on line δεν κατεβάζεις κάποιο αρχείο,δεν χρειάζεται να ψάξεις οποίο και να χρησιμοποιήσεις το κανει αυτόματη μετατροπή το video σε αρχείο ήχου και το κατεβαζεις

• Πάτα στο google, youtube convert,θα σου βγάλει αρκετά Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi note 7 pro global version

akisjes - - RedMi Note 7 PRO (Violet)

Μήνυμα

Εγώ έχω το mix2s και προς το παρόν δεν το αλλάζω, για την σύζυγο πήρε εν τέλει το mi8 lite.Εαν ήμουν σίγουρος ότι στην Vodafone η συσκευή είχε κανονικά δεδομένα και σήμα θα της το επερνα με ρίσκο το θέμα με το bootloader.Φυσικα δεν το ρισκάρω , αλλά είναι κρίμα αυτή η συσκευή με αυτά τα χαρακτηριστικά να μην υπάρχει δυνατότητα αγοράς και στην Ελλάδα.

• Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες.Την διαφορά hardware software, που εσύ ενδεχομένως να την ξέρεις άριστα στο θεωρητικό της κομμάτι την γνωρίζω και στην πράξη.Ουτε έγγραψα κάτι για να έρθω σε κόντρα με κάποιον, ούτε φυσικά να προσβάλλω ( κάτι που εσύ συνεχίζεις αλλά δεν πειράζει) Εκεί που θέλω να εστιάσω είναι ,επαναλαμβάνω ,στο γεγονός ότι μετά από 30 και μοντέλα ξαφνικά η Xiaomi όλος περιέργως στην σειρά note 7 μας λέει ότι η china version εδώ στην Ελλάδα (μιλάω για Ελλάδα ενδεχομένως τα ίδια να λ…

• Φίλε μου ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το ύφος σου.Απλα ως χρήστης Xiaomi (Από το πρώτο redmi note και redmi ) πάντα με china version γύρω στα 9 διαφορετικά μοντέλα δικά μου και αρκετά σε συγγενείς , είπα ότι μου κάνει εντύπωση πως τωρα στο 7 pro η china version δεν θα λειτουργεί Ελλάδα, σύμφωνα με το άρθρο που έβαλα παράθεση.Και ρώτησα μήπως συμβαίνει κάτι άλλο και θέλει η xiaomi να μας αποθαρρύνει από αυτο το μοντέλο για δικούς της εμπορικούς λόγους.Δηλαδή το να λες σε κάποιον εάν ξέρει τι είναι τ…

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν θέλεις να πάρεις οπωσδήποτε θα πάρεις την china version...που δεν έχει την B20, όπως ήξερες δηλαδή μέχρι τώρα... Δες κι αυτό ---> Xiaomi Redmi Note 7 Pro: Τιμή, χαρακτηριστικά και πού να αγοράσετε ” Nas με μπερδεύεις .Ποιο πισω μου λες ότι redmi note 7 pro china version εκτός από την B20 σε σχέση με τα παλιά λείπουν και άλλες αρκετές μπάντες εδώ μου γράφεις αν θέλεις να πάρεις την china version μου αναφέρεις για ,B20 <<όπως ήξερες δηλαδή μέχρι τώρα...>>

Μήνυμα

Την B20 όντως δεν την είχα ποτέ , δηλαδή σε σχέση με τα προηγούμενα China version έχουν αφαιρέσει μπάντες??? Τότε ok

Μήνυμα

Παιδιά με αφορμή αυτό το άρθρο Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις την Global Version (India) του RedMi Note 7 PRO - Απλά ξέχνα το ! Θα ήθελα να πω το εξής.Την τελευταία περίπου 5 ετια έχω πάρει σχεδόν όλη την σειρά note της xiaomi για εμένα ενώ σε συγγενείς μου πολλά redmi ενώ τώρα είμαι με mix2s εγώ και mi8 lite η σύζυγος.Μεχρι και το note 3pro αλλά και σε κάτι φίλους το note 4 ήτανε η κινεζική version αφού η xiaomi δεν έβγαζε global version και βάζαμε costum roms.Περα από τον κίνδυνο με το bikarisma το…

• Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)

akisjes - - Mi-8 Lite (Platina)

Μήνυμα

Φίλε μου το redmi note 7 είναι ένα κινητό περίπου μηνός.Ποιος να σου δώσει ακριβή εικόνα ??Ότι θα σου πούνε θα είναι με βάση review και συγκριτικά τύπου gsm arena.Για την μπανταρια όντως είναι εμφανές και δεν χρειάζεται κάποιο περετερω σχόλιο. Το redmi note 7 έχει μεγαλύτερη αυτονομία.Αν θα το αγόραζα θα το επερνα μόνο και μόνο για την αυτονομία,το ότι είναι πιο καινούργια συσκευή και για την κάμερα των 48 mpx αν και για εκεί είναι λίγο θολό το τοπίο. Καλημέρα και συγνώμη εάν δεν βοήθησα αλλά εά…

• Επειδή έπαθα πλάκα με το ζήτημα της αυτονομίας μετά την απάντηση του amovroudis και τον άλλων παιδιών το έψαξα λίγο και από το πρωί έκλεισα το dark mode και βλέπω ήδη διαφορά μέσα στην ημέρα.Ενδεχομενως να είναι η πηγή του κακού.Αυριο θα επιβεβαιώσω

• Καλημέρα σας να ρωτήσω κάτι.Για τι αποστολές μιλάμε.Απλες ή priority.Δηλαδη πλέον και priority direct 2 μήνες αναμονή???

• Πάντως η τελευταία official beta ενεργοποιεί μεν το dark mode αλλά από μπαταρία, μιλάμε ότι χειρότερο μέχρι στιγμής.Φευγει νεράκι

• Παράθεση από NasDriver: “Να λένε global version μόνο, από όπου και να τα πάρεις ” Τελικά μου ήρθε εντελώς τυχαία κουπόνι από banggood και πήρα σε πολύ καλή τιμή πιο φθηνά απο αυτή που έγραφα πιο πάνω και πήρα το global mi 8 lite 4/64.Σχετικα με τα σκρουτζομαγαζα είχα μια κακιά εμπειρία με το το just tech και κατάλαβα ότι εάν θες πραγματική εγγύηση μόνο μέσω infoquest ,όλα τα άλλα Κίνα ή παραεισαγωγη για εμένα καθαρά πιο είναι πιο φθηνό.Δεν θέλω να γράψω λεπτομέρειες διότι έχω ακόμα διαδικασίες ,…