Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 935.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panagiotispro: “καλησπερα. φλασαρα το κινητο μου πρωτη φορα. περασα την ρομ μεσω twrp και εχει πανω απο μιση ωρα που bootαρει. γραφει κατω android και φορτωνει αλλα δεν ανοιγει.” Εάν οι τελείες κάτω από το android αναβοσβηνουν μην φοβάσαι Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ενεργοποίησε τα dev options και διάλεξε στο μενού τους το night mode” Έχω official dev την τελευταία , έχω ενεργοποιημένα τα dev options αλλά δεν υπάρχει night mode Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
akisjes - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαιδιά ο amovroudis μίλησε .Οποίος κατάλαβε..... κατάλαβε
-
Παράθεση από pit_hal: “Γεια σας! Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα ΕΛΤΑ και τα untracked δέματα? Σήμερα παρέλαβε ένα δέμα μου η αδερφή μου από το ταχυδρομείο και ένα ήταν untracked είχε πάνω κολλημένο από τα ΕΛΤΑ ένα barcode με γαλάζιο χρώμα που γράφει ΕΛΤΑ μικροδεματα και όταν έβαλα στο tracking τον αριθμό δείχνει ότι παραδόθηκε κιόλας. Βάζουν από μόνα τους τα ΕΛΤΑ πάνω barcode? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συνέβη και σε εμένα.Μου ήρθε ειδοποίηση με ελληνικό tracking …
-
Παράθεση από billphone: “Παραγγελία 24/12 tablet για την μητέρα μου σε 14 μέρες έφτασε Γιάννενα! Από Banggood με Priority Direct Mail και μεταφορική την nl Μήπως φτιάξανε τα πράγματα; ” Demakhs και το παλικάρι που βλέπω ότι είναι και αυτός από Γιάννενα παρομοίως έχει παραλάβει για παραγγελία από 24/12
-
Παιδιά μπερδευεστε.Τα του ebay τα δέματα καθώς και όλα που δεν είναι priority επειδή πρέπει να ελεγχθούν από τελωνείο υπάρχει αναμονή.Τα priority που περιμένουμε στα ΕΛΤΑ είναι δέματα από Ευρωπαϊκή Ένωση φεύγουν αέρας με το που πατήσουν Ελλάδα.Μην συγκρίνετε τις δύο μεθόδους.Μακαρι demakhs να είναι όπως τα λες αλλά το γεγονός ότι άλλη παραγγελία μου από 20 Δεκεμβρίου με priority από banggood την παρέλαβα 7 Ιανουαρίου και 3 δέματα γνωστών που κάνανε παραγγελία 3 μέρες μετά τους ήρθε Γιάννενα σήμε…
-
Το γεγονός ότι τα δέματα από 1 Δεκεμβρίου έως 16-17 δεν έχουν έρθει ακόμη Ελλάδα και αυτά που ξεκινήσανε αργότερα π.χ. 20 Δεκεμβρίου και ήδη έχουν παραληφθεί εδώ στην Ελλάδα πως το εξηγείς??? Διότι καλή αυτή η θεωρία ότι έχουν μαζευτεί πολλά δέματα αλλά το γεγονός ότι παραγγελίες μετά της 19/12 έρχονται κανονικά στην Ελλάδα μάλλον την ανατρέπουν.
-
Παράθεση από almichael: “Ακριβώς την ίδια περίπτωση έχω και εγώ με RN 6 κολλημένο στην ίδια ημερομηνία και ώρα με το δικό σου. Θεωρώ ότι έχει φτάσει Ελλάδα αλλά δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος ώστε να σκαναριστει το περιεχόμενο του. Άλλο δεματακι από ali αναπαύεται στο Ελ. Βενιζέλος και αναμένει την ηρωική του είσοδο στο τελωνείο από 19/12!!!! Κάτι αλλά μικροπραγματακια, παραγγελίες Δεκεμβρίου, προβλέπεται να παραληφθούν εντός του 2020. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χωρίς να θέλ…