Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 935.
-
Παιδιά όσοι ρωτάτε για dispute.Τελικα ο demakhs έχει δίκιο .60 μέρες και μετά αυτή η ενέργεια.Το banggood έχει στα ψιλά γράμματα ότι σε όλες τις παραγγελίες υπάρχει 60 ημέρες εγγύηση για φουλ refund για όλες τις παραγγελίες στην περίπτωση που δεν παραδώσουν μέχρι τότε.Επειδη ενδεχομένως το pay pal δεν θα κατανοήσει επακριβώς τι συμβαίνει υπάρχει ο κίνδυνος να δικαιώσει σε πρώτη φάση το banggood με κίνδυνο μετά επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε dispute για τον ίδιο λόγο στο τέλος να πάρουμε τα .....…
-
RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
akisjes - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Harrytzo: “Κι εγώ για αυτό και προτίμησα banggood δαγκωτο. Όλα μια χαρά τον υπόλοιπο καιρό. Με την συγκεκριμένη παραγγελία όμως πήγε λίγο στραβά εξ αρχής. Το έχω αλλά το ετοιμάζω, το στέλνω το έστειλα κλπ. Τους είχα στείλει να ρωτήσω για το κόλλημα που υπάρχει που είχαμε όλοι με post nl και μου απάντησαν την ημέρα που το παρέλαβα για να φανταστείτε. Την ίδια κιόλας μέρα έστειλα για το dead (μάλλον) pixel και είναι πάλι "εξαφανισμένοι". Πουθενά 48ωρη απάντηση. Σχετικά με το pay pal ε…
-
Όντως , εγώ που έχω pay pal εντελώς διαφορετική εικόνα για το Banggood.Απαντήσανε άμεσα στα mail και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν το dispute.Φυσικα είναι και το γεγονός ότι προσωπικά με ενδιαφέρει να βρεθεί το δέμα μου ή να μου ξαναστείλουν το προϊόν οπότε και οι 2 μεριές δεν τις βολεύει το dispute
-
Από εκείνη την ημέρα.Πρωτα μίλα μαζί τους στο live chat , ενδεχομένως να μην χρειαστεί να φτάσεις στα άκρα ( pay pal) .Εάν δεν βρεις άκρη μετά της 3/2 να ανοίξεις case στο pay pal.Οι 60 ημέρες σύμφωνα με τον πάντα έγκριτο demakhs διασφαλίζουν από τυχόν λάθος του pay pal λόγω λάθος στοιχείων το κλείσιμο της υπόθεσης
-
Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από akisjes: “αλλά μέχρι τέλους της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις ” Αυτό γιατί το λες; Έχεις ακούσει κάτι; ” Εξακριβωμένα σε πάνω από 20 περιπτώσεις γνωστών για το διάστημα που σου ανέφερα,ενώ εκτός από το παιδί που εγγραψε πιο πάνω υπάρχουν αρκετές οι οποίοι έχουν κάνει παραγγελία 19-20-21 Δεκεμβρίου και είτε έχουν παραλάβει είτε το δέμα έχει φτάσει Βενιζέλο.Εχω στείλει επιστολή στο banggood και έχω μιλήσει στο on line chat διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι το…
-
Παράθεση από geotzia: “Εμένα από παραγγελία 3/12 αποστολή 6/12 με nl και priority από bangood ακόμα μου λέει -αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό ολλανδία- Τι γίνεται,να αρχίσω να ανησυχώ;; ” Έχω παρόμοιο ζήτημα για. Priority direct από banggood περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα με εσένα (γράφω λίγο πιο πίσω). Κατόπιν σύντομης έρευνας , παραγγελίες από 1 έως και 16-17 Δεκέμβρη με priority από banggood έχουν το ίδιο πρόβλημα .φτάνουν nl shorting center και μετά ξεκινάνε για Ελλάδα και από εκεί και…
-
Παράθεση από tastzik: “Παράθεση από sso: “Παράθεση από Panos21t: “Καλησπερα σας. Να ρωτησω κατι. Ειμαι με την global stable 10.0.6.0. Μπορω να κατεβασω την dev και να την περασω μεσω updater?? ” Αν δεις λίγα μόνο μηνύματα πιο πάνω από το δικό σου αυτό ακριβώς έκανα σήμερα! ” Καλημέρα παιδιά!Και εγώ με global stable 10.0.6.0 αλλά με ξεκλειδωμένο bootloader. Ακολουθώ την ίδια διαδικασία για να περάσω global dev μέσω updater; Έτσι δεν είναι; Υπάρχει κάποιο λινκ με την σωστή global dev που πρέπει να…