Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 935.
-
@some1 σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας παιδια μιας και βλεπω τα νηματα για το μιξ2ς να πεθαίνουν..... Ξέχασα να σου γράψω προχτές φίλε.Κανε υπομονή 10 με 15 ημέρες.Συμφωνα με απόρρητες πληροφορίες που έχω βαρυσήμαντο μέλος του φόρουμ θα μπει στα νήματα του mi mix 2s και θα τα αναστήσει για τα καλά... Υπομονή
-
Στην δεύτερη εάν προσέξεις επειδή οι τοίχοι είναι λευκοί και έρχεται φώς από τα παράθυρα και από πάνω από τα φώτα χαλάει την καθαρότητα που έχουν οι φωτογραφίες σε νορμάλ συνθήκες48680205d739d12d7e8cffe3ba350358.jpg20927004143170802aca7cab568ece86.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Τόσο κάνει με qc3. Αν είχες κανονικό απλό θα ήθελες κάνα τρίωρο να φορτίσεις” Αυτή έχω παιδιά39689530faac39caf483edff4d2438d1.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από civil0: “Παράθεση από akisjes: “Παιδιά το φορτίζει κάποιος με wirless charching?? Εάν είστε ευχαριστημένοι και λειτουργεί σωστά παρακαλώ θα το εκτιμούσα εάν μου προτείνατε το μοντέλο του φορτιστή ” Εγώ φίλε μου αγόρασα από GearBest τον επίσημο ασύρματο φορτιστή της Xiaomi που είχε παρουσιαστεί μαζί με το Mi Mix 2S, μαζί και ένα γνήσιο Quick Charge 3.0 φορτιστή της Xiaomi, διότι δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία του ασύρματου φορτιστή. Φορτίζω συχνά το κινητό με τον ασύρματο φορτιστή…
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
akisjes - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Το gearbest το έβαλε προσφορά 356 ευρώ (6/128 μπλε global) ΑΛΛΑ με ανοιχτό bootloader. Εγώ το έχω παραγγείλει και μόλις έρθει το κλειδώνω. Ότι είναι global το είδα από τα κουτιά των αλλωνών. Έβγαλα και φωτογραφίες αν γίνει καμιά στραβή να επέμβει η Paypal. Απλά ενημερώνω ” Tip: Unlocked for Worldwide use. Please ensure local area network is compatible. click here for Network Frequency of your country. Please check with your carrier/provider before purchasing this item. T…
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
akisjes - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαιδιά το unlocked που λένε τα κινέζικα site συνήθως αναφέρονται στις μπάντες. Ειδες καθαρά να λέει unlocked bootloader???Εαν λέει αυτό τότε το κινητό δεν είναι original global. Νομίζω όμως ότι είναι το πρώτο που ανέφερα.