Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 935.

• @some1 σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας παιδια μιας και βλεπω τα νηματα για το μιξ2ς να πεθαίνουν..... Ξέχασα να σου γράψω προχτές φίλε.Κανε υπομονή 10 με 15 ημέρες.Συμφωνα με απόρρητες πληροφορίες που έχω βαρυσήμαντο μέλος του φόρουμ θα μπει στα νήματα του mi mix 2s και θα τα αναστήσει για τα καλά... Υπομονή

• Θα τον πάρω μόνο και μόνο γιατί το wirelles charging θέλει qc 3 φορτιστή.Σημερα θα πάω σε ένα φίλο μου αντιπρόσωπο που δουλεύει με Κίνα έφερε promo ενα power bank 12000 mah το οποίο φορτίζει και wirelless να το δω

• Σχετικά με τον μανισιο φορτιστή της global versio το τσεκαρα χτες προκειμένου να δώσω ακριβής χρόνους.Απο 2 - 84 % ακριβως μία ώρα.Ενω μέχρι 96% 1 ώρα και 17 λεπτά

• Φίλε μου μην στεναχωριέσαι θα τα σπάσει μόνο του το gearbest εάν είναι πολλά.Το θέμα είναι να τα έχει πραγματικά σε στοκ .Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα απόψε αλλά θα με καταλάβεις....

• Υπό νορμάλ συνθήκες όλα τέλειαbbeb1f219d9acd04b2dbb08e81c10282.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για την πρώτη πάλι τα φώτα μου χαλάνε το σύνολο

• Στην δεύτερη εάν προσέξεις επειδή οι τοίχοι είναι λευκοί και έρχεται φώς από τα παράθυρα και από πάνω από τα φώτα χαλάει την καθαρότητα που έχουν οι φωτογραφίες σε νορμάλ συνθήκες48680205d739d12d7e8cffe3ba350358.jpg20927004143170802aca7cab568ece86.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ωραίο το pocofone αλλά σε σχέση με το δικό σου η οθόνη ένα σκαλοπάτι ποιο κάτω , φωτογραφία σε καμία περίπτωση σαν το mix 2s και από ποιότητα ενώ εξωτερικά είναι όμορφο είναι σε σχέση με το mix πλαστικούρα.Τι να σου πω .....Δεν νομίζω

• Βάζω λοιπόν παραγγελία qc3..Μαζί με wirelles . Ευχαριστώ για την βοήθεια

• RE:

akisjes - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τόσο κάνει με qc3. Αν είχες κανονικό απλό θα ήθελες κάνα τρίωρο να φορτίσεις” Αυτή έχω παιδιά39689530faac39caf483edff4d2438d1.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από civil0: “Παράθεση από akisjes: “Παιδιά το φορτίζει κάποιος με wirless charching?? Εάν είστε ευχαριστημένοι και λειτουργεί σωστά παρακαλώ θα το εκτιμούσα εάν μου προτείνατε το μοντέλο του φορτιστή ” Εγώ φίλε μου αγόρασα από GearBest τον επίσημο ασύρματο φορτιστή της Xiaomi που είχε παρουσιαστεί μαζί με το Mi Mix 2S, μαζί και ένα γνήσιο Quick Charge 3.0 φορτιστή της Xiaomi, διότι δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία του ασύρματου φορτιστή. Φορτίζω συχνά το κινητό με τον ασύρματο φορτιστή…

• Σας ευχαριστώ παιδιά.Με το φλας στα τελείως σκοτάδια το mi mix 2s βγάζει τις πιο τέλειες φωτογραφίες . Εκεί που πρέπει να το βρω είναι το βράδυ όταν πέφτει λίγο φως π.χ. από λάμπες αφού μου φωτίζει όλο το πλάνο.Φυσικα για φλας ούτε λόγος , σχεδόν αχρειαστο, μόνο στο εντελώς σκοτάδι

• Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Πιστεψε με εάν πας με μόνο γνώμονα την κίνηση στο νήμα θα το σκυλομετανιωσεις ειδικά στις νυχτερινές φωτογραφίες,και 4G plus.Σχετικα με το sot εγώ με global stable από 95-5% 6ωρες sot

• Παιδιά για mi mix 2s με global version stable global rom τι προτείνετε stock camera ή κάτι άλλο??Ο bootloader είναι κλειδωμένος προς το παρόν

• Παράθεση από Maniataros: “Υπάρχει καμιά θήκη πουθενά για το mi 8 αλλά original της xuaomi δηλαδή που να είναι σε στιλ flip ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με την μέχρι τώρα εμπειρία μου οι nillkin οι πιο καλές flip και από ποιότητα και από εμφάνιση

• Πολύ ποιοτικό κινητό με φοβερές δυνατότητες στις φωτό σε βαθμό που ξεχνάς ότι έχεις Xioami.Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να το έχω μόνιμα σε nillkin flip δίοτι φίλε δεν ρισκάρουμε

• Παιδιά το φορτίζει κάποιος με wirless charching?? Εάν είστε ευχαριστημένοι και λειτουργεί σωστά παρακαλώ θα το εκτιμούσα εάν μου προτείνατε το μοντέλο του φορτιστή

• MI 8 και εξέλιξη τιμών

akisjes - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Το gearbest το έβαλε προσφορά 356 ευρώ (6/128 μπλε global) ΑΛΛΑ με ανοιχτό bootloader. Εγώ το έχω παραγγείλει και μόλις έρθει το κλειδώνω. Ότι είναι global το είδα από τα κουτιά των αλλωνών. Έβγαλα και φωτογραφίες αν γίνει καμιά στραβή να επέμβει η Paypal. Απλά ενημερώνω ” Tip: Unlocked for Worldwide use. Please ensure local area network is compatible. click here for Network Frequency of your country. Please check with your carrier/provider before purchasing this item. T…

• MI 8 και εξέλιξη τιμών

akisjes - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παιδιά το unlocked που λένε τα κινέζικα site συνήθως αναφέρονται στις μπάντες. Ειδες καθαρά να λέει unlocked bootloader???Εαν λέει αυτό τότε το κινητό δεν είναι original global. Νομίζω όμως ότι είναι το πρώτο που ανέφερα.