Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 935.
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood Την Διεύθυνσή της (URL): BANGOOD Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi MIX 2s Global Version 5.99 inch 6GB RAM 64GB ROM, NILLKIN Amazing H+PRO Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Mi Mix 2s + Nillkin flip case Την ημερομηνία αγοράς: 25/09/2018, shipping 26/09 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 μέρες Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι - Priority Line Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποσ…
-
redmi 5 plus ή redmi s2
Μήνυμαπάντως παιδια τουλάχιστον για τις ιδιες κατηγορίες global 3/32 και 4/64 banggood οι διαφορές(το s2 ειναι σε προσφορά) είναι 50 ευρω τα οποία σε αυτές τις τιμες είναι γύρω στο 35 με 40% και δεν τα λες και λιγα. για την ακρίβεια με priority 124E το s2 και 182E το redmi note 4/64 global και τα 2
-
redmi 5 plus ή redmi s2
ΜήνυμαΠάντως μου κάνει εντύπωση που παρότι εδώ και 25-30 μέρες είναι τιμή χώμα στην Ελλάδα δεν το έχουν πολλοι αφού στο φόρουμ δεν βλέπω και κίνηση στο φόρουμ
-
redmi 5 plus ή redmi s2
ΜήνυμαΤα κοιτάω και εγώ , βασικά το redmi S2 με κουπόνι από banggood μου βγαίνει το 4/64 με priority στα 124 ευρώ το θέλω για το μικρό μου αδερφό.Το γεγονός ότι το redmi 5 plus έχει 4000 mah και το s2 3000 έχει μεγάλη διαφορά???
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά ,μετά την αναβάθμιση με miui 10 και android 8 στις selfie στο πλαίσιο σας βγάζει ηλικία???
-
Παράθεση από akisjes: “Παράθεση από demakhs: “banggood priority line κ μην ασχολείστε με τίποτα άλλο. Βρείτε κουπονακια, πληθώρα κ ψωνίζετε από εκεί!! ” με αφορμή το σχόλιο του αγαπητού demakhs (ο οποίος στο παραπέντε κυριολεκτικά με έσωσε και τον ευχαριστώ )να σας αναφέρω ένα πρόσφατο ,έτσι για να έχουμε μια εικόνα.Την Τρίτη έκανα από bangood μια παραγγελία ενός mi mix 2s με priority και την επομένη για το κινητό ήρθε μήνυμα shipped με tracking number.Είπα λοιπόν Τετάρτη απόγευμα να βάλω και 2 …