Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 935.
-
Ητανε να παρω το mi 8 και αφου μου εστειλε μηνυμα ο demakhs, ο οποιος το ειχε παρει το κινητο προ 15 μερου, κυριολεκτικα στο παρα ενα( εκει που λεει συνεχεια μεσω pay pal) το εψαξα λιγο καλυτερα και κατεληξα στο mi mix2s .Επρεπε ομως να ρωτησω και για θηκες ρε φιλε .Που να φανταστω οτι το gearbest θα ειχε θεμα με το priority???
-
Παράθεση από demakhs: “banggood priority line κ μην ασχολείστε με τίποτα άλλο. Βρείτε κουπονακια, πληθώρα κ ψωνίζετε από εκεί!! ” με αφορμή το σχόλιο του αγαπητού demakhs (ο οποίος στο παραπέντε κυριολεκτικά με έσωσε και τον ευχαριστώ )να σας αναφέρω ένα πρόσφατο ,έτσι για να έχουμε μια εικόνα.Την Τρίτη έκανα από bangood μια παραγγελία ενός mi mix 2s με priority και την επομένη για το κινητό ήρθε μήνυμα shipped με tracking number.Είπα λοιπόν Τετάρτη απόγευμα να βάλω και 2 θήκες +2 glass και έκαν…
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
akisjes - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαευχαριστώ θα γράψω και εκεί
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
Μήνυμαπαιδιά καλημέρα το παραγγέλνω σήμερα από banggood παίζει ένα κουπόνι από kimovil.Απο την στιγμή που πληρώνω με pay pal το shipping insurance να το βάλω ή ειναι τσάμπα έξοδα???Δηλαδη εαν δεν βάλω και χαθεί ή ερθει σπασμένο δεν καλύπρ\τομαι με dispute
-
Φίλε μου στο ιδιο κατάστημα υπάρχει και 6/128 που το λέει ξεκάθαρα global version φυσικά πιο ακριβό.Τωρα για να αρνηθείς να παραλάβεις εφόσον σου το στείλουν λίγο δύσκολο.Εαν σου το εμφάνιζαν στο site ως global version και σου στέλνανε κινεζική version αλλά με global rom ενδεχομένως θα μπορούσες να κάνεις κάτι αλλά τώρα δεν φαίνεται να σου πούλησαν κάτι διαφορετικό από αυτό που περιγράφουν.Εαν κάποιος πιο έμπειρος από τα παιδιά σκεφτούν κάτι άλλο ή αν κάπου κάνω λάθος μακάρι να το ακυρώσεις φίλε…
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
ΜήνυμαΠου το βρήκες φίλε μου σε αυτή την τιμή γιατί με ενδιαφέρει η global vession 6/128.Ειδα γύρω στα 382 στο gearbest σε flash sale Xiaomi Mi 8 6.21 inch 4G Phablet Global Version - $439.99 Free Shipping | GearBest.com Mobile Αλλά δεν ξεκαθαρίζει εάν το στέλνει άμεσα ή θα φάω κάνα 10ημερο ή μήνα μέχρι να ξεκινήσει από Κίνα.Το μοναδικό που βρήκα να φεύγει άμεσα είναι από banggood global 6/64 στα 373 ευρώ με priority.
-
Φίλε μου έχεις δίκιο το έχω επισημάνει και εγώ.Εαν διαβάσεις προσεκτικά πιο πίσω γίνεται αναφορά ότι σιγά σιγά θα σταματήσει η αrωma ειδικά για το android 8 και το natrium αν όχι στην επόμενη στην μεθεπόμενη ρομ παίρνει oreo
-
Παράθεση από panos78: “Μπήκα περίπου 10 φορές στο androidfilehost και δεν έχει τίποτα ανεβασμένο. Κάνω κάτι λάθος;;; ” Για έμπα και εδώ φίλε μου Index of /current
-
Miui κατεβασα για το natrium την 8.9.20 αrωma και ένα παλικάρι εγγραψε στο thread του natrium ότι η 8.9.20 china developer έχει πάνω το oreo . Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει το ίδιο και με την δικιά μας;;
-
Παιδιά είναι όλες οι Ρομ???
-
Παιδιά επειδή ακούω όλους για back up, το 90% είναι φωτό και video , σωστά ?? Με το google fotos που είναι αποθηκευμένα όλα στην google δεν είστε καλυμμένοι??
-
Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από akisjes: “Εάν αυτο δεν είναι δεδομένο νομίζω ότι κάπου εδώ για εμένα η xiaomi θα αρχίσει να μπαίνει σε διαδικασία εξεύρεσης αντικαταστάτη . Εκεί που πήγαινα για πιο καινούργιο μοντέλο μάλλον θα πρέπει να σκέφτομαι για άλλη εταιρεία.Ιδωμεν ” με αφορμη, και μονο, το σχολιο σου, να κανω κι εγω μια απλη σκεψη ως αντιλογο? για να τα λεμε ολα... ωραια........, η ΧΙΑΟΜΙ μας ανακατεψε με τις τελευταιες κινησεις της, αλλα απο την αλλη, σε οποια αλλη εταιρεια να πας, θα …