Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 935.
-
Κάπως έτσι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.
-
Παράθεση από Harrytzo: “Έχεις απόλυτο δίκιο. Εγω θα κρίνω τι με συμφέρει αναλόγως. Αλλά εδώ συζητάμε και μοιραζόμαστε εμπειρίες προς όφελος όλων. Για αυτό ρώτησα αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε μου χωρίς να θέλω να σου υποδείξω ή να σε παρατηρησω αλλά με προσωπική εμπειρία άνω των 5 χρόνων από κινέζικα καταστήματα θεωρώ το bangood από τα πιο έντιμα στο χώρο.Επισης για ένα ευρώ, που επίσης από την εμπειρία μου θεωρώ ότι σίγουρα …
-
Φιλε μου αν θυμάμαι καλά κάτι παίζει με τα θέματα με Ευρωπαϊκή οδηγία και βάζαμε religion Ινδία για να τα κατεβάσουμε.Επειδη έχω πολύ καιρό να το ψάξω δεν θυμάμαι λεπτομέρειες
-
Σε mi5s plus τόσο στην προηγούμενη όσο και σε αυτή στον miui browser στο 5 λεπτο force close.Επισης ο aroma instaler ούτε google camera ούτε ρουτ ούτε dolby κτλ.Το κινητό ρολαρει μια χαρά και η μπαταρία στα καλύτερα της
-
Miui art έχω βάλει στο mi5s plus το Σάββατο το βράδυ την Ρομ από το thread με την ανάκληση από τον σύνδεσμο που είχες δώσει.Αυτη που είναι εδώ είναι η ίδια Ρομ,μην μπω στον κόπο σωστά??
-
@gthom εκεί που σε παραπέμπει ο Miui art κάπου στην μέση έχει σύνδεσμο.Εαν διαβάσεις στην αρχή του θέματος λένε τα παιδιά ότι οι λ Ρομ έχουν ανακληθεί από την xiaomi λόγω force close(FC) των διπλών εφαρμογών.Παρολα αυτά τα παιδιά για όσους θέλουν να δοκιμάσουν έδωσαν σύνδεσμο.Εγω λοιπόν για το mi5s plus που δεν έχω διπλές εφαρμογές λειτουργούν όλα τέλεια και έχω την εντύπωση ότι έχει καλύτερη διαχείριση μπανταριας.Τελος να γνωρίζεις ότι κατά πάσα πιθανότητα απόψε η αύριο θα δοθούν τελείως διορθω…
-
Παιδιά υπάρχουν τόσο site όσο και τρόποι αποστολής όπου το κεφάλι μας είναι ήσυχο.Απλα επειδή κοιτάμε έστω και για 1 δολλάριο την φθηνότερη τιμή εκεί την πατάμε.Ααα και για να μην ρωτήσουν κάποιοι ποια είναι τα καταστήματα και ποιοι οι τρόποι στο θέμα με τις αξιολογήσεις καταστημάτων μπορεί ο καθένας να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.
-
Και στο mi5s plus μια χαρά (φυσικά δεν έχω καθόλου διπλές εφαρμογές) να είστε καλά παιδιά
-
Και εννοείς αύριο να βάλουμε την διορθωμένη από πάνω σωστά??!
-
Σε mi5s plus εγκαταστάθηκε η αrωma και από την πρώτη στιγμή φαίνεται ότι το κινητό πάει πιο καλά από όλες τις miui 10 roms και η νέα εμφάνιση είναι πιο cool.Επισης οι επισημάνσεις του Leftheo είναι σωστές και εύστοχες.Ευχαριστουμε όλη την ομάδα του forum για την καλή δουλειά.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΥπόψη έχει βγει και μια καινούργια τεχνολογία ειδικά για τα τζαμακια των ρολογιών διότι εάν το ψάξεις το 2.5 d σε τόσες λίγες ιντσες θεωρείται , σύμφωνα πάντα με τα κινεζοσαιτ, ότι δεν ενδείκνυται όπως στα κινητά
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαOnline Shop for Amazfit 2 tempereted glass Wholesale with Best Price
-
Σου το ξαναλέω, θα εβαζα την τελευταία stable.Πρεπει να κάνεις όλα τα wipes να τα σβήσεις όλα και από την αρχή να στήσεις το κινητό με την νέα Ρομ.Για περισσότερα πήγαινε στο tread με τις stable.Τωρα εάν θες να μείνεις με beta πάλι πολύ πίσω είσαι οπότε το format data δεν το γλυτώνεις
-
Κοίτα βετεράνος δεν είμαι απλά αλλάζω Ρομ κάθε εβδομάδα αυτή είναι και η έννοια κατά τη άποψη μου να χρησιμοποιείς beta rom.Την ,google κάμερα δεν την χρησιμοποιώ το τελευταίο 3μηνο.Αποψη μου αφού δεν αλλάζεις συχνά Ρομ να βάλεις μια stable
-
Εδω και 2 εβδομάδες που δώσανε Ρομ σε miui 10 σε mi5splus δεν συνοδεύτηκε και με αλλαγή έκδοσης android.Κοίτα εάν δεν αλλάζεις έκδοση android από μόνη της η μετάβαση από 9 σε miui 10 δεν δημιουργεί θέμα οπότε δεν θέλει format data μόνο με τα wipes και όλα μια χαρά . Εννοείται ότι έχω natrium και έχω την τελευταία αrωma . Κοίτα όμως εγώ βάζω κάθε εβδομάδα και καινούργια Ρομ.Εαν είσαι πολλές Ρομ πίσω ενδεχομένως να χρειάζεται και format data(εάν αλλάζεις έκδοση android είναι επιβεβλημένο)
-
Παράθεση από Lookasgti: “Καλησπερα σε ολους!Μηπως εχει δοκιμασει κανενας να περασει την MIUI 10 σε Mi 5s plus;Και αν ναι πως;Εχω περασμενη την XTRV 7.9.7 και εχω περασμενο twrp και root.Ευχαριστω!!! ” Τι εννοείς πως την περνάμε???? Όπως περνάμε όλες τις ρομ
-
Να είσαι καλά.Κυριακατικα μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και ασχολείσαι με Ρομ.Πολλα συγχαρητήρια
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν χρησιμοποιείς το official ναι . Αν όχι, δεν υπάρχει λόγος. ” Έχω το twrp μέσα από τις Ρομ. αρχικά μόλις ξεκλειδωσα έβαλα πριν ενάμιση χρόνο έβαλα αυτή που είχαν οι οδηγοί για ξεκλείδωμα