Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 935.

• Τα επιλέγω δηλαδή και τα 2 σωστά???

• Αλλάζει και η τιμή όμως.Σε αυτά τα χρήματα παίζω banggood και έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο.

• Να ρωτήσω κάτι . Έκανα εγκατάσταση στο mi5s plus το dolby atmos μέσα από το twrp . Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση και πήγα να κάνω redoot με ρώτησε εάν θέλω να κάνω εγκατάσταση τις official twrp εφαρμογές και μια άλλη επιλογή για να φαίνονται σαν εφαρμογές του συστήματος.Τι ακριβώς σημαίνουν αυτά??

• AmazFit bt Xiaomi

akisjes - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από run: “Με την νέα αναβάθμιση έχει κανένας πρόβλημα με τους παλμούς κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Εμένα μου τους δείχνει αισθητά λιγότερους ” Το παρατήρησα και εγώ.Το θέμα είναι εάν πριν μας τους έδειχνε λάθος και διορθώθηκε ή αν είναι τωρινό bug

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Καλησπέρα σας Θέλω να αγοράσω τάμπλετ για την μαμά μου, κατα προτίμηση απο ευρωπαική αποθήκη, έχετε να μου προτείνεται κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα (κινέζικο) απο ευρώπη? ” Για δες αυτό, είναι καλή περίπτωση .. Chuwi Hi9 Air CWI546 4G Tablet PC - $179.99 Free Shipping|GearBest.com ” demakhs το μηχάνημα τα σπάει η τιμή χώμα με μία διευκρίνιση εκείνο το ship between 12-17 september που μου θυμίζει γιατί δεν ξαναψωνιζω από gearbest.

• @'Dimitra Kgianni Βλέπω ότι μένεις και εσύ Γιάννενα.Απο Ευρωπαϊκή αποθήκη έχω ψωνίσει από geekbuying απο αποθήκη Ιταλίας και μου έκανε ακριβώς 3 ημέρες να μου έρθει Γιάννενα.Απο τις τιμές που βλέπεις υπολόγισε +5με 8 usd περίπου μεταφορικά. tablet-pcs-accessories-971

• AmazFit bt Xiaomi

akisjes - - Amazfit

Μήνυμα

@Darap21 Πάρε προστατευτικό τζαμακι για παν ενδεχόμενο.Μεχρι 2.5 ευρώ το ακριβότερο

• mi5s plus μόλις μπήκε.Σχολια σε 2-3 ημέρες

• Σχετικά με το mi5s plus τόσο της προηγούμενης εβδομάδας όσο και με την Ρομ την τελευταία θέλει κάποιες μικροδιορθώσεις για να αρχίσει να ρολαρει το κινητό 100%.Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε την ομάδα για την διάθεση των Ρομ και την όλη δουλειά που κάνει

• Συνήθως το πρόβλημα είναι ότι με παράθεση στην παράθεση ειδικά εάν είναι μεγάλα κείμενα στο τέλος σε μια σελίδα θα έχουμε μόνο παραθέσεις εκτός του ότι είναι και κουραστικό

• AmazFit bt Xiaomi

akisjes - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από Sim: “Καλησπέρα. Μου ρθε η αναβάθμιση. Μόλις επανεκίνησε το ρολόι επέλεξα γλώσσα και μου βγαλε το QR Code να το σκαναρω. Η εφαρμογή όμως μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω pair ίδιο ρολόι. Τι κάνω? Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν διαβάσεις τα μηνύματα μου πριν 2-3 σελίδες είχα το ίδιο θέμα και περιγράφω τι εκανα.Εκανα απεγκατασταση την εφαρμογή από το κινητό την έκανα εκ νέου εγκατάσταση από το playstore και όλα ok.

• Πάντως σταθεροτητα και beta rom η οποία ανά εβδομάδα αλλάζει και ειδικά τώρα που είχε και 2 μισή μήνες να βγεί είναι δύο πράγματα που για κάνα 3-4 εβδομάδες δεν νομίζω να πάνε μαζί

• Την γ . Εφόσον έχεις ξεκλειδώσει και καλύτερα , αναλυτικά ποια Ρομ φοράς τώρα κ.λ.π.

• mi5 s plus την πέρασα την αrwma πρωί πρωί χωρίς factorty reset, μόνο με wipes.Προς το παρόν ρολαρει αλλά θέλει το χρόνο της η νέα Ρομ.Μην σας φοβίσει στην αρχή διότι θα πάρει να κάνει εκκίνηση πιο πολύ απ' ότι συνήθως.Ενα πράγμα που παρατήρησα και με χαραποιήσε είναι η λειτουργία και των τεσσάρων πυρήνων .Τέλος για τον nasso gr και εμένα στο ρολόι τα ίδια βγάζει και δεν καταλαβαίνω που σε προβληματίζει.Μεγαλες ευχαριστίες στα παιδια από την ομάδα που μας ετοιμάζει τις Ρομ.

• Μην βιάζεσε ψιλοθεματακια, διαβάζω , έχουν αυτοί που την έβαλαν, πάει αργά λένε και κάτι τέτοια....

• Δυστυχώς εδώ και πάρα μα πάρα πολύ καιρό δεν υπάρχει Ρομ καινούργια για το natrium.Απο ότι εγγραψε όμως ο miui art είναι θέμα ημερών

• AmazFit bt Xiaomi

akisjes - - Amazfit

Μήνυμα

Τι να πω , εγώ την έχω κανονικάf694b1105fff403dbef6dd08d487280c.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

akisjes - - Amazfit

Μήνυμα

Κοντορεβηθούλη δεν παρεξηγηθηκα χαβαλε κάνω.Εαν έχετε συνδεδεμένο το κινητό με ανοιχτή την εφαρμογή στο κινητό και μέσα από το ρολόι κάνετε αναζήτηση για update θα σας την βρει.Τουλαχιστον αυτό έγινε σε 3 φιλαράκια που τους την πέρασα εγώ ο ίδιος

• AmazFit bt Xiaomi

akisjes - - Amazfit

Μήνυμα

Οχι και κάθε τυχοντας ,όταν εμείς περνάμε τα xiaomi οι άλλοι τα σκαγανε στα samsung και με την λέγανε για τις κινεζιές.Τωρα όπως γίνεται συνήθως ,μικροί μεγάλοι στα καφενεία μπερδευόμαστε.....

• Miui art βλέπεις Παρασκευή το mi5s plus να μπαίνει στο παιχνίδι γιατί έχω αρχίσει να βαριέμαι την ίδια Ρομ σεε σημείο που ψαχτηκα μέχρι και για πώληση