Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 935.
-
Παιδιά γνωρίζει κάποιος αυτό το κατάστημα The best Android smartphone retailer/wholesale,specialized in electronics-Sunbeachtech.com, ES Wearhouse Tablets Accessories Repairment Parts Mobile Phones Clearance Products $1.99 Products Tablets Electronic Gadgets Wearable Devices Cellphone Accessories Xiaomi Phones XiaoMi Accessories Sunbeachtech is a China online electronics store. We mainly supply consumer electronics, such as smartphones or tablet pcs. High quality, wholesale price, fast free ship…
-
Τελικά για να είμαι δίκαιος με το tom top χτες το μεσημέρι ήρθε το δεματακι διαμέσω Λάος σε 43 ημέρες συνολικό χρόνο.Γι οποίο σκέφτεται να πάρει από tom top ,τουλάχιστον με τον τρόπο που ήρθε σε εμένα μέσω Λαος να γνωρίζει ότι το δέμα στην Ελλάδα στα ΕΛΤΑ δεν θα φανεί καθόλου ενω στο 17 track μόνο μέχρι και την στιγμή που φεύγει από εκεί ,στην συνέχεια μόνιμα in transit.
-
Λοιπόν έκανα δοκιμή με μια προσφορά από tom top με ακουστικά bluetooth με κόστος 4 ευρώ για να δω τι παίζει με το κατάστημα αυτό . Παραγγελία από 22/3 ,το δέμα έφυγε την επόμενη και ακόμα περιμένω.Tracking number , παρότι το τικαρα σαν επιλογή, δεν μου έστειλαν και χθες αφού τους έστειλα mail διαμαρτυρίας έγινε το έξης φοβερό που συναντώ πρώτη.Μου στέλνουν αυτόν τον αριθμό LAOCC10098653..YQ και αφού το έψαξα στο 17 track ειδου το αποτέλεσμα LAO, Laos, The item has been processed in the country o…
-
Γι αυτό ρώτησα γιατί στην xiaomi σε dev η global στο mi5s plus είναι στο 8.4.19 ενώ στην κινεζική dev πάει στην επόμενη .Απλά μπερδεύτηκα με το άρθρο για το miui x που έλεγε ότι σήμερα θα δοθεί η τελευταία Ρομ και για αυτό σε ρώτησα
-
Νέα Ρομ έχει απόψε ή σταμάτησε μέχρι Ιούνιο???
-
Φίλε σε ευχαριστώ αλλά με gearbest ούτε δωρεάν.Εχω αγοράσει από vickmall παλιοτερα (ευρωπαϊκή αποθήκη) και πρόσφατα από geekbuying Ιταλία και μιλάμε για πραγματικούς επαγγελματίες 2 ή 3 μέρες το πολύ.Δυστυχως το πρώτο δεν υφίσταται ενώ το δεύτερο δεν έχει στοκ εδώ και 10 ημέρες.Για τέτοια μαγαζιά ρωτάω, μήπως κάποιος έχει αγοράσει από κατι αντίστοιχο.
-
gkalen σαφώς (τουλάχιστον για το natrium που έχω εγώ) η global source έχει βελτιώσει αισθητά το κινητό τόσο στην λειτουργία όσο και στα χρώματα και γενικά έχει αναβαθμιστεί η σχέση συσκευή.Ειναι όμως αμαρτία το θέμα με το faceunlock και τελευταία με το dolby atmos.Επισης κατά καιρούς ο mi browser τραβάει περίεργα σκαλωματα.Να ξέρεις πάντως ότι είναι κατανοητό αυτό που λες για τον φόρτο,η προσφορά σας είναι ανεκτίμητη και στόχος των αναφορών είναι η βελτίωση των Ρομ.Καλη συνέχεια και να ξέρεις ότ…
-
Παράθεση από silouanos: “Αρα παιδες, αξιζει στην περιπτωση μου να κανει την μετατροπη η τραπεζα και να μου τρωει 1€(?) καθε φορα ή να αλλαξω την ρυθμιση και την μετατροπη να την κανει το paypal? ” Ενδεχομένως για ποσά μέχρι 15 -20 ευρώ να συμφέρει απευθείας από το pay pal αν είναι έτσι η χρέωση από την Πειραιώς
-
Στο mi5s plus το dolby atmos εξαφανισμένο πάλι(έκανα χειροκίνητα ένα αρχείο dolby και όλα ok) ενώ το face unlock συνεχίζει να μην υφίσταται στην global source.Στα υπόλοιπα όλα ok μέχρι στιγμής.Ευχαριστουμε το team για τις Ρομ και την καλή δουλειά
-
Παράθεση από amavroudis: “Ληστρικές κρατήσεις των ελληνικών τραπεζών είναι. Μη ψάχνεστε άλλο. Όπως γίνεται με εμβάσματα, κτλ. Το PayPal δεν κρατάει από τον αγοραστή, ο πωλητής χρεώνεται. ” Κοίταξε μέχρι πρότινος τουλάχιστον αυτό που λες δεν είναι απόλυτο.Οταν αγοράζω σε δολλάρια και αφήνω το paypal να κάνει την μετατροπή σαφώς ληστρικοτερο των Ελληνικών τραπεζών.Αν τώρα αυτό άλλαξε τότε θα συμφωνήσω μαζί σου
-
Παράθεση από amavroudis: “Αν έχεις android 8 υπάρχει θέμα και θα διορθωθεί. ” Το natrium είναι μέχρι στιγμής στο android 7 και αυτό με το dolby atmos είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει
-
Παιδιά σήμερα διαπίστωσα στο mi5s plus ότι δεν υπάρχει το dolby atmos.Ειναι φυσιολογικό??? Λύση???