Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 935.
-
gkalen (και το λοιπό team απλά επειδή είναι ο τελευταίος της ομάδας που απάντησε σε μήνυμα) εγώ έχω το mi5s plus και σας έχω αναφέρει από την αρχή με την αλλαγή σε global source ότι το κινητό έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση και στα γραφικά και στην λειτουργία (ρολάρισμα) .Σε αυτήν είδα και διόρθωση στο θέμα με τον mi browser και το μοναδικό που μένει είναι το θέμα με το face unlock. Επειδή διάβασα και πιο πριν κάτοχο και άλλου μοντέλου να τον αναφέρει και επειδή το θέμα είναι στην source όπου …
-
Σήμερα θα έχει νέες Ρομ????
-
Στο mi5s plus όλα μια χαρά εκτός το face unlock που η global source δεν το έχει ακόμη ως χαρακτηριστικό και κάποια σκαλωματα στο mi ,browser. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τρομερή βελτίωση στο κινητό και αναμένουμε τις επόμενες ρομ
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Thermaikos: “Παράθεση από akisjes: “Παράθεση από Thermaikos: “Original Xiaomi Huami AMAZFIT Sports Bluetooth Smart Watch ENGLISH VERSION-$89.44 Online Shopping| GearBest.com 73 οποιος προλαβει.. ” Το θέμα είναι και εάν θα παραλάβει και πότε όμως.Προσωπικα σε αυτό το site από flase sale μετά από 20 ημέρες καθημερινών δικαιολογιών έκανα ακύρωση και το πήρα από αλλού.Δυο amazfit για την ιστορία ” - Payment : PayPal , Pay time : Mar 20, 2018 04:18:01 AM Latest Parcel Tracking Informatio…
-
Παράθεση από stauros2653: “φιλοι γεια σας,παλευω να κατεβασω την ρομ αλλα κολλαει συνεχεια και σταματαει την λιψη(κατα το θλιψη) καπια διευθηνση αλλη? απο που να το κατεβασω γιατι με το fiehost μεχρι να κατεβει θα βγει νεα αναβαθμηση. ” Εαν διαβάσεις πιο πίσω τα παιδιά για παρόμοια περίπτωση πρότειναν ένα download manager
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕννοώ 20 ημέρες που δεν ξεκίναγε το δέμα λόγω μη διαθεσιμότητας
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Thermaikos: “Original Xiaomi Huami AMAZFIT Sports Bluetooth Smart Watch ENGLISH VERSION-$89.44 Online Shopping| GearBest.com 73 οποιος προλαβει.. ” Το θέμα είναι και εάν θα παραλάβει και πότε όμως.Προσωπικα σε αυτό το site από flase sale μετά από 20 ημέρες καθημερινών δικαιολογιών έκανα ακύρωση και το πήρα από αλλού.Δυο amazfit για την ιστορία
-
Σε mi5s plus όλα ok . Επανήλθε το religion κανονικά αναμένουμε σε μελλοντικές εκδόσεις να επανέλθει και το face unlock.Να είστε καλά παιδιά για την καλή δουλειά
-
ο gkalen είχε δίκιο .Το face unlock που δεν λειτουργεί στο mi5s plus οφείλεται στην global source στην οποία δεν παίζει.Τι να πω .. κρίμα γιατί σαν λειτουργία το κινητό ρολαρει καλύτερα, όμως το face unlock είναι η εξέλιξη και δεν πρέπει να είμαστε επουδενί πίσω από τις εξελίξεις
-
Gkalen μια διευκρίνιση.Επειδη στην 8.3.1 με global source η beta2 λειτουργούσε το face unlock εάν πάω πίσω από την 8.3.8 που έβαλα την Παρασκευή θα έχω θέμα πιστεύεις???
-
Έβαλα πάνω από την αrωma, την xtrv στο mi5s plus αλλά συνεχίζει να μην λειτουργεί το face unlock το religion και να κολλάει κατά διαστήματα ο mi browser .Σε γενικές γραμμές όμως το κινητό ρολαρει πιο cool απλά έχω σπαστει με αυτά τα ολίγα που αναφέρω στην αρχή
-
miui art Καλημέρα επειδή ρώτησα και χτες αλλά δεν σχολίασε για το faceunlock και το religion που δεν λειτουργεί στο mi5s plus προτείνει ς κάτι.Να βάλω την xtrv??!!
-
Παιδιά καλησπέρα στο mi5s plus έχει θεματακια,δεν υπάρχει πλέον το face unlock ,religion δεν αλλάζει και γενικά σε σχέση με τις δύο προηγούμενες αrωma που ήτανε και beta παρουσιάζει σκαλωματα
-
Παιδιά με mi5s plus που είχα την beta 2 arωma αυτή από εδώ βάζω???
-
ok . Κατάλαβα . Σαφώς ανώτερη η αrωma με global source για το mi5s plus .Το κινητό έχει αλλάξει εντελώς