Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 935.
-
Επειδή μπερδεύτηκα λίγο . Από εδώ και μπρος θα έχουμε δύο ειδών beta??? Μία global source, και μια eu με china
-
Παράθεση από Kostas Kiriakidis: “καλημερα παιδια μιλαμε για stable rom η developer? ” Είσαι στο section των beta δηλαδή developer roms
-
Καλημέρα σας.Επειδη 2 ημέρες έλειπα εκτός και σήμερα μπήκα στο φόρουμ να ρωτήσω για μια διευκρίνιση.Την Παρασκευή κατέβασα την beta 2 με global source αr,ωma για το mi5s plus.Αυτή είναι διαφορετική???!
-
+5(7218) akisjes και είμαστε έτη φωτός μπροστά από τους άλλους
-
+4(5714) akisjes
-
Παιδιά συγγνώμη,μου φαίνεται ή παίζουμε μόνοι μας;;;;;;
-
akisjes+3(3592) παίζουμε μόνοι μας
-
Λοιπόν παιδιά στο mi5 s plus χρήση της Ρομ από Σάββατο πρωί και έχει θεματακια η stock camera για πρώτη φορά με beta rom( σχεδόν ίδιο θέμα με αυτό που ανέφερε χτες φίλος με mi5) και η μπαταρία τελειώνει λίγο ποιο γρήγορα σε σχέση με τις προηγούμενες 2 beta.
-
2η ψήφος από εμένα (Ψήφος 2767) για την Ελλάδα akisjes nickname και συνεχίζουμε..
-
Πρώτος ψήφος και από εμένα (310 για την Ελλάδα) και θα ακολουθήσουν και άλλοι φυσικά το username και εκεί akisjes
-
- Φίλε πρόσεχε έκανα το ίδιο για ένα γνωστό από ακριβώς την ίδια Ρομ που είσαι τώρα.Επειδη αλλάζει ς έκδοση android εάν πας κατευθείαν από το recovery το κινητό θα κολλάει
-
mi5 s plus όλα ok.Εκφραζω μεγάλες ευχαριστίες
-
Παράθεση από leo: “Παιδια καλησπέρα.. Μια βοήθεια για ένα φίλο. Αγόρασε το xiaomi redmi note 4x με τον snapdragon το πρόβλημα του είναι δεν αποθηκευη στην κάρτα sim τις επαφές γραφει παρουσιάστηκε σφάλμα ενώ στο τηλέφωνο δεν έχει θέμα. Το τηλέφωνό έχει την global rom ελληνική. Τι μπορεί να φταίει; ” Συγγνώμη ρε παιδιά μήπως ο φίλος έχει καμια μαγειρεμένη rom .Δεν υπάρχει Ελληνική global.Υπαρχει η global και η Ελληνική του φόρουμ.Εκτος και αν ο φίλος μπερδευετε και εννοεί global με ελληνική γλώσσ…