Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 935.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4X 5.5-inch 3GB RAM 32GB Snapdragon 625 Octa-core 4G Smartphone μαζί με θήκες και glass για αυτό και άλλα 3 κινητά Την ημερομηνία αγοράς: 13-11-2017 shipping 14 - 11 - 2017 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 25μέρες Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 09 Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι - Priority Line Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1…
-
Φίλε επειδή έκανα το ίδιο λάθος κοίτα 3-4 μηνύματα ποιο πίσω τον miui _art και μετά το δικό μου και μετά θα καταλάβεις.Κανονικα οι ρομ
-
Miui _ art έχεις δίκιο, συγγνώμη.Βλεπεις η δύναμη της συνήθειας με οδήγησε στο να κλικαρω στο γνωστό σημείο κάτω από το μοντέλου του κινητού και με έστελνε στο thread του ξξεκλειδώματος.Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε για την καλή δουλειά
-
Παιδιά η ρομ προς το παρόν είναι μόνο για vip??? Όπως είπα πριν δεν υπάρχουν(λειτουργούν) σύνδεσμοι
-
Έχεις ξεκλειδώσει κανονικά??Σε προηγούμενο κινητό που είχα όταν έβαζα official rom ξανακλειδωνε =============== Δεκ 9th 2017, 9:26am =============== Παράθεση από wankel13: “Καλημέρα. Στην πρώτη σελίδα δεν μου βγάζει τα λινκ για να κατεβάσω την ρομ, τι μπορεί να φταίει;forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…1fd9f2f2e2ffd6f5d8f449df1 ” αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω μόλις πάω να κατεβάσω την ρομ στο mi5s plus με πάει στο tread για διαδικασία ξεκκειδώματος
-
gkalen το ξέρω αυτό , κάπου διάβασα στην αρχή στην περιγραφή ότι από το team ότι έγινε δοκιμή σε κάποιες συσκευές από την dev Arωma στην stable Arωma χωρίς να υπάρξει θέμα για αυτό ρωτάω.
-
MIUI_ART καλημέρα σε ρώτησα προ ημερών αλλά μάλλον δεν το είδες.Εχω την τελευταία arωma και σκέφτομαι αφού βάλω την τελευταία xtrv dev πάνω από την arωma λέω να βάλω την τελευταία stable xtrv πάνω από την dev χωρίς factory reset(περίμενα arωma stable αλλά δεν είδα κάτι) έτσι για δοκιμή.Ποια είναι η άποψη σου;; =============== Δεκ 7th 2017, 2:34pm =============== Ξεχασα να πω ότι η συσκευή που αναφέρομαι είναι το mi5s plus
-
Παιδιά μην μπερδεύεστε. επειδή εμείς έχουμε <<ανωμαλία>> και <<αρρώστια>> και σκαλίζουμε πότε stable πότε beta ξεκλείδωμα bootloader κ.λ.π. δεν σημαίνει ότι τα κινητά είναι προβληματικά ή χωρίς να ξέρουμε αγοράζουμε από Κίνα με μούφα Global rom και τα φορτώνουμε στην xiaomi .Στα 3 και κάτι χρόνια που ασχολούμε με xiaomi προσωπικά ούτε το 0,2 δεν είδα να είναι για τα μπάζα
-
Συγγνώμη αυτό με το 20% που το συμπερανες δηλαδή????
-
Καλημέρα MIUI_ART. θα βγει σήμερα arωma stable για το mi5s plus? Σκέφτομαι να την περάσω χωρίς factory reset πάνω από την τελευταία dev arωma .Τι λες να το δοκιμάσω??
-
Σε mi5 plus από το πρωί , μέχρις στιγμής όλα ok.Τις ευχαριστίες μου στην ομάδα
-
Παράθεση από geomos: “Όπως όλοι έτσι και εγώ έχω ταλαιπωρηθει αμέτρητες φορές απο το ελληνικό δημόσιο. Στο θέμα των ταχυδρομείων η κατάσταση φαίνεται οτι παει προς πλήρη απαξίωση και στη συνέχεια πούλημα στο 1/10 της αξίας. Φοβάμαι οτι με πλήρη ιδιωτικοποίηση θα κοστίζει 5 ευρώ το γραμματόσημο και θα εχουμε πλήρη τελωνειακό έλεγχο ,απο καρφίτσα μέχρι κινητό. Για να προλαβω κάποιον που θα πεί "καλύτερα γιατί θα ξέρω τι θα πληρώνω και σε μια μέρα θα το έχω σπίτι μου" θα απαντήσω οτι συγκεκριμενα τ…
-
Παιδιά καλησπέρα έχω το mi5 s plus με περασμένη την τελευταία arωma 7.11.16.Εχει βάλει κάποιος την συγκεκριμένη stable να μου πει αν είδε κάτι διαφορετικό??!
-
Παιδιά καλησπέρα έχω το mi5 s plus με περασμένη την τελευταία arωma 7.11.16.Εχει βάλει κάποιος την συγκεκριμένη stable να μου πει αν είδε κάτι διαφορετικό??! =============== Νοε 23rd 2017, 5:03pm =============== Ωπ sorry παιδιά σε λάθος thread εγγραψα