Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 935.
-
Παράθεση από markito: “Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα amazfit από Gearbest. Ποιο τρόπο αποστολής να βάλω? Belgium post? EU Express δε βάζω γιατί βγαίνει πολύ ψηλά σε σχέση με την τιμή του ρολογιού. ” Εαν το έχεις βρει σε τιμή super προσφορά και δεν τρελαίνεσαι εάν περιμένεις ενδεχομένως και πάνω από 2 με 2 μιση μήνες βάλε belgium post και ότι ήθελε προκύψει(ήτανε κάποιοι τυχεροί που στις 25 με 30 ημέρες από το gearbest παρελαβαν με belgium post).Τωρα εάν π.χ. στο banggood η διαφορά είναι στα 5-10 ε…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΔεν διαβάζεται ολόκληρο το μνμ από το ρολόι.Ειδοποιηση βγαίνει
-
xiaomi mi5splus περάστηκε προ 5 λεπτού.Με μια γρήγορη ματιά ,το face unlock δουλεύει πολύ καλά , φαίνεται να ρολαρει καλά η ρομ η google κάμερα συνεχίζει να κρασαρει αλλά σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι η συγκεκριμένη αναβάθμιση σου δίνει να καταλάβεις ότι όντως αναβαθμίζεσε και όχι ότι απλά πέρασες μια καινούργια Ρομ, τουλάχιστον αυτό είδα εγώ με μια γρήγορη ματιά. Τις ευχαριστίες μου σε όλη την ομάδα για την πολύ καλή δουλειά και τον χρόνο τους
-
Περιμένεις 8 με 10 ημέρες λοιπόν και περνάς την Ελληνική stable του φόρουμ και δεν έχεις κανένα πρόβλημα λοιπόν.Γιατι αγχονεσε???
-
Προφανώς ο φίλος θα μιλάει για stable...
-
Ρε παιδιά αφού δεν τρέχει κάτι γιατί στο thead των καταστημάτων όλοι τα χώνουν αν περάσουν 20-30 ημέρες και δεν παραλάβουν.Απο πότε το δίμηνο και τρίμηνο έγινε φυσιολογικό ;;Μήπως εγώ χάνω κάτι;;;; Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι funboy ή fungirl του gearbest ή οποιουδήποτε άλλου καταστήματος αλλά όχι να λέμε ότι οι 2 και 3 μήνες είναι κάτι φυσιολογικό.
-
Σε mi5splus φαίνονται όλα ok.Τις ευχαριστίες μου σε όλη την ομάδα για το χρόνο τους
-
gthom η νουμερο ενα για εμενα ειναι η nillkin αλλα αφηνει λιγο κενο γυρω γυρω και αν θυμαμαι καλυπτει την μπροστινη καμερα.Η moffi αφηνει λιγες δαχτυλιες αλλά φευγουν ευκολα.Με εντυπωσιασε ομως η ευκρινια που εχει σχεδον σαν να μην υπαρχει.Τέλος φιλικά θα ηθελα να σου πω ότι δεν βρισκω κανέναν,πραγματικά ομως,λογο με το συγκεκριμένο κινητό να μπεις σε ολους αυτούς τους πειραματισμούς που ρωτας.