Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 935.
-
Καλημέρα έχω το mi5s plus και έχω βάλει την τελευταία arωma. Έκανα παρόμοιο ερώτημα και στο section του mi5s plus.Στις προηγούμενες beta, ειδικά θυμάμαι όταν πρωτοαναβαθμιστηκε σε miui 9 , υπήρχε το split screen . Μετά από καιρό χρειάστηκε να κάνω κάτι και δεν μπορούσα να το βρω.Εχει φύγει πλέον από το miui 9 ??
-
32461736437.html Εάν χρειαστείς αυτή εδώ φαίνεται καλή και φτηνή
-
Παιδιά η πηγή για τις stable του forum είναι οι official κινεζικές rom και όχι οι global σωστά;;; Οπότε δεν νομίζω σύντομα να έχουμε stable από την κοινότητα
-
Παιδιά επειδή πολλοί ρωτάνε για vickmall gearbest banggood κ.λ.π.Βασικα θέλει ψάξιμο .Το μόνο σίγουρο είναι ότι με vickmall και banggood με τα σημερινά (το τονίζω) δεδομένα γλιτώνεις τελωνείο και παραλαμβάνεις στις 8-15 μέρες.Το gearbest κάτι φορές βγάζει τιμές πραγματικά χώμα αλλά θέλει υπομονή και για να ξεκινήσει το δέμα από Κίνα αλλά και μετά.Μερικοι ρισκάρουν και ψωνίζουν χωρίς priority(γλιτώνεις περίπου 20 ευρώ) από το gearbest όπου η διαφορά με τα άλλα καταστήματα είναι μεγάλη με κίνδυνο …
-
Στο mi5s plus βασικά από όταν ξεκίνησαν οι beta στο miui 9 με android 7 δεν άνοιξε ποτέ μονίμως κρασαρει.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΑγαπητέ Georzio μίλησα με άλλους 4 φίλους που έχουν το ρολόι και όλοι είναι ok. Μάλλον κάτι κάνεις λάθος ή κάτι έχεις πατήσει στους συγχρονισμους. Ψαξτω λίγο δοκίμασε να αλλάξεις καντράν ...
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΣτην αρχή δεν αλλάζει από μόνο του . Έβαλα το κινητό με ανοιχτά δεδομένα άνοιξα την εφαρμογή amazfit watch συνδέθηκε και όλα ok.Η δόνηση μου είναι μια χαρά δεν είχα ποτέ θέμα
-
Περάστηκε η arωma στο mi5s plus, μέχρι στιγμής όλα ok.Πολλες ευχαριστίες στους συντελεστές
-
Α ok καταλαβα. Σε bangood και vickmall ητανε κοντά οι τιμές για το 6/64 .Το 6/128 στο gearbest με europe express του έβγαινε 15 ευρώ ποιο ακριβό αλλά σε flash sale.Επειδή τόσο εγώ μια φορά όμως και ο ίδιος δυο φορές είχε κακή εμπειρία με ακύρωση μετά από 15-20 μέρες την μια και την δεύτερη του είπανε στην εβδομάδα μετά την λήξη του flash ότι έχουν πρόβλημα διαθεσιμότητας και έπρεπε να περιμένει άλλες 20 ημέρες για αποστολή δεν ήθελε gearbest.
-
Παράθεση από sifamix: “Παράθεση από akisjes: “Πάντως εάν δεν το πάρεις με απλή αποστολή τελικά το gearbest δεν είναι και τόσο φθηνό.Το mi 6 το πήρε γνωστός από vickmall (του πρότεινα vickmall που ψωνίζω μόνιμα ή banggood που διαβάζω εδώ μέσα ,μου είπε vickmall) και πλήρωσε 450+3(direct)453δολλάρια του βγήκε όπως μου είπε με επιλογή μετατροπής από την τράπεζα του τελικό ποσό 384 ευρώ.Η παραγγελία έγινε πριν 12 ημέρες και χτες στο 17 track έφτασε στο Ελ Βενιζέλος οπότε σε 2-3 θα το έχει στα χέρια …
-
Εφόσον στα φθηνά μαγαζιά πας με unregister τοτε ναι διαφορετικά δεν είναι και τόσο ακριβό.Βασικα έχω έναν ο οποίος ψωνίζει από gearbest τα παίρνει τελείως απλά χωρίς το έξτρα 21 ευρώ και μου λέει δεν τον πείραζει να περιμένει και 50 ημέρες συνήθως μου λέει 35 με 40 ημέρες. Επειδή δεν του έχει τύχει τελωνείο νομίζει ότι τα direct και europe express και παρόμοια είναι για να κονομανε τα κινεζομαγαζα.Ο καθένας λοιπόν με τις εμπειρίες του έχει και την θεωρία του
-
Πάντως εάν δεν το πάρεις με απλή αποστολή τελικά το gearbest δεν είναι και τόσο φθηνό.Το mi 6 το πήρε γνωστός από vickmall (του πρότεινα vickmall που ψωνίζω μόνιμα ή banggood που διαβάζω εδώ μέσα ,μου είπε vickmall) και πλήρωσε 450+3(direct)453δολλάρια του βγήκε όπως μου είπε με επιλογή μετατροπής από την τράπεζα του τελικό ποσό 384 ευρώ.Η παραγγελία έγινε πριν 12 ημέρες και χτες στο 17 track έφτασε στο Ελ Βενιζέλος οπότε σε 2-3 θα το έχει στα χέρια του
-
Σε mi5s plus μπήκε σήμερα προ 2ωρου , μέχρι στιγμής όλα ok .Να είστε καλά όλη η ομαδα