Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 935.
-
Παιδιά επειδή δεν είμαι Σ/Κ κοντά στο p.c. μου ,την κατέβασα στο κινητό , την έχει περάσει κάποιος σε mi5s plus να μας πει εάν ρολαρει ok?????
-
Το θέμα είναι να ρωταγες πριν το κάνεις γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην ανοίξει.Τωρα αφού το έκανες κοίτα πως ρολαρει και θα δεις μετά τι θα κανεις?
-
Και ένα testaki antutu για τους λάτρεις από την τελευταία 7.9.14 στο mi5s pus forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43382/ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως εάν πάμε να αγοράσουμε κάτι σε φυσιολογική (σε τρέχουσα τιμή Κίνας θα ήτανε ο σωστός όρος) δεν υπάρχει Θέμα και συνήθως σε 24 με 48 ώρες το δέμα φεύγει.Οταν πάμε για σκοτωμένη τιμή σε flash sale επειδή παίζει το σενάριο που περιέγραψε ποιο πριν ένα παιδί ( συμφωνία με τον προμηθευτή για τεράστιο αριθμό συσκευών για καλύτερη τιμή χωρίς στην ουσία να υπάρχει το κεφάλαιο) εκεί όντως η εβδομάδα έως μήνας για να ξεκινήσει το δέμα είναι κατα 99% βέβαιο.Εαν τα έχουμε υπόψη δεν πρόκειται να την π…
-
Βασικά ήτανε νομίζω 5 ημερών μπήκα στην τελευταία μέρα και μείνανε και 30 απουλητα amazfit γιατί το κοίταζα μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο.Βασικα επειδή μίλησα με πολλά παιδιά (εδώ να ευχαριστήσω δημόσια τον nasdriver για τις κατευθύνσεις) μην υπολογίζεται σε αυτό που αναγράφει ως shipping.Ειναι μία στις τόσες ,ο κανόνας είναι εβδομάδα μέχρι και μήνας καθυστέρηση αποστολής.
-
Λοιπόν για το θέμα που είχα προαναφέρει για το gearbest.Ειχα αγοράσει 2 amazfit από flash sale στης 11-9 και εδεινε αποστολή την επόμενη (12-9) .Δεν φύγανε τότε που έγραφε άνοιξα ticket και τελικά χθες ενημερώθηκα ότι σε διαθεσιμότητα τα amazfit θα είναι 28-9-2017 και κατά πάσα πιθανότητα 29-9-2017 shipping.Τους ζήτησα ακύρωση και σήμερα το πρωί μου κάνανε refund.Ως συμπέρασμα για το gearbest εδώ ειδικά τα flash sale.Βρισκεις πράγματι τα φθηνότερα από όλα τα κινέζικα site αλλά η αποστολή μπορεί …
-
Παράθεση από ktlk21: “Παιδιά ξεχνάτε κάτι.. οτι οι Κινέζοι δεν εξυπηρετούν μόνο εσάς... και δεν στέλνουν μόνο το δικό σας δέμα.. Οι αποστολές είναι μαζικές για όλο τον κόσμο και ως έτσι φυσιολογικό είναι να μην σκάνε μαζί παραγγελίες, η να αργούν... αν βιάζεστε πληρώστε courier, πάρτε και το τελωνείο σας και στην υγεία σας Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δηλαδή τι προτείνεις να τρώμε κάνα τρίμηνο καθυστέρηση και να λέμε και ευχαριστώ δηλαδή??? Πραγματικά τι ακριβώς θες να πεις;;;; Δηλ…
-
Δεν έχω κάτι προσωπικά μαζί σου Nas απλά με την λογική σου διαφωνώ αλλά ok δεν το συνεχίζω.Για το αλήτες ,πως θα χαρακτήριζες εσύ κάποιον που την στιγμή που σου απαντάει ότι δεν έχει το προϊόν διαθέσιμο την ίδια ακριβώς στιγμή το διαθέτει προς πώληση υποσχόμενος αποστολή την επόμενη.Επειδη δεν θέλω να βάλω σύνδεσμο έμπα και εσύ και κοίτα ακόμα και αυτή την στιγμή για το amazfit το έχουν σε flash sale στο gearbest με shipping 18-9 , ενώ χτες πήρα mail για διαθεσιμότητα σε 5-10 ημέρες και αν.. ===…
-
Παράθεση από zt654: “Φίλε απλά έχουν ζορίσει τελευταία τα πράγματα από Κίνα..........απλά κάνε υπομονή και όλα θα λυθούν! ” Αγαπητέ για το θέμα του τελωνείου ναι το ξέρω και το καταλαβαίνω για την κοροϊδία όμως δεν δικαιολογούνται.Φυσικα έχω και εγώ την μεγάλη ευθύνη λόγω της τσιγκουνιας μου.Μπηκα στο livechat στο vickmall μιλάω με selina μου απαντάει ότι δεν το προμηθεύεται και αφού την χιλιοπαρακαλεσα μου απαντάει την επόμενη ότι μπορεί κατεξαιρεση να μου στείλει με συνολικά 256 δολλάρια και τ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Οι αγορές από Κίνα θέλουν πάνω από όλα υπομονή...είναι το πρώτο που λέω σε όλους τους φίλους που θέλουν να αγοράσουν κάτι ” Φίλε μου αγοράζω τα τελευταία 5 χρόνια από Κίνα δεν ξέρω για εσένα αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου κάποιο χτεσινό.Aliexpress ,i offer , ebay, banggood και τα δύο τελευταία χρόνια πολλά κινητά από vickmall.Πουθενα δεν θυμάμαι να πλήρωσα και να αργησανε πάνω από 2 ημέρες το πολύ να στείλουν tracking number το οποίο παντα τις επόμενες 2-3 μέρες φαινότανε …
-
Παιδιά τελικά ου μπλέξεις.Μολις τους είπα οτι ενώ μου επικαλειστε καθυστέρηση από τον προμηθευτή σας ,γιατί συνεχίζεται άλλο flash sale με αποστολή την επόμενη?? Μου είπανε να διαβάσω τα term and conditions και κάτι τέτοια.Δεν είναι επαγγελματίες .Αξιζει αγορά σε καλή τιμή μόνο εάν δεν σε πειράζει ενδεχόμενη καθυστέρηση 15-25 ημερών για την αποστολή από εκεί . Διαφορετικά από αλλου και ας είναι πιο ακριβά.Δεν αξίζει 10-15 δολλάρια πιο φτηνά και να σου συμπεριφέρονται έτσι.Τωρα για το θέμα του τε…