Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 935.

• Πραγματικά ευχαριστώ παιδιά γιατί μου είπατε πράγματα τα οποία δεν ήξερα.Εχω πει πριν ανοίξω το κινητό στην Selina ,έχω στείλει φωτογραφία από το εσωτερικό όπου φαίνεται το imei και έχω εξηγήσει ότι θέλω refund. Μου απάντησε θετικά και δεν μου άρχισε τα κουλά όπως μου είχε τύχει παλιότερα σε άλλο κατάστημα.Φυσικά εάν δεν μπούνε χρήματα στην κάρτα δεν λέω μεγάλες κουβέντες αλλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον στα λόγια φαίνονται πολύ συνεργάσιμοι.Παντως γενικά ισχύει ότι το κινητό την πρώτη φορά που θα…

• παιδια να είστε καλά θα το στείλω αύριο.Ξερεται στα ΕΛΤΑ πόσο θα στοιχίσει

• παιδια μόλις έβγαλα την πλάτη και είδα και ένα βιντεάκι έχει βίδες και οι δύο είναι με αυτοκόλλητο mi .Δε το ρισκάρω.Θα το αφήσω άλλες 6-7 ώρες στην μπριζα .Εαν ζωντανέψει έχει καλώς εάν όχι full refund.. Ευχαριστώ για τις συμβουλές

• Σιγουρα αφού βγει το πίσω μέρος ,η μπανταρια δεν θέλει βίδες για ξεβιδωμα;;;

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από akisjes: “υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι άλλο προκειμένου να καταφέρω να το ξεκινήσω ” Δοκίμασες με άλλο φορτιστή και άλλο καλώδιο φόρτισης ? Ο φορτιστής έχει απόδοση τουλάχιστον 5Α-2V ? Δοκίμασε να βάλεις την συσκευή σε fastboot mode ? ” Το κινητό είναι τελείως νεκρό δεν μπορώ να το βάλω σε fastboot.Δεν έχει καμία ένδειξη κανένα λαμπάκι.Απο το vickmall μου είπανε ότι τους έχει ξανασυμβεί και θέλει battery restart και οφείλεται μου είπανε στο γεγονός ότι χωρ…

• Παράθεση από akisjes: “Παιδια καλησπέρα παρέλαβε σήμερα ο ανηψιος μου ένα mi5 από vickmall .Το κινητό ήτανε στο 42% όταν του το άνοιξα και αντί να το φορτίσει το σκάλιζε όλο το μεσημέρι με αποτέλεσμα το απόγευμα να πάει στο 0 και να σβήσει.Βαζουμε τώρα τον φορτιστή και δεν ξεκινάει.Μπορει κάποιος να έχει καμιά ιδέα τι συμβαίνει και πώς μπορεί να λυθεί???? ” Παιδια καλημέρα . Επανέρχομαι στο θέμα.Αφησα το κινητό όλο το προχτεσινό βράδυ αλλά τίποτα, είναι νεκρό .Από vickmall μου είπανε να το στείλ…

• Ευχαριστώ πολύ

• Παιδια καλησπέρα παρέλαβε σήμερα ο ανηψιος μου ένα mi5 από vickmall .Το κινητό ήτανε στο 42% όταν του το άνοιξα και αντί να το φορτίσει το σκάλιζε όλο το μεσημέρι με αποτέλεσμα το απόγευμα να πάει στο 0 και να σβήσει.Βαζουμε τώρα τον φορτιστή και δεν ξεκινάει.Μπορει κάποιος να έχει καμιά ιδέα τι συμβαίνει και πώς μπορεί να λυθεί????

• 1. Τι να πω εγώ δεν είδα κάτι.Παντως έχετε υπόψη ότι εδώ και κάποιες ημέρες από μια γρήγορη ματιά σε sites κυκλοφόρησε και η 8.2.7.0 και στην περιγραφή αναφέρει bugs fixer οπότε ας περιμένει ο φίλος πριν το πάει στα public

• Παράθεση από tasos228: “Γειά σας έχω στην κατοχή μου ένα redmi note 4 με έκδοση MIUI GLOBAL 8.2 ΣΤΑΘΕΡΗ 8.2.5.0 MACFMIDL Tο πρόβλημα που παρουσιάζει είναι όταν συνδέω το Bluetooth ο συνομιλητής μου αλλά και εγω ακούω και ακούγομαι με διακοπές Το πρόβλημα τελικά παρουσιάζεται μόνο όταν ανοίγω το WiFi Θα ήθελα να μάθω αν αυτό έχει παρουσιαστεί και σε άλλους κατόχους του συγκεκριμένου τηλ η θα πρέπει να το δώσω πίσω μια και έχει ακόμα εγγύηση Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικά bluetooth συμβαίνει το ίδιο …

• Μου ήρθε και εμένα. Είναι δυνατόν ρε παιδιά.Δεν υπάρχει πουθενά κάτω από 430 δολλάρια. Μήπως, λέω μήπως ,ο τύπος είναι απάτη και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε;;;;;

• Να μπω στην διαδικασία για ξεκλειδωμα λέτε ή να κάτσω στα ωά μου Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Screenshotf690da8c64779787ca27de39828a5117.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημερα παιδιά πήρα σήμερα το redmi note 4 global με τον snapdragon . Είμαι στο σωστό νήμα??!?

• Φαίνονται όλα εντάξει παιδιά ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια.Σας είμαι υποχρεως

• θα σας πω σε 15 λεπτά τώρα φορτώνει.Το μόνο λάθος είναι ότι από κεκτημένη ταχύτητα από την 8.2.1 που ήμουν έβαλα την 8.1.1 και φοβάμαι μην αρχίσει τα περίεργα

• οχι.δεν απάντησαν θετικα.Τωρα στο redmi note 4 έχω αυτό το λογαριασμό

• οχι ο δικός μου είναι.Αλλά δεν μπορώ να μπω ίντερνετ

• Εχω τώρα στα χέρια μου και το redmi note 4 το global με τον snapdragon.Για όσους ενδιαφέρονται η οθόνη είναι ελαφρώς πιο φωτεινή και ζωντανά τα χρώματα και υπάρχει και βελτίωση στην κάμερα. =============== Μαι 11th 2017, 9:17am =============== Παιδια θέλω πάλι βοήθεια.Ρωταω τον τύπο που του δίνω την κινητό και μου λέει αφησε το με την ρομ που έχεις γιατί ασχολούμαι και εγώ και θέλω την ελληνική ρομ.Διαγραφω λογαριασμούς πηγαίνω στο twrp factory reset και μόλις bootary κλειδώνει και μου βγάζει μή…