Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 935.
-
Γι αυτο το κατάστημα που λέτε το duandtop ειναι δοκιμασμενο ρε παιδιά??? Ψωνίζω πολλά χρόνια από κινεζοσαιτ και χωρίς να θέλω να το παιξω και καλά έμπειρος την έχω φάει στον κ....ο δυο φορές και γενικά ειμαι επιφυλακτικός.Το vickmall έχει τις τιμές που έχει άλλα εχω πάρει σε μένα και δικούς μου ανθρώπους πάνω από 15 κινητά τα τελευταία 2.5 Χρόνια και είμαι ευχαριστημένος.Κάτι άλλο που παρατηρεισα με το duangtop σχετικά με το mi 6 .Μίλησα με φίλο που εδώ και 2 χρόνια ταξιδευει Κίνα και χονγκ κονγ…
-
Ασχετα εάν κερδίσω το κινητό εύχομαι το νέο σάιτ να φέρνει κινητά σε καλές τιμές έτσι ώστε να αποφεύγω τις χρονοβόρες αγορές από Κίνα.
-
thanks μόλις το σέταρα και περιμένω να φορτώσει.
-
Φίλε gkalen μία διευκρίνιση . Θέλω σε ένα φίλο με redmi note 3 pro με 8.1.1 να βάλω την τελευταία . Μπαίνει κανονικά με twrp χωρίς κάτι άλλο σωστά???
-
Παράθεση από mastrahan: “Παιδια καλησπερα κ απο μενα... σημερα ηρθε απο vickmall κ μενα το 4Χ.. Γενικες εντυπωσεις δεν μπορω να πω γιατι ειχα χρονια wp οποτε εχω παθει πολιτισμικο σοκ.. το κινητο ειναι με την 8.1.10 και μου βγαζει ενημερωση για την 8.1.15. διαβασα πιο πανω οτι καποιο θεμα εχει, να μην την περασω? τι προτείνετε? ” Διάβασε εδώ EDL Mode στο Mido με μέθοδο Test points Τώρα εγώ στην θέση σου δεν θα την έκανα την αναβάθμιση.
-
καλή τύχη παιδια
-
Σχετικά με το εν λόγω θέμα μίλησα σήμερα στο chat γνωστού κινέζικου καταστήματος vic..... με την Se..... και μου απάντησε αυτολεξεί xiaomi 5c can support wcdma now click *#*#1#*#* - TEL_Assistant - Telephony - Radio Access Tec - 5 MODE - SAVE - Reboot Device Δεν ξέρω τι πραγματικά ισχύει και αν όντως λειτουργεί αλλά εάν κάποιος έχει περισσότερες γνώσεις ας το αξιολογήσει
-
Εδώ και 12 ώρες με την νέα ρομ στο kenzo και όλα ok μέχρι στιγμής.Για όποιον τον ενδιαφέρει antutu score 79334.
-
παιδια καλημέρα σας, μήπως έχει περάσει κανείς την τελευταία 8.2.1 stable να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από akisjes: “παιδια καλημέρα σας, μήπως έχει περάσει κανείς την τελευταία 8.2.1 stable να μας πει εντυπώσεις; ” Μα μόλις τώρα έσκαρε βρε...πότε να την βάλουν...πότε να σου πούν και εντυπώσεις;;;;; ” ααα συγνώμη δεν είδα καθόλου ημερομηνία.Νομισα ότι είναι κάνα διήμερο διαθέσιμη
-
Γιατί το gearbest στην έκδοση 4/64 γράφει snapdragon 653?