Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 935.
-
Παράθεση από koukis: “καλημερα παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ συνδεσα ακουστικά στο kenzo φίλου με global dev τελευταία και δεν αποσυνδέθηκαν ποτέ! Έκανα από reboot τη συσκευή μέχρι και επαναφορά το τηλ δουλεύει μόνο με τα ακουστικά τι να κάνω; ” Κάτα 99% δεν είναι θέμα sofware.Ή σου μπήκε κάποιο σκπυπιδάκι ή έπαθε βλάβη η υποδοχή των ακουστικών και πρέπει να αντικατασταθεί.
-
akisjes 6η ψήφος .Μην μπω στον κόπο να ψηφίσω και με το άλλο nickname διότι είμαστε χιλιόμετρα μπροστά....
-
Nickname akisjes+1 και η Ελλάδα 9079.Πέμπτη ψήφος και μέσα στην ημέρα ακόμη μία από τον άλλο λογαριασμό.Καλημέρα
-
Ψηφισα και εγώ ξανά 2 χτες το απόγευμα.Εναν σαν akisjes και έναν σαν akisgrjes.
-
Παιδιά καλησπέρα ψήφισα και με τους 2 λογαριασμούς που έχω .Στον πρώτο χτες με nickname akisgrjes και σήμερα με nickname akisjes.Παρακαλώ ενημερώστε με εάν μπορώ να ξαναψηφίσω από αύριο ή εάν είναι μία και καλή
-
Παιδιά έχω ένα κολλητό που του πέρασα με flash στο redmi note 4 την official dev με σκοπό να του βάλω δικιά μας με Ελληνικά.Επειδή για λόγους που δεν μπορώ ούτε να καταλάβω αλλά και ούτε και να σας εξηγήσω δεν του ήρθε ποτέ έγκριση για ξεκλείδωμα του bootloader γίνεται με τον ίδιο τρόπο (flash) να του βάλω την global αφού το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα ελληνικά?Εάν ναι stable ή dev global?
-
Νομίζω με format data θα είσαι ok
-
Καλημέρα θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω δημόσια τους Thracia και Nas Driver για την άμμεση βοηθειά τους γιατι ενώ βρισκόμουν στο τελικό στάδιο είχα πραγματικά κολλήσει. Επίσης θα πρότεινα ειδικά στον οδηγό για το REDMI NOTE 4 όταν πρέπει να φλασάρουμε china dev πάνω σε unofficial μουφοελληνική rom στην συνέχεια όταν μπούμε σε twrp υποχρεωτικά FORMAT .
-
παιδιά θέλω τα φώτα σας.Πηρα στα χέρια μου από ένα φίλο ένα redmi note 4 με unoficial rom έκανα με τους οδηγούς φλας την τελευταία κινεζικη dev ξεκλείδωμα και μόλις μπήκα στο twrp αρχικά δεν μου έκανε με τίποτα wipe και μόλις πέρασα την τελευταία stable μου βγάζει bug report συνέχεια και κάνει επανεκκίνηση.Καμιά ιδέα. =============== Δεκ 5th 2016, 9:39pm =============== Παράθεση από akisjes: “παιδιά θέλω τα φώτα σας.Πηρα στα χέρια μου από ένα φίλο ένα redmi note 4 με unoficial rom έκανα με τους …
-
Παιδια καλησπέρα.Υπάρχει κανένα νέο για το Redmi note 3 pro(kenzo) για αναβάθμιση σε 6αρη android σε stable?
-
Παράθεση από pavlidisc: “Άντε να δούμε τί θα δούμε...λέτε 6άρι στην 8.1 του Kenzo; ” Πάντως σε ένα redmi 3 s που σέταρα για έναν φίλο με την τελευταία ρομ με android 6 έτσι γρήγορα που το επεξεργάστηκα μην φανταστείς ότι κατάλαβα κάποια διαφορά από την 5 που έχω εγώ τώρα στο kenzo