Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 935.
-
φίλε μου σου είναι εύκολο να εξηγήσεις ποια είναι η διάφορα αυτών των stable με τις ελληνικές gtv
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ianpan24: “@derveni Απ οτι ειχαν πει οι δασκαλοι εδω αν εκτος απο wipe data/cache/dalvik κανεις και wipe system πρεπει να κανεις reboot to recovery και μετα να προχωρησεις σε install της νεας ρομ. Caeser αν υπαρχει και τιποτα αλλο να προσεξουμε πες το να αποφυγουμε τα τουβλα ” Πολύ σωστά το περιγράφεις, αλλά να υπενθυμίσουμε (το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, που όμως ξεχνάνε πολλοί χρήστες) ότι πριν γίνουν όλα αυτά, το αρχείο της ρομ πρεπει να είναι ΗΔΗ περασμένο μέσα στη συσκευή…
-
Παράθεση από sakismaf: “Παράθεση από akisjes: “Παίδες τελικά πήρα το ρίσκο και το έκανα χωρίς factory reset και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ok.Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι στην φωτογραφική επανήλθε η λειτουργία με το δακτυλικό αποτύπωμα Ποια λειτουργεια είναι αυτή φιλε? ” ” Βάζεις το δάχτυλο στην θέση για το δακτυλικό αποτύπωμα και τραβάει φωτογραφία.Είχε φύγει σαν λειτουργία στις 2 τελευταίες 7άρες stable
-
Παίδες τελικά πήρα το ρίσκο και το έκανα χωρίς factory reset και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ok.Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι στην φωτογραφική επανήλθε η λειτουργία με το δακτυλικό αποτύπωμα
-
Παιδιά καλημέρα .Θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας . Αργότερα από την 7.5.2 stable που είμαι(redmi note3 pro) θα περάσω την καινούργια 8άρα. Διάβασα τον Dante(του έστειλα π.μ. αλλά ο άνθρωπος είναι εκτός) και από ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται ούτε factory reset ούτε να τικάρω τα data απλά μόνο τα δυο πρώτα σαν να βάζω καινούργια 7αρα .Είναι όντως έτσι ή κατάλαβα κάτι λάθος???
-
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ MIUI 8 China Stable ROM Rolling Out: Changelog, Downloads, Supported Devices - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Αφού βγούνε πρώτα μετά θα μεταφραστούν
-
Ρε παιδιά για redmi note 3 pro η επίσημη σύμφωνα με την Xiaomi είναι από 26 και μετά.Μην ζαλιζουμε κάθε τρεις και λίγο τα μαστοριά μας εδώ,λιγο υπομονή.
-
Καλημέρα.Θερμή παράκληση εάν κάποιος χρήστης redmi note 3 pro περάσει την καινούργια 7.5.2.0 να κάνει τον κόπο να δει εάν το δακτυλικό αποτύπωμα λειτουργεί στην φωτογραφική .
-
Εάν όντως δεν είναι bug κατά την άποψη μου πάντα , μιλάμε για πισωγυρισμα σε ένα χαρακτηριστικό που ήτανε πραγματικά βολικό.Μην ξεχνάμε ότι 2-3 αναβαθμίσεις πιο πίσω το διαφημιζαμε και σαν έξτρα χαρακτηριστικό της νέας ρομ.
-
Παιδιά καλημέρα.Πέρασα χτες την καινούργια 7.5.1 στο redmi note 3 pro και χαλάστικα εντελώς διότι δεν λειτουργεί το αποτύπωμα με την φωτογραφική (δηλ. να τραβάει φωτογραφίες όταν βάζεις το δάχτυλο στο αποτύπωμα). Είναι φυσιολογικό αυτό ή είναι bug της συγκεκριμένης rom?
-
Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα λίγο την βοηθεία σας. Πήρα δώρο στον ανηψιό μου το redmi 3 pro με offcial dev. του το ξεκλείδωσα με την γνωστή διαδικασία(αίτηση και μετά unlock tool) και αφού του πέρασα την προτελευταία ελληνική stable του το έδωσα προ 20 ημέρου. Χτες πήγε να βάλει την τελευταία stable και ξεκίνησε με το twrp και πήγε να κάνει wipe κλικάροντας τα 4 πρώτα τετραγωνίδια.Αποτέλεσμα το κινητό κόλλησε στην αρχική οθόνη με το σήμα mi.Το έχω τώρα στα χέρια μου το κινητό δεν μπαίνει με τίποτα …
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Παιδιά καλησπέρα πήρα το κινητό (redmi 3 pro για την ακρίβεια) για ένα κολλητό από vickmall με developer και αφού ξεκλειδώσαμε με τον οδηγό της πρώτης σελίδας μπήκαμε στο twrp κλικάραμε κανονικά τα 3 πρώτα(και data) στο wipe και περάσαμε την τελευταία ελληνική stable.Το πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί με τίποτα το google play μήπως ξέρει κανείς τι λάθος έγινε????