Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 935.

• Παιδια καλησπέρα σας.Εχει δοκιμάσει κάποιος την νέα stable v7.3 να μας πει εντυπώσεις?Αυτή την στιγμή είμαι στην stable 7.2.5

• Έχετε απόλυτο δίκιο. Δοκιμασα τώρα και αν και έχω 42% μπαταρία το σκόρ είναι 78224.

• Καλημέρα παιδιά. Μόλις έβαλα την τελευταία 7.2.5.0.Προς το παρόν δεν το έχω δουλέψει ακόμη για να δω κάτι ,απλά με προβλημάτισε το antutu που μου έδωσε σκορ 69300 από 76930 που είχα πριν.

• Δεν νομίζω να σου είπε για Ελληνική

• Παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο για να αλλάξουμε και λίγο την κουβέντα. Έχει κάποιος υπόψην πότε θα βγει καινούργια ελληνική stable ?

• Παράθεση από hoyas: “Ε καλά δεν είναι μόνο το 4G, που θα δοκιμάσω και στην Ισπανία το καλοκαίρι. Είναι η κάμερα, το θέμα με τα ακουστικα κ.α. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εντάξει coolάρεται λίγο , δεν είναι και τόσα τραγικά τα πράγματα.Σε γενικές γραμμές καλά πάει αν τώρα εσύ και κάποιοι άλλοι κολλάτε σε μικρολεπτομέρειες που νομίζω ότι θα λυθούν τι να πω.......

• Δυστυχως φίλε μου είμαι εκτός και με το κινητό δεν μπορώ να γράφω και πολλά. Πήγαινε στην σελίδα 1 και κοίτα τον οδηγό εκεί που λέει για το adp.Ακολούθα τα βήματα μέχρι να μπεις twrp.Μόλις μπεις κάνε factory reset.Σε κάθε περίπτωση δεν έπρεπε να ξεκινήσεις χωρίς να έχεις διάβασει 3 και 4 φορές τους οδηγούς. Εύχομαι να βρεις λύση σύντομα

• Παράθεση από georger_volos: “Καλησπέρα παιδιά! Έχω το εξής πρόβλημα: Ακολούθησα κανονικά τον οδηγό "Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)" με TWRP Recovery => twrp_redmi3.img και πέρασα την τελευταία developer ρομ => xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_GTV-6.5.5.zip. Με το που τελείωσε η εγκατάσταση της ρομ έκανα wipe data and dalvik cache και μετά πάτησα reboot device. Μετά από ολα αυτά το κινητό δεν ξανάνοιξε ποτε! Αν πατησω το power button μετα από λίγο αναβοσβήνει 2 φορες η οθόνη δείχνο…

• Παράθεση από elix: “Πάλι τα ίδια και με τη stable. Αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι δεν πήγε καλά στο φλασαρισμα της κινεζικής dev που εριξα για να κάνω το ξεκλειδωμα. Ίσως στο system είναι το πρόβλημα. ” Είσαι σίγουρος ότι με κλειστό το κινητό πατάς power και volum up και δεν μπαίνεις στην twrp???Πολύ παράξενο ,η twrp δεν νομίζω να επηρεάζετε από μη σωστό πέρασμα της κινέζικης

• @ flouwin though. Χίλια συγνώμη αλλά επειδή είμαι κάτοχος του redmi note 3 pro και το ξεκλείδωμα το έκανα με dev εδώ στο redmi παίζει και νε την stable?

• Καλημέρα παιδιά ζήτησα χθες από vickmall να μου στείλουν το redmi3 pro με official developer και μου είπε ok για αυτήν που κυκλοφορεί και για το απλό .Σήμερα μου ήρθε e-mail και μου λέει ότι αυτή η ρομ δεν μπαίνει στο pro και τελικά είναι μόνο για το redmi 3 το απλό και αν θέλω official υπάρχει μόνο η stable .Επειδή θέλω να το ξεκλειδώσω για μελλοντικό πέρασμα ελληνικής ρομ τι προτείνεται???Υπόψιν το θέλω οπωσδήποτε κάποια στιγμή με ελληνικά .Θα βρεθεί λύση πιστεύεται ή να πάω απευθείας σε moult…

• έκει ακριβώς κοιτάω .Απλά αυτή η developer κάνει για το redmi 3 pro ή είναι μόνο για το απλό?? Δεν μπορώ να βρω πολλά για το pro μονο για το απλό βρίσκω

• oficial dev για το 3 pro υπάρχει όμως???

• Παιδιά καλημέρα σας .Συνήθως γράφω για το redmi note 3 pro αλλά επειδή η σύζυγος θα πάρει το redmi 3 pro επειδή είναι μικρότερο θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια. -Ο οδηγός που είναι εδώ είναι ο ίδιος και για το redmi 3 pro ??? -Υπάρχει διαθέσιμη διεύθυνση για την official chinese developer για το redmi 3 pro???

• thracia εννοείται ότι ξεκλειδωσα .Το πήρε ο φίλος από vickmall με official dev. είχε κάνει αίτηση εκείνη την ημέρα οπότε σήμερα με του πήρε του το ξεκλειδωσα αμέσως.

• Καλησπέρα παιδιά , παρέλαβα σήμερα το redmi note3 pro για έναν φίλο και θα του βάλω την Ελληνική. Επειδή το φιλαράκι είναι ψιλοάσχετο με τα θέματα των ρομ γνωρίζεται αν στο επόμενο διήμερο θα βγει καινούργια stable προκειμένου να του την βάλω μια και καλή και να μην ξανασχοληθώ μέχρι να μάθει και ο ίδιος πως γίνεται????

• Εγώ το έχω κανονικά εγκατεστημένο και δεν έχω θέμα με το shell.Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί το θέμα με το ρουτ με το supersu συμβαίνει μόνο σε μερικούς????

• Παράθεση από Spy767: “Παράθεση από Project_P: “@Spy767 Αμα κρατησεις Vol+ & Power button λογικα θα σε ξαναβγαλει σε TWRP. Aν οχι, κανε την διαδικασια απο την αρχη με την συσκευη συνδεδεμενη με adb οπως λεει ο οδηγος για να ξαναφλασαρεις την TWRP ” Ειχαμε επιτυχια! Περασα κανονικα την ελληνικη ρομ. Με μια πρωτη ματια ολα καλα. Αν και απο οτι ειδα εχω ενα θεμα με το δακτυλικο αποτυπωμα αλλα ειναι λεπτομερια Φίλε μου αποκλείεται να υπάρχει θέμα με το αποτύπωμα.Μόλις κάνεις το setup με το δάχτυλο στ…

• Βάλε την ρομ που θες να εγκαταστήσεις σε μια sd κάρτα τοποθέτησέ την στο κινητό στην συνέχεια πάτα παρατεταμένα volume - και power για να μπεις σε fastboot και με το adp έμπα στο twrp όπως λέει ο οδηγός .Πήγαινε στα wipes και κλίκαρε τα 3 πρώτα (μέχρι και data) στην συνέχεια με βελάκι πίσω πήγαινε στο install και επέλεξε την ρομ από την sd κάρτα και προχώρα

• Τελικά το πρόβλημα προέρχονταν από το γεγονός ότι είχα εγκαταστήσει launcher το zenui οπότε μόλις επέστρεψα στο mi λύθηκε το θέμα .Οπότε δεν μιλάμε για bug της ρομ αλλά του προγράμματος και το αναφέρω προκειμένου να μην δημιουργηθεί παρεξήγηση.