Παιδιά καλημέρα σας.Θα ήθελα να αναφέρω για ένα bug που διαπίστωσα χθες.Έχω την ελληνική stable 7.2.2.0 και μόλις πατάω ρυθμίσεις-ταπετσαρία-επιλογή ταπετσαρίας γυρίζει πίσω χωρίς φυσικά να καταφέρω με τίποτα να αλλάξω την ταπετσαρία.Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο;
Παιδιά επειδή χρησιμοποιώ το κινητό όταν πάω για τρέξιμο από όταν ξεκλείδωσα το κινητό, ενώ με την multilanguage το Runkeeper λειτουργούσε μια χαρά από όταν έβαλα την 1.18 μέχρι την τελευταία 2.2 έχει όλο κολλήματα.Αντιθέτως το runntastic λειτουργεί μια χαρά.
αυτό που πρόσεξα είναι ότι μόλις το εγκατέστησα μου βγήκε μια ειδοποιήση από το CM AppLock που ήτανε επιλεγμένα από μόνα τους το mail τα μηνύματα και το viber.Tα ξετσέκαρα και τώρα έχω κανονικά ειδοποιήσεις
Παράθεση από Dante: “Με την 7.2.2 εχω θεμα με τις ειδοποιησεις και δεν ερχονται. Για να γυρισω στη .2.1 απλα κανω την ιδια διαδικασια? install και wipes? ” έχεις δίκιο τώρα το πρόσεξα ότι δεν μου έρχεται ειδοποίηση για τα mail
Την πέρασα και εγώ την νέα ρομ αλλά από κεκτημένη ταχύτητα το έκανα factory reset όποτε φτου και από την αρχή.Οπότε παιδιά αν και απλό θέλει πάντα προσοχή και ένα ένα τα βήματα.
Παράθεση από dimosgs: “Ευχαριστω για τις απαντησεις. Εχω κανει αιτηση για unlock code απο 1/4/2016 πρεπει να περιμενω κι αλλο η να τους στειλω κανενα e-mail? ” Ρε σάλα πρωταπριλιά και περιμένεις να στο ξεκλειδώσουν??? Με την ρομ τι έκανες ??Βρήκες 64bit για να περάσεις official developer
Παράθεση από Narsilea: “Καλησπέρα παιδιά, θα κανω σήμερα την παραγγελία μου απο το vickmall, έχετε κάτι να μου προτείνετε να τους τονίσω πριν το στείλουν; Με ποια μεταφορική ειναι καλύτερα; Θα το πάρω με την global τους, ” Επειδή πήρα πρόσφατα για έναν συγγενή μου να ξέρεις υπάρχει η δυνατότητα στο vickmall να ζητήσεις την official developer αγγλοκινέζικη με google play οπότε όταν με το καλό σου έρθει το permition να ξεκλειδώσεις και να περάσει εύκολα την ελληνική
Φίλε μου έχεις μουλτι ρομ που βάζουν τα κινέζικα καταστήματα και η οποία είναι unofficial.Εάν ψαξεις στην αρχή με τα θέματα θα δεις ένα που λέει πως πάμε από multy language σε official.Ψάξε λίγο και θα τα ξαναπουμε μόλις μπεις λίγο στο κλίμα
Παιδιά η λύση τόσο για τον χρήστη kvasil όσο και για τον takiansen νομίζω ότι είναι η εξής. Σε μια memory card βάζουμε την τελευταία ελληνική stable rom (αντί για την μνήμη του κινητού) και βάζουμε την κάρτα στο κινητό στην θέση της δεύτερης σιμ. Στην συνέχεια ακολουθούμε κανονικά τον οδηγό και μόλις μπούμε στο twrp κάνουμε πρωτα φουλ wipe και μετά install από την κάρτα reboot στην συνέχεια και νομίζω ότι όλα θα είναι κομπλέ.
Παράθεση από kvasil: “σας παρακαλω πέστε μου έκανα τη διαδικασία ολη και μπαίνοντας στο κινητο δεν με βαζει σε ( system ) (wifi) με το που τα παταω crassaroun εχω βαλει την τελευταια stable. σας παρακαλω πεστε μου τι να κανω γιατι το κινητό ειναι off ετσι. σας ευχαριστω ” Φίλε μια διευκρίνηση.΄Έκανες αναβάθμιση από την προηγούμενη ελληνική stable στην τελευταία ή ξεκλίδωσες και από την official dev πέρασες την τελευταία ελληνική stable