Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-935 από 935.
-
Σχετικα με τις ROM
ΜήνυμαΝα σε ρωτήσω κάτι η ευρωπαϊκή είναι oficial δηλ θα παίρνει updates OTA??????
-
Σχετικα με τις ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mpakaros: “οποτε τωρα τι κανουμε? ” Κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader, δηλαδή ουσιαστικά ακολουθείς σταδιακά αυτόν τον οδηγό => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 ” Επειδή έχω και εγώ παρόμοια stable multy από vickmall νομίζω ότι ο οδηγός αυτός δεν είναι για stable
-
εφαρμογήsms
Μήνυμαφίλε μου έχω και εγώ σαν εσένα μουλτι ρομ και το έχω λύσει .Στην αρχική οθόνη ανοίγεις την εφαρμογή security μετά τέρμα κάτω δεξιά πατάς permissions μόλις ανοίξει πάλι permissions και από την λίστα έμπα στο πρόγραμμα των μηνυμάτων (και όπου αλλού θές) και ρυθμισέ το
-
Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παράθεση από akisjes: “καλησπέρα παρέλαβα χτες και οι πρώτες εντυπώσεις παρα πολύ καλές .Το πήρα από vickmall 3/32 και φοράει stable 7.00.99.00 επειδή μ'εχρι στιγμής ρολάρει μια χαρά να την αφήσω μέχρι να βγει κάτι που θα είναι ψαγμένο??? ” Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα αγγλικά έβαλα την τελευταία stable 7.0.19 και παέι πολύ καλύτερα από την multilang. Πολύ καλύτερη διαχείριση ram. ” Κώστα καλημέρα .Κοίταξε γενικά προτιμώ τα ελληνικά , αλλά και από την άλλη αφο…
-
Παράθεση από kostakoutas: “Παιδιά πόση ώρα σας παίρνει να φορτίσει απο άδειο; Πρέπει να το εχω στον φορτιστή(osio ταχυφορτιστης) 5-6 ώρες και ακόμα δε γέμισε.. Βέβαια είναι η δεύτερη φόρτιση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” με το φορτηστή του μου έκανε περίπου 1και 45 με 2 ώρες από το 17%
-
επειδή είμαι λίγο ψιλοάσχετος με την διαδικασία , υποτίθεται ότι ψήφησα ως akisjes.Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει???
-
παιδιά ok ψήφισα ως akisjes(εαν κάποιος μπορεί ας ελέγξει μήπως έκανα καμιά πατάτα)
-
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και να δηλώσω ότι είστε πολύ γουρλήδες διότι όπως μόλις είδα το remi note 3 που περιμένω προ μισαώρου φάνηκε στο site των ελτά στο κέντρο διαλογής οπότε έαν αύριο έχει διανομή θα το έχω στα χέρια μου. Να στε κάλα
-
κατάλαβα στο global θέλει ξανά εγγραφή ή ισχύουν οι ίδιοι κωδικοί με εδώ???
-
παιδιά καλημέρα επειδή είμαι καινούργιος πως ξέρω εαν μάζεψα τα credit(25) για να μπορώ να ψηφίσω???