Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 935.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑπό το ali φίλε μου πλάτη είναι.Εχει και πιο φθηνές, υποτίθεται αυτή είναι πιο original (λέμε τώρα)
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΒαλε θήκη ή βάλε αυτό Original New Xiaomi Mi 9 Battery Cover Mi9 Back Glass Panel For Xiaomi Mi 9 Battery Cover Mi 9 Rear Door Case Mi 9 Housing-in Mobile Phone Housings & Frames from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
-
Φίλε μου σε μία κουβέντα μιλάμε για την γενική κατάσταση ενός θέματος και όχι για την ειδική.Σε κάθε περίπτωση δεν θα επεκταθω καθωτι αφενως μεν αναγνωρίζω την ειδίκευση σου στο κομμάτι της φωτογραφίας αφετέρου δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας.Την εμπειρία μου καταθέτω και μόνο.Απλα σαν επίλογο κράτα ότι με το mix 2s δεν μπήκα καν (ούτε από περιέργεια ) στην διαδικασία της gcam ενώ με το mi9 από το πρώτο 6ωρο που πήρα το κινητό στα χέρια μου.Αυτα...
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΣυμφωνώ, απλά σε συνδιασμό για το design και μόνο.Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το mi9 στο mi9 t pro εκτός του πιο νέου design και μια λίγο πιο βελτιωμένη οθόνη ( όχι κάτι το τρομερό) .Για την μπαταρία μόνο το άνοιξε κλείσε στη selfie φτάνει και περισσεύει.Φυσικα για τιμή μετά από 2 μήνες να πέσει το 64 αρι κοντά στα 360 από Κινα
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠάντως παιδια με το mi 9 στα 304 ευρώ από Banggood η έκδοση 4/64 με τα μεταφορικά σε priority πραγματικά έχοντας και τα δύο κινητά στα χέρια δεν θεωρώ ότι αξίζει κάποιος να πάρει το mi9T. Εάν κάποιος έχει κολλήσει με το design και την μπαταρία άποψη μου να περιμένει 2 μηνακια και να πάρει το mi9T pro .
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΕδώ xtrme: MGC_6_1_021_xcam6_beta11.apk Και περνάς αυτό το config στο τέλος της σελίδας που λέει mi9T Config Files for xtrme's xcam6
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΗ τελευταία xtreme για το mi9 έχει configs για το mi9t.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΥποτίθεται ότι τα κινητά που θα έρθουν αποκλειστικά για Ευρώπη θα έχουν την ΕΕΑ για καθαρά λόγους που αναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω.Δεν νομίζω να αξίζει κάποιος να μπει σε διαδικασία να πάει από την μία στην άλλη αφού στην ουσία μιλάμε για την ίδια Global rom
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕδώ484b2f7d962c3479b6176aba6ee813ca.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝομίζω εάν κατάλαβα καλά ότι ο φίλος μιλά για τις δύο εκδόσεις global rom.Ειναι η global rom και η Ευρωπαϊκή global η ΕΕΑ
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝομίζω κλειδωσες τώρα όμως Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk