Παράθεση από lef79: “Μπορείτε να βάλετε κανένα λινκ να το κατεβάσω και εγώ ο ασχετος; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 3 αναρτήσεις πιο πάνω έχει βάλει ο foxy και 4 πιο πάνω εγώ, φυσικά ο Γιάννης ήτανε άμεσος Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδιά σας κοιτάω τόσο καιρό και κρατιεμαι αλλά θα το πω.Εσεις με το mix2s τι ασχολείστε με ,gcam ??? Από χόμπι?? Αφού το κινητό μαμαει από μόνο του γιατί χάνεται χρόνο??? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους σας .Όπως θα γνωρίζετε όσοι διαβάζετε το νήμα του mi 9 πριν περίπου μία εβδομάδα απέκτησα το mi9 (blue 6/128) και όπως ανέλυσα λόγω software, κυρίως στις βραδυνές λήψεις αδικείται κατάφορα η κάμερα του κινητού.Υπαρχει όμως λύση και όπως όλοι ξέρουμε έχει το όνομα gcam . Ανοίγω αυτό το νήμα εδώ προκειμένου να έχουμε ότι καινούργιο κυκλοφορεί σε εκδόσεις Gcam για το Mi 9 αλλά επίσης και οδηγίες που πρέπει να κάνουμε (στις ρυθμίσεις ) προκειμένου να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματ…
Φίλε μου να ανοίξω , πολύ καλή ιδέα αλλά το ζήτημα είναι ότι εγώ λόγω ελλιπούς γνώσης στο gcam παίζω με τις ρυθμίσεις στην ουσία στα χαμένα. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από komatoza: “Για το mi9 τι gcam προτείνεται? Xtreme 6 η 7 η μήπως urmyx 2.0 νομίζω αυτές είναι για το mi9. Αν είναι Xtreme θέλει και config η άλλη urmyx μόνο τα lib επιλέγει. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τα config για την Xtreme που τα κατεβάζω??? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοιτάξτε διαφορές stock με gcam στο mi94bcd1c04a8c5d63657a5f911212b7ce2.jpgbe87055f6581e824b304ce43fd71320d.jpg54eb7a2221e547fdebae408b27de5efd.jpgf694e3557e8e750fb3b3da06a4668f68.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοίτα χτες το πήρα και έβαλα αυτή MGC_6_1_021_xcam6_beta7a.apk(νομίζω είναι η σωστή) . Τώρα το σκαλίζω και δεν μπορώ να πω ότι έχω προχωρήσει και πολύ όμως στο αυτόματο του gcam δεν είδα τεράστιες διαφορές , έπαιξα λίγο με iso και ταχύτητα και όντως βελτιώθηκε αλλά πρέπει να ασχοληθώ ακόμη.Φυσικα κάθε πρόταση είναι δεκτή
Καλημέρα σας μετά από 24ωρο με το mi9 έχοντας ως προηγούμενη συσκευή το mi mix 2s.Πολυ ευχαριστημένος. Η συσκευή πολύ premium και ιδιαίτερη,το μπλε χρώμα αποτελεί ότι πιο όμορφο είχα σε κινητά όλα αυτά τα χρόνια.Ειδικοτερα όσο αφορά την οθόνη.Σε σχέση με το mix είναι αισθητή η διαφορά τόσα στα χρώματα όσο και στην ζωντάνια.Αναφορικα με τον επεξεργαστή νομίζω είναι αυτονόητο ότι αποτελεί το ατού του κινητού και δεν χρειάζεται να το αναφέρω.Αναφορικα με την αυτονομία . Ειλικρινά διάβασα τόσα αρνητ…