Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 926.
-
δεν ακούω κάτι που να μην μου φαίνεται φυσιολογικό, παρατηρώ γενικά οτι έχει ευαίσθητο mic. Και δεν είναι μόνο στο pro αυτό, πχ Clicking/rattling sound around back camera on Redmi Note 3 Pro - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum sound of click click near camera while shaking - Xiaomi Mi 4i - Xiaomi MIUI Official Forum =============== Φεβ 4th 2017, 10:59pm =============== Κάνοντας μερικές δοκιμές ακόμα, όντως ο συγκεκριμένος ήχος ακούγεται αν κολλήσω το αυτί μου πάνω στην κάμερα και την στι…
-
Κάνε το είναι εύκολο και κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα μετά:)
-
Δες *αν* υπάρχει επιλογή Settings -> additional settings -> Developer options -> OEM Unlock κάντο ΟΝ (φαντάζομαι το usb debugging το έχεις ΟΝ ήδη) Ενεργοποίησε το find device στο mi account Διάλεξε το device σου στο Device κομμάτι Message - Xiaomi MIUI Official Forum Δες αν στο 我的小米云服务 σου εμφανίζει την συσκευή connected πάνω αριστερά =============== Φεβ 4th 2017, 9:15pm =============== Αν δεν δουλέψει τίποτα απο όλα αυτά κάνε flash την china devel και τέλος:) Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5…
-
Τι rom έχεις ; μπορείς να μας στείλεις screenshot απο το about phone ; Επίσης στο miui.com/unlock/apply.php βλέπεις το Download Mi Unlock ή κάτι άλλο;
-
Ξαναβάλε μια καθαρή fastboot να δούμε τι κάνει.. Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
-
Σου έβγαλε κάτι τέτοιο; xiaomi-miui.gr/community/index…chment/29314-2175340-jpg/
-
Πιστεύω πως ναι... Συνήθως τα imei/wlan/bt χάνονται μαζί μετά απο κάποιο flash (πχ με spflash tool , format all ), ενώ έσενα τα ΙΜΕΙ δεν χάθηκαν. Επίσης συνέβη τυχαία απο ότι κατάλαβα χωρίς να έχει προηγηθεί flash. Δοκίμασες flash official fastboot, δοκίμασες να βάλεις mac στην nvram και πάλι τίποτα. To screenshot στην προηγούμενη σελίδα επίσης που προσπαθεί να ξεκινήσει το device.. @geoanto555 τι λές; κανείς άλλος;
-
Μπορείς να δεις αν έχεις IMEI και wlan mac address στο about phone -> status μην μας γράψεις τα ΙΜΕΙ αλλά αν βλέπεις αν υπάρχουν (και δεν είναι τίποτα μηδενικά πχ ή αντίστοιχα περίεργο). Το θέμα με τα errors πρέπει να σταμάτησε, σωστά;
-
Με ποιό τρόπο έκανες flash την original ;
-
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι προσωπικά... Οπότε δεν ξέρω την περίπτωση. Κάποιος γράφει εκεί οτι η κάμερα μάλλον δεν έχει πολύ χώρο και ακουμπάει στο τζαμάκι αν κατάλαβα καλά. Αν είναι έτσι, μπορεί να είναι τυχαίο ανάλογά το βίδωμα κλπ. Αλλά δεν νομίζω να δικαιολογούσε τον ήχο απο το ηχείο κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι και διαφορετικά θέματα...
-
Θα πάς στο twrp 1) Wipe->format->yes 2) Back->Back 3) Reboot-Recovery 4) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache θα χρειαστεί να κάνεις restore apps κλπ μετά Για την sim θα το δούμε μετά γιατί μπορεί να έχει χάσει IMEI
-
@vasiliki_g2425 έχεις ρυθμίσει σωστά τα στοιχεία εξερχόμενης αλληλογραφίας/outgoing mail settings σύμφωνα με τον πάροχο του email σου; Settings -> System Apps -> Mail -> Accounts πάτα πάνω στο account κάτω κάτω έχει server settings. Στο outgoing mail server πρέπει να ορίσεις SMTP Server, Port , Security Type σύμφωνα με τις οδηγίες του παρόχου email σου..