Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.

• ρυθμίσεις APN Cosmote

vlight - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

είπα να δω πρωτα μηπως είχα καμια ρύμθιση λαθος αλλά αφού είναι τα ίδια αυτό θα κάνω

• ρυθμίσεις APN Cosmote

vlight - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ναι αλλά τίποτα με καρτα συγγενή Vodafone μπήκε όπως λες αυτόματα, εδώ δεν λειτουργούν

• ρυθμίσεις APN Cosmote

vlight - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ευχαριστώ, τις ίδιες έχει τελικά και δεν μπαίνει, δεν πρέπει να στείλεις και καποιο μηνυμα για ενεργοποίηση έτσι?

• ρυθμίσεις APN Cosmote

vlight - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος με Cosmote να ανεβάσει τις ρυθμίσεις του APN για το ιντερνετ σε screenshots? με τις υπαρχουσες που εχει αυτόματα από την καρτα σιμ δεν μπορώ να μπω ενώ με άλλη κάρτα άλλου πάροχου μπαίνει κανονικά.

• κανονική ήταν, δεν ξέρω γιατί δεν έκανε, ούτε αυτός στο μαγαζί δεν ήξερε γιατι δεν λειτουργει, την άλλαξα εκεί με άλλη με τον ίδιο αριθμο και τώρα είναι κομπλέ.

• πριν το κανω εβαλα αλλη σιμ απο vodafone και εχει κανονικα σημα ο.ο, τι φαση δεν καταλαβαινω η καρτα μου φαινεται μια χαρα

• οκ θα ενημερωσω μόλις γίνει αν διορθωθηκε

• θα το κάνω αφού ενημερώσω τον κινέζο να μην πει οτι έκανα εγώ καμια ζημιά μετά και μου κανει τον κινέζο, ελπίζω να βγάλω ακρη παντως περιμενα σχεδον εναμιση μήνα για να έρθει -.- . Αν είχε και αλλος παρομοιο πρόβλημα παντως και το διορθωσε ας γραψει εδω.

• δεν εχω βαλει τιποτα, ελπιζω να φταιει η καρτα ή η ρομ, καποια επιπλεον στοιχεια, οι επιλογες για τα δικτυα ειναι απενεργοποιημενες αυτο με παραξενευει Screenshot_2015_05_21_02_49_25.jpg Screenshot_2015_05_21_03_12_43.jpg

• έκανα επανεκκίνηση, τα ιδια παλι, το πιν το βάζω κανονικά, η αγορα εγινε απο aliexpress και η εκδοση ειναι 16.3.3.0(KXDCNBL)|Stable

• Γεια σας, μόλις παρέλαβα καινούργιο mi-3 και μόλις έβαλα την καρτα και το άνοιξα μου δείχνει πως δεν έχει καθόλου σήμα και μπορεί να κάνει μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης και έχω τρομάξει λίγο μήπως είναι προβληματικό, επίσης δεν μπορώ να διαλέξω τύπο δικτύου στις ρυθμίσεις είναι γκρίζες οι επιλογές, κάποια συμβουλη?