Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 425.

• Παράθεση από GioNiko: “Παράθεση από Nikos5150: “Πήγαινε Ρυθμίσεις/Εφαρμογές,βρες το Messenger και κάνε καθαρισμό δεδομένων/Διαγραφή μνήμης.Ίσως φτιάξει. ” Το έχω κάνει πολλές φορές και τίποτα. Μέχρι και reset έκανα και παλι τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. ” Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο,αλλά εγώ δεν έχω δώσει κανένα Δικαίωμα στην εφαρμογή Messenger.Μήπως εσύ έχεις δώσει;

• Παράθεση από GioNiko: “Παράθεση από Nikos5150: “Μήπως είσαι offline?Σε εμένα φαίνονται κανονικά αν και δεν έχω συγχρονίσει τις επαφές στο messenger. ” Οχι είμαι κανονικά online στην εφαρμογή του facebook και στο messenger. Μου βγάζει κάποιον μόνο αν μπω σε συνομιλία μαζί του. ” Πήγαινε Ρυθμίσεις/Εφαρμογές,βρες το Messenger και κάνε καθαρισμό δεδομένων/Διαγραφή μνήμης.Ίσως φτιάξει.

• Παράθεση από boulkmanjimakos: “Εχω προβλημα ομως με το Find device ” Αφού δεν έχεις συσκευή ακόμα,για ποιό λόγο θες να ενεργοποιήσεις το find device?Δε γίνεται. Όταν παραλάβεις θα το ενεργοποιήσεις,αν θες...Προς το παρόν στέλνεις μόνο αίτημα ξεκλειδώματος.

• Μήπως είσαι offline?Σε εμένα φαίνονται κανονικά αν και δεν έχω συγχρονίσει τις επαφές στο messenger.

• Παράθεση από boulkmanjimakos: “χρειάζεται την συσκευη ” ναι

• Παράθεση από GioNiko: “βγαίνει αυτό ” ποιό;δε φαίνεται κάτι

• Παράθεση από klonos78: “Καλησπερα παιδια Επιασα μια συζητηση που ειχαν καποια παιδια σχετικα με το τι εγκατεστημενες εφαρμογες ειχε το κινητο μας οταν παρεληφει. Με εγκατεστημενο facebook, you tube σημαινει οτι το κινητο ειναι μεταχειρισμενο; ” Όχι.Ίσως απλά είχε πειραγμένη rom και του είχαν περάσει διάφορα καλούδια.

• Wheather widget

Nikos5150 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από maxamch68: “άλλαξα τρεις φορές τη rom εξαιτίας αυτού ” εγώ βασικά θέλω να απαλλαγώ από αυτό

• Παράθεση από boulkmanjimakos: “Μπορει κάποιος να κάνει αίτηση στην Xiaomi για ξεκλείδωμα πριν παραλαβει στα χέρια του την συσκευη??? το λεω για να κερδισω χρονο ” Ναι,μπορείς.Εγώ είχα κάνει αίτηση και μετά από 24 ημέρες μου ήρθε η συσκευή. Καλορίζικο!

• Παραγγελία xiaomi

Nikos5150 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Christos122: “Μην με κακολογήσετε αλλά θα πάρω το mi4c. Από το κατάστημα που το πήρα μου είπαν ότι θα το σετάρουν με την ελληνική rom πριν μου το στείλουν. ” ..και γιατί να σε κακολογήσουμε;

• Γενικά για Mi account

Nikos5150 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Παιδιά, όποιος ξέρει: Όταν παίρνουμε περισσότερες από μια συσκευές για χρήση (για μέλη της οικογένειας) χρειάζεται να ανοίγουμε διαφορετικό Mi account κάθε φορά ή μπορούμε να τις προσθέτουμε στο ίδιο; Τι προτείνετε, ποιό θα ήταν καλύτερο να κάνω; ” Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσεις bootloader,με το ίδιο account θα μπορείς να ξεκλειδώνεις διαφορετική συσκευή μετά από 30 ημέρες. Επιπλέον θα γεμίζει πιο γρήγορα το Mi Drive,αν έχει ενεργοποιηθεί ο συγχρονισμός πολυμέσων με αποτέλε…

• Ρίξε μια ματιά εδώ,αν και δε νομίζω να σε αφήσει να ξεκλειδώσεις με τη rom που φοράς ----> Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Σε περίπτωση που δεν ξεκλειδώσει έτσι,μελέτησε αυτόν τον οδηγό για να πάρεις μια ιδέα,κατέβασε και εγκατέστησε τα απαιτούμενα εργαλεία ----> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Sorry αλλά πρέπει να καληνυχτίσω γιατί κουτουλάω και πρέπει να σηκωθώ νωρίς. edit:σου ήρθε έγκρισ…

• για δοκίμασε να ξεκλειδώσεις

• ανέβασε ένα screenshot από Ρυθμίσεις---->Σχετικά με το τηλέφωνο,επειδή δεν ξέρω τί έκδοση φοράει η συσκευή σου.

• Παράθεση από Teo teo: “δεν εχει ερθει ακομα,απ'οτι διαβαζω ερχεται γρηγορα,απο την Δευτερα δεν επρεπε να εχει ερθει? ” Αν έχεις wind,μπορεί και να μη σου έρθει ποτέ μήνυμα. Κάνε υπομονή λίγες ημέρες ακόμα μήπως και στείλουν. ...αν είσαι ανυπόμονος,δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με το unlock tool τωρα! Μπορεί να τα καταφέρεις. (Έχεις official rom;Έχεις περάσει fastboot dev rom;Γιατί έτσι θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις εύκολα με το εργαλείο ξεκλειδώματος,αφού βέβαια έχει εγκριθεί η αίτησή σου)

• έχεις κατεβάσει το unlock tool απο τη σελίδα αίτησης ξεκλειδώματος?αν ναι,τότε καταχώρησε εκεί τα ίδια ακριβώς στοιχεία που έχεις και στο mi account της συσκευής σου και ξεκλειδωσε.

• Led κατα τν κληση.

Nikos5150 - - Mi-4i (Ferrari)

Μήνυμα

Παράθεση από mafia265: “γεια σας! Μηπως ξερετε πως μπορω ν βαλω ειδοποιηση led οταν σ παιρνουν τηλ? Η ρομ ειναι ελληνικη. 6.4.7 developer. ” για δες μήπως έχεις παρόμοιες ρυθμίσεις... Ανοίγεις την εφαρμογή Τηλέφωνο,κλικάρεις κάτω αριστερά στο σύμβολο Ξ και επιλέγεις Ρυθμίσεις,μετά Ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων και τικάρεις Ένδειξη led όταν κουδουνίζει

• κάποιο λάθος κάνεις στις εντολές...βάλε screenshot απο το cmd

• έχεις ρίξει χύμα στο C τον φάκελο adb?

• τρέχεις το cmd ως διαχειριστής και έχεις συνδέσει το τηλέφωνο που είναι σε fastboot mode (vol - και power) ;