Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 425.

• Δες πρώτα πώς δουλεύει το κινητό και μην κάνεις καμμία αλλαγή. Τουλάχιστον να είσαι σίγουρος οτι δεν έχει προβλήματα στο hardware. (Για να είσαι καλυμμένος,όσο μπορείς τουλάχιστον σε περίπτωση που χρειαστείς την εγγύηση). Για αρχή θα μπορούσες μόνο να κάνεις μία αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και να περιμένεις να πάρεις έγκριση από την Xiaomi. Ξεκλείδωμα του Bootloader. Apply for permissions to unlock Mi devices

• καλώσήρθς,βάλε screenshot από about phone να δούμε έκδοση

• Παράθεση από zanos: “Βελάκι? δεν μου εχει στα δεξιά ” Μπες στην εφαρμογή ''Τηλέφωνο'' και κοίτα δεξιά σε μία επαφή για βελάκι. Ή μπες στην εφαρμογή ''Επαφες'' και κλίκαρε πάνω σε μία επαφή. (εξαρτάται κι από την rom που φοράς,μπορεί να απουσιάζουν αυτές οι ρυθμίσεις σε σένα,δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει)

• Παράθεση από jobous: “Γιατί θα βοηθήσει αυτό ??? !!!!! ” παίρνεις πόντους και εμφανίζεσαι ως ενεργό μέλος της κοινότητας.

• Εγώ με Vodafone (η κάρτα μου είναι παλιά και γράφει 3G) πιάνω 4G χωρίς να έχω πάρει τηλέφωνο για ενεργοποίηση 4G.Πιστεύω οτι γίνεται αυτόματα,αρκεί να επιλέξεις προτιμώμενο δίκτυο μέσα απο τις ρυθμίσεις της συσκευής ΚΑΙ να είσαι εντός κάλυψης δικτύου. =============== Νοε 24th 2016, 9:01pm =============== Παράθεση από zanos: “Ασχετο.Πως ενεργοποιειτε ο προεπιλεγμένος ήχος κλήσης για διάφορα ονόματα απο τις επαφές? ” κλικάρεις το βελάκι στη δεξιά μεριά μιας επαφής

• Παράθεση από GioNiko: “Παράθεση από nikostrex: “Νικόλα.. Εχει ενεργοποιηθεί για 4g ? Για κοίταξε το αυτό ” Τι εννοεις φιλε? ” Εννοεί μάλλον να κοιτάξεις στις Ρυθμίσεις--->Κάρτες SIM & δίκτυα κινητής,κλικάρεις πάνω στην κάρτα που θες και μετά κλικάρεις Προτιμώμενος τύπος δικτύου και επιλογή Προτιμήστε τα δίκτυα 4G.

• Παράθεση από jobous: “Επειδή την έκανα την μπαρούφα και δεν ζήτησα unlock κάποιες μέρες πριν και τώρα κρατάω το κινητό του φίλου τσάμπα, μπορείτε να που πείτε πόσες μέρες συνήθως μπορεί να κάνει η έγκριση για unlock (πλην του κλασσικού δεκαημέρου) ?? ” από 15 λεπτά έως 3 ημέρες

• @Gpat εγώ θα σου πρότεινα redmi note 3 pro kenzo...αυτό έχω,αυτό εμπιστεύομαι. Θα πρέπει όμως να κάνεις και οικονομία στη μπαταρία,με μικρότερη φωτεινότητα οθόνης και κλειστά wifi/data όταν δε τα χρησιμοποιείς. Ίσως να μη σε καλύψει κιόλας αυτη η συσκευή,εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος.

• Παράθεση από Gpat: “ -Η μπαταρία δεν με φτάνει. Κάθε μέρα φορτίζω στο 100%. Ετσι η μπαταρία με όλα τα συστηματα εξοικονομισης αλλα πάντα ανοιχτα τα data και WIFI, κρατάει μόνο 5 ωρες SOT και 2 ωρες ομιλία /μερα. -Δεν με βόλεψε το contrast, θα ήθελα λίγο ακόμα σε brightness καθ οτι μεγάλος άνθρωπος είμαι και σε daylight θέλω βοήθεια... ” Δε νομίζω άλλο κινητό να προσφέρει καλύτερη μπαταρία,σε σχέση με τη χρήση που κάνεις.Μπορεί να μην είσαι gamer,αλλά σπαταλάς πολύ μπαταρία με ανοιχτό wifi/data κ…

• Σε kenzo xtrv6.11.17 δουλεύει κανονικά πάντως...Μήπως πρέπει να κάνεις αναβάθμιση από playstore το Messenger; Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ένα προηγούμενο apk μήπως και φτιάξει.

• Παράθεση από NasDriver: “Όχι, έχει κολλήσει σε 900Ε και δεν γυρίζει με τίποτα ” έχει γίνει δοκιμή και με διαφορετικό καλώδιο usb;

• Παράθεση από ZlatkoGR: “Παράθεση από Nikos5150: “Ρυθμίσεις---Εφαρμογες---Messenger και τσεκάρεις όλα τα δικαιώματα ” τα έχω κοιτάξει πριν γράψω, όλα τσεκαρισμένα είναι, το πρόβλημα παραμένει ” Κλικ στο τριτο απο αριστερα εικονιδιο για αποστολη φωτογραφιας/βιντεο.Θα εμφανιστουν σε προεπισκοπηση ορισμενα βιντεακια (αν εχεις) και καποιες φωτογραφιες.Κλικαρεις πανω στο εικονιδιο με τα πολλα μικρα τετραγωνακια κατω αριστερα και επιλεγεις τι θελεις να στειλεις...Ουτε ετσι στελνει?

• Ρυθμίσεις---Εφαρμογες---Messenger και τσεκάρεις όλα τα δικαιώματα

• Παράθεση από jefm: “Τα μόνα χρώματα που έχω δε σε kate είναι Gray και Gold. To siver μονο σε kenzo, μέχρι τώρα τουλάχιστον. ” Έχεις δίκιο,όντως το silver βγαίνει μόνο σε kenzo. Έψαχνα πόση ώρα και δεν βρήκα ασημί kate.

• Παράθεση από Chaos: “Το Kate δεν έχει λευκό χρώμα για επιλογή.. Μόνο Gray και Gold ” Τα χρώματα είναι ίδια σε kenzo και kate,gold/silver/dark gray.Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του καταστήματος.

• Παράθεση από Chrysostomos17: “αν ρουτάρουμε την global stable,οι ενημερώσεις μέσω ota χάνονται ή παίζουν κανονικά; ” για να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα,καλό θα ήταν να απεγκαταστήσεις το supersu προτού προχωρήσεις σε ota update (αν σου βγάζει διαθέσιμο update)

• Παράθεση από halk75: “Πως μπορω να περασω φωτογραφιες, αρχεια κτλ απο την μνημη του κινητου η την microSD στο pc μου; οταν συνδεω το καλωδιο στον υπολογιστη δεν μου βλεπει το κινητο. ” Πήγαινε στις Ρυθμίσεις---Σχετικά με το τηλέφωνο---Κλίκαρε πολλές φορές στην Έκδοση ΜIUI μέχρι να εμφανίσει μήνυμα ''είστε πλέον προγραμματιστής''. Μετά πας πάλι Ρυθμίσεις---Πρόσθετες ρυθμίσεις---Επιλογή για προγραμματιστές και απενεργοποιείς τον Εντοπισμό σφαλμάτων USB Κάθε φορά που θα συνδέεις το κινητό με usb στ…

• Κολλησε το redmi note 3 pro

Nikos5150 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από pompiere2001: “wait until the battery empty, after the device closed ” με άδεια μπαταρία πώς θα έμπαινε σε recovery mode;

• Ωραία,έχεις το kenzo.Μην απορείς και δυσανασχετείς με τις ερωτήσεις που σου έκανα.Απλά μια διευκρίνιση ήθελα,για να μην ακολουθήσεις λάθος διαδικασία.

• Παράθεση από geoanto555: “Αν είχε ρομ κενζο σε κατε όλο και κάτι δεν θα δούλευε... ” μα είπε οτι δεν ανοίγει το wifi και δεν αναγνωρίζεται η sim