Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 425.

• Παράθεση από demakhs: “με... αυτό που συνοδεύει τα μπαλάκια ” χαχαχα,ναι αυτο

• Παράθεση από Nesztor: “Αν είχα kate δεν θα επαιρνε την rom για kenzo έτσι δεν είναι. Έχω η είχα τέλος πάντων την ελληνική για kenzo και αυτην μου στελνουν με mail. ” Οι Κινέζοι στέλνουν μέχρι και kate με rom kenzo.Εχει αναφερθεί απο μερικά άτομα εδώ μέσα.

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από Nesztor: “Kenzo ειναι. ” και πώς ξέρεις οτι όντως είναι; ” το κοίταξε από...κάτω και κρεμόντουσαν μπαλάκια (του golf)!! ” χαχαχα,θα μπορουσε ομως να πει πως ξεχωρισε οτι ειναι kenzo,για να μην υπαρχει αμφιβολια.Θα βοηθουσε και νεα μελη που θα ηθελαν να ξερουν πως μπορουν να ξεχωρισουν το kenzo απο το kate... Για να μη φλασαρουν λαθος rom και στο τελος μεινουν με ...το xiaomi στο χερι!

• Παράθεση από Nesztor: “Kenzo ειναι. ” και πώς ξέρεις οτι όντως είναι;

• χμμμ,δεν αναγνωρίζει τη sim και δεν έχει wifi...Μήπως δεν είναι kenzo και είναι kate?

• Παράθεση από Giorgos Barbantonis: “kalispera sas paidia thelw na kanw mia erwtisi proxthes agorasa to redmi pro 64gb kai exei ellinika mazi me agglika .... uparxei kati to opoio na to allazei auto se ellinika mono ? ” Καλωσήρθες φίλε.Μην κάνεις ερωτήσεις εδω,αλλά να βρεις το ανάλογο νήμα για τη συσκευή σου και να υποβάλεις εκεί το ερώτημά σου. (μη γράφεις με greeklish επειδή δεν επιτρέπεται)

• Να συνδεθεις στο i.mi.com και να κανεις login με email/κωδικο mi account.Κατοπιν ανοιγεις το κινητο,συνδεεσαι με wifi,καταχωρεις email/κωδικο mi account και πες μας αν προχωρα η διαδικασια.

• Παράθεση από Nesztor: “Can't get valid Device ID ” κάνε μερικές επανεκκινήσεις στη συσκευή σου

• @alexandros98 με το aida64 τσέκαρες οτι είναι kenzo?Υπάρχει θέμα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή και μπορεί τελικά να έχεις το kate. Μέτρα το ύψος της συσκευής σου.Αν είναι ακριβώς 15 εκατοστά,έχεις το kenzo. Aν είναι 15,25 εκατοστά έχεις το kate. (αυτός είναι ο ασφαλής τρόπος να διακρίνεις το μοντέλο σε περίπτωση που δεν έχεις πλέον στην κατοχή σου τη συσκευασία και το αυτοκόλλητο που ήταν αρχικά στην πίσω πλευρά του τηλεφώνου) Το kenzo που προορίζεται για την ελληνική αγορά,έρχεται συνήθως με κινέ…

• εβαλα την xtrv 6.11.17,τραβηξα κι ενα factory reset για σιγουρια προτου κανω install και περιμενω να φορτωσει...ολα καλα

• Σε ευχαριστώ @geoanto555 για τη γρήγορη απάντηση

• καλησπέρα παίδες,κατεβάζω την xtrv beta 1 6.11.17(fixed) για να αναβαθμίσω απο την xtrv 6.11.3 μπαίνω twrp,clear cache/dalvik χωρίς factory reset και μετά install?

• Αλλαγή pin

Nikos5150 - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από dell810: “Γεια σας, settings > Lock screen & password > screen lock & fingerprint επιλέγω pin = 1234 & βάζω fingerprint lock screen = on όταν όμως κάνω επανεκκίνηση ζητά μόνο το 1234 και όχι ξεκλειδωμα με fingerprint. Πως μπορώ να θέσω να ξεκλειδώνει με διαγράψω με fingerprint? Ευχαριστώ ” Πάντα μετά από επανεκκίνηση θα ζητά κωδικό,μοτίβο,pin κλπ. Το δαχτυλικό αποτύπωμα θα δουλεύει μετά κάθε φορά που θα ξεκλειδώνεις την συσκευή...μέχρι να επανεκκινήσεις.

• Δοκίμασα κι εγώ με μερικά στικάκια διαφορετικής χωρητικότητας και βγάζει ειδοποίηση στην κουρτίνα ''Unsupported USB drive.This device doesn't support this USB drive''

• Παράθεση από anax111: “Το μόνο που δεν λειτουργεί είναι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων ” πρέπει να ορίσεις πρώτα ένα pin ή μοτίβο και μετά προσθέτεις μέχρι 5 διαφορετικά δαχτυλικά αποτυπώματα

• Παράθεση από andreas22: “Οκ καταλαβα αλλα ένα θεματακι ακομα είναι πως το αρχειο είναι σε μορφη .tar δεν είναι σε μορφη .zip και το MiFlashTool δεν το ανοιγει ” το .zip ειναι για download mode(twrp),εχει μικροτερο μεγεθος απο μια fastboot rom το .tar το αποσυμπιεζεις μεχρι να παρεις το αρχειο .gtz (sorry,πινω καφε εξω και δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα ) Σε καθε περιπτωση,διαβαζεις τους αντιστοιχους οδηγους πρωτα και ΑΦΟΥ τους κατανοησεις προχωρας στο flash.

• εφοσον μπορεις να μπεις σε fastboot mode,μπορεις να περασεις μια fastboot rom ανετα.Απλα αν εχεις σκοπο να ξεκλειδωσεις,θελει προσοχη ποια fastboot rom θα επιλεξεις.Και βεβαια να προσεξεις αν γινει μεταβαση απο android ΜΜ πισω σε Lollipop.

• Ρυθμισεις-Σχετικα με το τηλεφωνο-Κατασταση-Κατασταση Sim

• Πριν απο λιγες μερες παρελαβα κανονικα με NL δυο tempered και μια xiaomi θηκη.Κι εγω πιστευω οτι θα εχει μπει τελωνειο και δε θα εχει ειδοποιηθει ο παραληπτης. Ομως εχει μεσολαβησει μεγαλο χρονικο διαστημα αδρανειας. Παιζει να το φαγε και κανενας μακρυχερης... Τι να πω,ευχομαι καλα ξεμπερδεματα!

• αυτό κοίταγα κι εγώ και η λύση είναι το πέρασμα μιας fastboot rom