Παράθεση από georgius: “υπάρχει τρόπος να μου εμφανίζει στις ρυθμίσεις του wifi τα όλα τα δίκτυα στα οποία έχω βάλει κωδικό και όχι μόνο τα κοντινά ” Ρυθμίσεις--->Wifi---->Αποθηκευμένα δίκτυα Μπορείς να απενεργοποιήσεις ορισμένες εφαρμογές google,αυτές που σου επιτρέπει να πατήσεις ''Τέλος''
Παράθεση από nikkokk: “"1) Wipe->format->yes" - ΟΚ "2) Back->Back" - με ξαναβγάζει στο μενού του Wipe για "advanced Wipe" & "Format Data" συγγνώμη αλλά.... κόλλησα ” μπορεις να πατησεις και το home button αν θες για να πας στο αρχικο μενου του twrp
Παράθεση από tasospap1986: “Παιδιά σκέφτομαι να παραγγείλω αυτό το rn3p. Golden Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2GB RAM 16GB ROM Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Battery Είναι το kenzo ή το kate; Γνωρίζει κανείς; Αν επιλέξω την official global rom είναι developer ; ” kenzo ειναι και η εκδοση είναι developer επειδή γράφει android 6
Καλησπέρα! Δε τον αφήνει να μπει στο μενού; Έκδοση που ''φόραγε'' γνωρίζετε;Μάλλον fake θα ήταν η rom. Υπάρχει ένας οδηγός για να ακολουθήσεις.Δώσε αν μπορείς κάποιες πληροφορίες,προτού ξεκινήσεις οτιδήποτε Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Παράθεση από pechr: “Flash player ” Σε τί χρησιμεύει όμως; Σε tablets-smartphones δικά μου το έβαζα πάντα μετά το root που τους έκανα,ποτέ δε το χρησιμοποίησα βέβαια.Έτσι από περιέργεια μπήκα στον flash player στο kenzo και οι επιλογές είναι αόρατες,με κενή γραμματοσειρά δηλαδή (xtrv6.11.3)
Παράθεση από tasospap1986: “Μπορώ να παραθέσω λινκ αυτού του καταστήματος, ώστε να ξέρουμε γιατί μιλάω ” για βάλε link,για να μη γίνει μπέρδεμα με international version
Παράθεση από bilakos10: “Παράθεση από endlessterror: “Πώς αντιμετωπίζει κανεις την απόρριψη αιτήματος ξεκλειδώματος; Email και ό,τι κάτσει; ” Πρέπει να είσαι ο πρώτος που τρώς πόρτα ” Καλημέρα!Έχουν φάει πόρτα κι άλλα δύο άτομα εδώ μέσα και είχαν ανεβάσει και screenshot...Σίγουρα θα είναι πολλοί περισσότεροι γενικά.
Παράθεση από filippos0311: “το βγαζει στο device manager ως emulator κατι ” θα υπάρχει ήδη εγκατεστημένο λογισμικό και θα προκαλεί διένεξη με τους νέους drivers.Απεγκατέστησε οτιδήποτε σχετικό με drivers τηλεφώνου και να εγκαταστήσεις τους universal που θα βρεις εδώ
Παράθεση από soupis88: “Δλδ τωρα εχω την official την κινεζικη ? ” Ναι,έχεις official china stable. 'Όταν έρθει η έγκριση,σε 3 μέρες το πολύ,θα ξεκλειδώσεις νομίζω και με αυτή που έχεις τώρα.
Παράθεση από demakhs: “αυτή η σελίδα: en.miui.com/unlock ανοίγει σε κανέναν ή τα χουν κάνει τόσο π@τ@ν@ με τους server τους τα κινεζάκια? ” Αδυναμία σύνδεσης Υπήρξε πρόβλημα σύνδεσης στην προσπάθεια επικοινωνίας με en.miui.com. Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά σε λίγο. Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμία σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο δίκτυο. Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβη…
Παράθεση από soupis88: “εβγαλε update και μου περασε μια stable rom 8.0.12.0 ” Γειά σου.Αν ήταν πειραγμένη δεν θα σου έβγαζε αναβάθμιση.Άρα έχεις official.
Δηλαδή προσπαθείς να κάνεις ζεύξη συσκευών και δε γίνεται; Ειναι ανιχνεύσιμη η συσκευή σου; (Ρυθμίσεις---->Bluetooth) Έχεις κατεβάσει το Garmin Connect στη συσκευή σου;
Παράθεση από lallasgr: “Παιδιά μην τα παρατάτε!! Τα κινητά σώζονται εκτός αν έχει υποστεί ζημιά hardware όπου δεν είναι εύκολο να διαγνωστεί ” Όπως έλεγε και ένας φίλος ''τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν''.
Παράθεση από guantanamo4: “πως μπορω να τσεκαρω αν ειναι το ΚΑΤΕ ” αν εχει την συσκευασία ή το αυτοκόλλητο που υπήρχε στην πλάτη του τηλεφώνου,θα δεί μια ημερομηνία εκει...2015112 είναι το kenzo
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από takisfrag: “την τιμωρία του Κώστα άμεσα !!! ” JGVCxIq.gif ” Όχι ρε παιδιά,μην κάνετε ετσι...Δε το ήθελε,είναι καλό παιδί