Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 425.

• Bluetooth Issue

Nikos5150 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από stathist: “Καλημέρα, Αγόρασα ένα Forerunner 25, προσπαθω ανεπιτυχώς να το συνδέσω με το κινητό μου αλλά δεν φαίνετε να το εντοπίζει με τπτ, έκανα οτι βρήκα απο καθαρισμούς cache, επανεκκινήσεις κτλ. H rom ειναι GTV 6.10.13 Beta, Υπάρχει καποιο feedback? καποια αποψη, οδηγία? Ευχαριστώ ” Δε γνωριζω απο garmin forerunner,επειδη δεν εχω!Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση και βρήκα λύση. www8.garmin.com/manuals/webhel…42-4F66-8C9F-E49ECD763CEC. html edit:να αφαιρέσεις το κενό πριν το html στο …

• Παράθεση από poulaki1976: “λοιπον με την δευτερη μεθοδο με το miflash παταω flash και σε 0 δευτερα μου γραφει flash done και success δεν επανακινει αυτοματα απο fastboot,επανακινω και δεν εχει αλλαξει τιποτα εχω την global stable. Με την πρωτη μεθοδο δεν βγαζω ακρη,δεν υπαρχει πουθενα στον φακελο image της rom ο φακελος signed bin και το scatter.txt βγαζει προβλημα.Η rom που κατεβασα ειναι απο Xiaomi MIUI Official Forum Εχω πελαγωσει Εχετε να προτεινετε μια λυση/link διαδικασιας παρακαλω ? ” 1. …

• Παράθεση από stelko: “δεν το εσβηνα μηπως και κανω χειροτερα τα πραγματα ” χαχαχαχα κι εγώ το ίδιο όταν πρωτομπήκα fastboot

• Παράθεση από stelko: “Το προβλημα ειναι οτι το κινητο εχει κολησει στην οθονη του fastboot ” Μπορείς να το σβήσεις,να το αποσυνδέσεις και να μπεις στο κινητό σου.Θα συνδεθείς στο mi account,μετά θα μπεις fastboot και θα καταχωρήσεις ακριβώς τα ίδια στοιχεία στο unlock tool

• Παράθεση από m3nt4lll: “Τι είδους προστασία υπάρχει ” Λόγω βαθιάς εκφόρτισης ίσως ενεργοποιήθηκε το κύκλωμα προστασίας της μπαταρίας (αν έχει,που νομίζω πως θα έχει!) και μια λύση είναι να την αφήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα να φορτίζει,μήπως και ανέβουν και τα Volts. Αν,λέω αν,δεν έχει προστασία αποφόρτισης τότε η μπαταρία αχρηστεύτηκε. Όπως ανέφερες ο φορτιστής σου ήταν κρύος όπως και η μπαταρία του κινητού,που σημαίνει υπάρχει πρόβλημα με την φόρτιση.Είτε δε φορτίζει,είτε θα θελει καμμια-…

• Παράθεση από m3nt4lll: “υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? ” Μάλλον δε μπορείς να κάνεις κάτι και θα υπάρχει πιθανότατα πρόβλημα με την εγγύηση. Πιστεύω οτι το πρόβλημα είναι στη μπαταρία και στην προστασία που θα ενεργοποιήθηκε με το άδειασμα. Να τσεκάρεις-αν δε το έχεις κάνει ήδη-όλες τις καλωδιοταινίες. Ίσως θα μπορούσες και να συνδέσεις μία άλλη παρόμοια μπαταρία,έστω για λίγα δευτερόλεπτα για να δεις τί γίνεται. Είναι ψιλοεπικίνδυνο όμως,γιατί μπορεί να του κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Μίλα π…

• στην 6.11.3 xtrv υπάρχει μια κινεζιά στην προσβασιμότητα και στις ''Εφαρμογές'' (στο τέλος)...Πού χρησιμεύει;

• Παράθεση από poulaki1976: “Ευχαριστω για τις απαντησεις δοκιμασα και δεν ξεκλειδωνουν ενω εχω παρει εγκριση απο xiaomi ουτε εγω βρηκα global dev rom και ειπα να ρωτησω πριν χωθω στο φλασαρισμα κινεζικης παρεμπιπτοντος ποια μεθοδο να ακολουθησω απο τις παρακατω ? [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Xiaomi MIUI Official Forum Ευχαριστω ” την δεύτερη μέθοδο να ακολουθήσεις,με china dev θα έλεγα...

• Παράθεση από poulaki1976: “Γεια χαρα. Εχω 2 redmi note 4 με global stable rom. Υπαρχει global dev rom να περασω μεσω update για να ξεκλειδωσω bootloader ? ευχαριστω. ” δεν υπάρχει dev,μόνο stable (απ'οτι είδα και στο en.miui)

• Παράθεση από giaparis: “ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις στις ηλίθιες ερωτήσεις μου ” δεν υπάρχουν ηλίθιες ερωτήσεις...μόνο απλές απορίες (πςςςςς,φιλοσοφημένο)

• Παράθεση από user: “Λέω να μην επιχειρήσω να αλλάξω ROM, πόσες πιθανότητες υπάρχουν να έχω σήμα μετά το flash? ” Κάθε νέα έκδοση βελτιώνει τη λειτουργία της συσκευής. εφόσον βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα στο hardware

• Παράθεση από giaparis: “Πως περνάω την Ελληνική ρομ με copy paste στο κινητό; ” Συνδέεις το κινητό με usb καλώδιο στο PC.Θα βγάλει ειδοποίηση το κινητό,μόλις συνδέσεις το καλώδιο.Κλικάρεις εκεί και επιλέγεις ''Μετα φορά αρχείων (MTP)'' Μετά κάνεις διπλό αριστερό κλικ στο εικονίδιο ''Ο Υπολογιστής μου'' και κλικάρεις στις φορητές το ''Redmi Note 3'' για να σου δείξει τους αποθηκευτικούς χώρους της συσκευής σου. (Αυτά τα βήματα εννοούσες ή δεν κατάλαβα εγώ)

• Παράθεση από kostatos: “δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο μενου,οτι και αν έχω επιλέξει το εικονίδιο δεν μπορεί να διαγραφεί και να γίνει απεγκατασταση ” Ανοίγεις την εφαρμογή SuperSU,θα επιλέξεις το μενού ''ρυθμίσεις'' μέσα στην εφαρμογή SuperSU και προς την κάτω μεριά της σελίδας θα πατήσεις ''πλήρης κατάργηση πρόσβασης root'' (δε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές που απαιτούν root).

• Παράθεση από kostatos: “δηλ? μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός? από ποιο μενού ” άνοιξε την εφαρμογή supersu και θα βρεις επιλογή εκεί,στις ρυθμίσεις του

• Παράθεση από kostatos: “Καλησπερα παιδιά,πως κάνω απεγκατασταση το supersu το εικονίδιο με το ανθρωπάκι με τη κόκκινη μπέρτα δεν μου δίνει τέτοια επιλογή ” μέσα από το μενού του supersu

• Με βοήθησε ο @Thracia και ήδη κοντέυει να εκκινήσει.

• Παράθεση από Thracia: “Προχώρα εδώ είμαστε ” ναι,τί κάνω όμως? χαχαχα edit: Ευχαριστώ @Thracia.Φλάσαρα ήδη.

• Attention!Attention! Κατέβηκε η xtrv beta 6.11.3 Στο kenzo μου έχω την gtv 6.10.20 dev και θέλω να με βοηθήσετε,για να μην κάνω καμμιά βλακεία και το μπλοκάρω

• @Xelwnas εγω εχω το kenzo και δε γνωριζω για να σε βοηθησω σε αυτο

• Παράθεση από stathisfl: “ολα οκ παιδια,δουλευουν και οι δυο καρτες,σας ευχαριστω πολυ ολουσ ” πότε πρόλαβες ρε τσακάλι,εγώ ακόμα κατεβάζω