Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 425.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Red mi note 3 μικροφωνο
ΜήνυμαΜπες στην εφαρμογή ''Τηλέφωνο'',πληκτρολόγησε *#*#6484#*#* και θα σε βγάλει στο QC test.Κάνε δοκιμή στα 21,22,23.
-
Red mi note 3 μικροφωνο
ΜήνυμαΠαράθεση από iiordani: “Το πρόβλημα ήταν ότι το μικρόφωνο δεν δουλευε και δεν με ακουγανε ενώ εγώ τους ακουγα.όταν όμως έβαζα σε λειτουργία μεγαφώνου με ακουγανε κανονικά. ” Όταν δηλαδή βάζεις τη συσκευή στο αυτί σου,ακους το άλλο άτομο αλλά δε σε ακούει αυτό.Μιλάς δηλαδή στο κύριο μικρόφωνο της συσκευής σου,που βρίσκεται στην κάτω πλευρά. Όταν βάζεις ανοιχτή ακρόαση,λογικά θα αλλάζεις και τον τρόπο που κρατάς τη συσκευή...Λογικά θα τη μετακινείς μπροστά σου και θα συνομιλείς μέσω του βοθητικού …
-
Παράθεση από gagga: “Εχθές κόλλησε το touch και έκανα hard reset. Κατά το άνοιγμα της συσκευής μετα το Pin μου ζήτησε κωδικό συσκευής. Έβαλα 0000, 1111, 1234 αλλά κλείδωσε το κινητό και μου εμφανίζει την παρακάτω εικόνα. Μέχρι 4 ψηφία Max δέχεται.Έχει κανείς καμιά ιδέα? ” Αν έχεις καλώδιο usd otg,να συνδέσεις ένα ποντίκι Η/Υ και να πληκτρολογήσεις τον κωδικό κλειδώματος συσκευής που είχες ορίσει. Αφού ξεκλειδωθει,αποσύνδεσε το ποντίκι και δοκίμασε με την αφή.
-
Παράθεση από CrisBalGreece: “Δεν έχω ειδοποιησεις στα εικονίδια επιφάνειας εργασίας . FB Yahoo VIBER Κλπ ξέρουμε κάτι ? ” Ρυθμίσεις---> Γραμμή κατάστασης--->Διαχείριση ειδοποιήσεων.Βρίσκεις την εφαρμογή που θες να εμφανίζει ειδοποιήσεις και ανάλογα τικάρεις όσα χρειάζεσαι (Εμφάνιση ειδοποιήσεων,Εικονίδιο εφαρμογής,Αναδυόμενες ειδοποιήσεις,Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος,Led ειδοποίησης)
-
Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από tsigpan: “Καλημερα φίλε. Το καλιμπραρισμα του proximity sensor γινεται ως εξής. Οταν ξεκινας το τεστ ο σενσορας γραφει τιμη 5. Βαζεις το χερι σου και κρυβεις το σημείο που βρισκεται ο αισθητηρας διπλα στο ακουστικό. Η τιμη γινεται 0. Πατας calibration, σου βγαζει μηνυμα cussess,και μετα σου λεει να βαλεις μπροστα στον αισθητηρα κάποιο μαυρο αντικειμενο( καρτα). Το βαζεις, πατας το κουμπακι black card και περιμενεις το μηνυμα cussess. Αν κανω λαθος ας με διορθωσο…
-
Παράθεση από takisfrag: “Πήγαινε ρυθμίσεις κάτω κάτω στο σχετικά με το τηλέφωνο μετά χτύπα αρκετές φορές πάνω στον kernel να μπεις στο cit και βρες τον αισθητήρα να δεις εάν σου λειτουργεί σωστά ” Σε ευχαριστω γι'αυτο που εγραψες,επειδη καλιμπραρα τους αισθητηρες και πλεον δουλευει αψογα η πυξιδα και το αλφαδι.
-
Κι άλλες δυνατότητες που βρήκα τώρα.Πατώντας στην εφαρμογή ''Τηλέφωνο'' και δίπλα από το πράσινο ακουστικό,έχει διάφορες λειτουργίες όπως : αλλαγή ήχου όταν πιέζουμε το πληκτρολόγιο( μπορείς να παίζεις και πιανάκι άμα θες!), απενεργοποίηση αισθητήρα εγγύτητας ενεργοποίηση του led σε εισερχόμενες κλήσεις αυτόματη καταγραφή των κλήσεων μείωση της έντασης κουδουνίσματος κλπ κλπ
-
Παράθεση από omek07: “ Παιδια εχει κανενας την fastboot για την 6.10.20? Δεν μπορώ να την βρώ για να πάρω το persist.img. Θέλω να κάνω την διαδικασια γιατι μου φαίνεται η σενσορες μου είναι για τα μπάζα. Έχω την τελευταια XTRV beta 1 6.10.20 για το Kenzo ” εχω σε fastboot την 6.10.13 αλλά ενδιαφερομαι και εγω για το persist.img της 6.10.20
-
@user Ξεχάστηκα φίλε.Πρέπει να έχεις windows64,να απενεργοποιήσεις τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής (εύκολο είναι) και μετά να εγκαταστήσεις τους drivers ως διαχειριστης. Να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό αν έχεις το kenzo ------> Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
-
Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από Nikos5150: “Για το 1,δε γνωριζω τι μπορει να ειναι.Για το 2,υπαρχουν διαφορετικες εντασεις για ηχο κλησης και ηχο πολυμεσων.Αν στην αρχικη οθονη κανεις ενα κλικ στα πληκτρα εντασης και θα φανει η μπαρα εντασης.Κλικαρεις το βελακι στα δεξια της μπαρας και σου εμφανιζει τις εντασεις για ηχο κλησης,ηχο πολυμεσων και ηχο ξυπνητηριου. ” Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Όλες οι εντάσεις είναι στο τέρμα, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Στο δικό μου κινητό και με ακριβώς τις ίδ…
-
Παράθεση από LoukG: “ 1. Όταν ενεργοποιεί το WiFi, το κινητό γυρίζει μόνο του σε 4G (και είμαι όντως 4G και όχι απλά το όνομα γιατί αν το βάλεις 3G γράφει 3G), παρόλο που είναι επιλεγμένο το 2G only. Μόλις κλείνει το WiFi, γυρίζει πάλι μόνο του σε 2G. Σκέφτηκα μήπως είναι θέμα κάνα permission καμίας εφαρμογής που με το που ανοίγεις το WiFi να γυρίσει σε 4G, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι. 2. Το ίδιο αρχείο μουσικής όταν το ανοίγει με VLC παίζει αρκετά δυνατά, αλλά όταν το βάζει για ήχο κλήσης ακο…
-
Παράθεση από user: “Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από user: “Το θέμα μου είναι το adb devices, που δεν εμφανίζει το κινητό. ” ” Ακολούθησα όπως είναι οι οδηγίες για 2η φορά, αλλά και πάλι δεν εμφανίζει την συσκευή στο cmd όταν γράφω "adb devices". ” Έχεις εγκαταστήσει drivers για να αναγνωρίζεται η συσκευη σου;Μαλλον οχι.
-
Redmi note 3 pro εχω και οταν βαθμονομω την πυξιδα δε μου δειχνει ακριβως την κατευθυνση.Απο αυτο που δειχνει π.χ ως Ανατολη,πρεπει να κανω ελαφρια στροφη περιπου 5 μοιρες προς τα δεξια για να δω την πραγματικη Ανατολη. Και η φυσαλιδα στην δευτερη καρτελα που ειναι το αλφαδι,δεν ειναι κεντραρισμενη αλλα εφαπτεται με τη δεξια μερια του εσωτερικου κυκλου.Γερνει δηλαδη.
-
Προσπαθώ να κάνω την πυξίδα να δουλέψει σωστά,επειδή έχει κάποιες μοίρες απόκλιση και δε δείχνει ακριβώς στον Βορρά αλλά κάπως Βορειοδυτικά. Απόκλιση έχει και στον Ορίζοντα,στη δεύτερη καρτέλα,όπου φαίνεται οτι δεν είναι ακριβώς καλιμπραρισμένο όταν τοποθετηθεί η συσκευή σε επίπεδη επιφάνεια. Κατέβασα διάφορες εφαρμογές από playstore για καλιμπράρισμα,χωρίς καμμία βελτίωση.Μόνο με μία εφαρμογή μπόρεσα να διορθώσω το αζιμούθιο στις 14 μοίρες,αλλά δεν διορθωνόταν ο Ορίζοντας. Όταν μετά έμπαινα στη…