Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 425.
-
Radio fm
ΜήνυμαΠαράθεση από kos25k: “Τελικα είναι must το άτιμο ” Ωραίο το ραδιάκι,αν και δεν ακούω συνέχεια.Είναι ενοχλητικό όμως να υπάρχει στη rom και να μη λειτουργεί.
-
Έχει κάποιο ρίσκο,δεν το έχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω αν μπρικάρει MIUI 10 China Stable V10.3.1.0.OEGCNXM for Redmi 5 Plus Released! - Other Devices - Mi Community - Xiaomi κατέβασε china fastboot,εγκατέστησε τη με miflash (Redmi 5 plus)
-
Είδα τα βιντεάκια και έχει συμβεί και σε μένα να κολλάει σε αυτό το σημείο,πριν 2 ημέρες με custom rom (pixel extended).Offline και online.Τελικά έβαλα μια άλλη rom από twrp και ολοκληρώθηκε. Ξανακάνε factory reset και δοκίμασε.Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
-
Radio fm
ΜήνυμαΛογικά θα είναι το πακέτο com.caf.fmradio.Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές rom,πάντα στις aosp δεν δουλεύει το ράδιο.Όσο κι αν έψαξα,δε βρήκα λύση. Το ίδιο συμβαίνει και με την κάμερα,που είτε θα έχουν Google Camera Go (πολύ απλή),είτε θα έχουν miui camera(anx) που κρασάρει.
-
Ρυθμίσεις-Αρχική Οθόνη-Τακτοποίηση αντικειμένων στα Πρόσφατα
-
Να επισκεφθείς τη σελίδα Find My Device της Google από pc ή άλλο τηλέφωνο.Ξεκίνα τη ρύθμιση στο τηλέφωνο και δες αν εντοπίζεται μέσω wifi.
-
Αν συνδεθείς στο λογαριασμό google από pc,νομίζω οτι μπορείς να καταργήσεις τη συσκευή.Ίσως μετά σε αφήσει να ολοκληρώσεις τη διαδικασία στο κινητό.
-
Δεν έχει επιλογή για προσθήκη λογαριασμού αργότερα;
-
offline setup/παράβλεψη δεν μπορείς να κάνεις όταν ξεκινάς το σετάρισμα;
-
Ναι,έχεις δίκιο απλώς προσπαθώ κι εγώ να σκεφτώ τί μπορεί να γίνει...
-
Αν συνδέσεις το κινητό στο pc και ανοίξεις το mi flash,δε το αναγνωρίζει καθόλου;Τον αποθηκευτικό χώρο μπορείς να τον δεις στο pc;Recovery έχεις το stock; Θα μπορούσες να βάλεις στον εσωτερικό χώρο μια recovery rom,την οποία θα μετονόμαζες σε Update.zip και θα έκανες εγκατάσταση από το stock recovery.
-
Δοκίμασε να κάνεις format data από το recovery mode του τηλεφώνου.Mε σβηστό κινητό,κρατάς πατημένο το volume+ και το power button.Όταν ανοίξει,αφήνεις το power αλλά συνεχίζεις να κρατάς το volume+.Μετά κάνε το σετάρισμα.
-
Έχω κι εγώ την ίδια συσκευή.Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.Το διόρθωσα βάζοντας προηγούμενη έκδοση με MiFlash.Ποτέ δε μου το ξανάκανε. Λοιπόν,αν έχεις εγγύηση μπορείς να απευθυνθείς στο κατάστημα που το αγόρασες και να αναφέρεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και να ζητήσεις επιδιόρθωση. Αν δεν έχεις εγγύηση σε ισχύ και θέλεις να το φτιάξεις μόνος σου,θα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και να βάλεις άλλη rom σε fastboot