Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 425.
-
Έκανα κάποιες επανεκκινήσεις και τώρα στην διαχείριση συσκευών μου εμφανίζει Android Composite ADB Interface και Xiaomi Composite MDB Interface. Δεν ξερω αν παίζουν κάποιο ρόλο,πάντως στη Mi PC Suite συνδέεται κανονικά και μου εμφανίζει τα αποθηκευμένα αρχεία (δε με αφήνει όμως να κάνω backup). edit:μισές δουλειές κάνω,δεν είχα εγκαταστήσει το miflash για να το αναγνωρίζει κανονικά. ώρα για επανεκκίνηση
-
Καλησπέρα παίδες.Παρέλαβα σήμερα το redmi note 3 pro (2GB ram) και είμαι ενθουσιασμένος.Τηλεφωνάρααα! Στο πακέτο είχε κινέζικο φορτιστή με αντάπτορα,το αυτοκόλλητο στο καπάκι μπαταρίας είχε την ένδειξη 2015112,android 5.1.1, MIUI Version :MIUI Global 8.0 I Stable 8.0.1.0.0(LHOMIDG) (unofficial στάνταρ),έχει playstore,49 γλώσσες πλην ελληνικών (βγάζει επιλογή όμως για greek locale. Αναβαθμισεις δεν εμφανιζονται στον updater εννοείται και θέλω για αρχή να περάσω μια fastboot,την οποία είχα κατεβασ…
-
Παράθεση από sioannis: “Παράθεση από Nikos5150: “. ” Και ομως φιλε ετσι έγινε και εγω σάλταρα μόλις είδα τα μηνύματα πρώτη φορα βλέπω σε έμενα κατι τέτοιο και γενικότερα είμαι πάρα πολύ προσεκτικος με αυτά είμαι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και γνωρίζω κάποια πράγματα στην αρχη ειπα μαλακίες είναι σπαμ και τετοια αλλα μολις μπήκα στην εφαρμογή και είδα πως μου είχαν φαει ολη την κάρτα έτρεξα κατευθείαν στην wind ουτε εγω το πίστευα!! ” Γραφεις ''αλλα μολις μπήκα στην εφαρμογή''...Σε ποια εφ…
-
Παράθεση από sioannis: “Παράθεση από Nikos5150: “Εκανα μια αναζητηση και διαβασα ορισμενα σχολια οτι οι ιδιοι εστειλαν το μηνυμα stop στο 19015,απο φοβο μηπως και σταματησουν την χρεωση.Αντιθετως ομως,οι ιδιοι εκαναν εγγραφη με αυτον τον τροπο.Αν τα αγνοουσαν,δεν θα χρεωνονταν. ” Νικο εγώ τα αγνόησα και μου έφαγαν 10 ευρω οσα είχε η κάρτα μου μέσα ” Δεν αμφισβητω αυτο που λες Γιαννη,μπορει να ειναι οντως καποιο κενο ασφαλειας της wind,αλλά και παλι μου φαινεται πολυ τραβηγμενο να χρεωθεις για κα…
-
Παράθεση από Bodai: “@Nikos5150 λίγο που έψαξα στο internet απο ότι φαινεται στοχεύουν πελάτες της Wind (μονο αυτοι παραπονιούνται)και ενεργοποιείται η χρέωση με του ανοίγεις το sms. Προφανώς έχουν πάρει κάποια λίστα με κινητά οι αλήτες και χρεώνουν τον κόσμο. Αν έχεις Wind προσεξε το .. ” Eυτυχως εχω vodafone! Δεν μπορει ομως κανενας να σε χρεωσει απλα ξεροντας τον τηλεφωνικο αριθμο σου.Πρεπει να το αποδεχτεις ο ιδιος. Κι οσον αφορα την χρεωση,μπορει να ειχε ανοιχτα δεδομενα,μπορει να εκανε κλη…
-
Παράθεση από Bodai: “@sioannis εσυ όχι αλλά κάποιος άλλος το έκανε. Αρκει να ξέρει το νούμερο σου. Καλά έκανες και πήγες άμεσα στην Wind .. ” Δε νομιζω να ειναι τοσο απλη η διαδικασια.Ισως αθελα αποδεχτηκε την χρεωση ή καποιο αλλο ατομο χρησιμοποιησε τη συσκευη του για να κανει εγγραφη σε ''πονηρο'' περιεχομενο.Αποκλειεται να εγινε η χρεωση απλα επειδη καποιος αγνωστος καταχωρησε τον συγκεκριμενο αριθμο.