Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 425.

• Παράθεση από coronerpanos: “Άρα κάνω την διαδικασία όπως έγραψα στο αρχικό μου πόστ ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό : Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) Και ας έχω 32bit λειτουργικό! Να ακολουθήσεις τον οδηγό και καλή επιτυχία! ”

• Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) @kostaskex διαβασε αυτον τον οδηγο που σου προτειναν πιο πριν τα παιδια (υπ'οψιν,θα πρεπει να εχεις windows 64αρια). Πιστευω οτι μονο ετσι θα κανεις δουλεια.

• Παράθεση από kostaskex: “τα εχω κάνει και ακόμη επιμένει να κολλάει στο ίδιο... ” πως αναγνωριζει ο υπολογιστης το τηλεφωνο οταν το συνδεεις με usb?

• @kostaskex σε βοηθησε πριν αυτο που εγραψα ή ηταν ασχετο?

• @kostaskex καλησπερα φιλε μου.Μπορεις να κανεις ξεξι κλικ στο εικονιδιο της εφαρμογης,να επιλεξεις ''ιδιοτητες'' και μετα απο την καρτελα ''συμβατοτητα'' να τικαρεις την επιλογη ''εκτελεση ως διαχειριστης''

• Hennessy ειναι η κωδικη ονομασια του Xiaomi redmi note 3. Δεν παιρνει καρτα μνημης,ειναι οκταπηρυνο,με επεξεργαστη mediatek. Εχει τεραστια διαφορα με το Xiaomi redmi note 3 PRO,το οποιο ειναι εξαπηρυνο,δεχεται καρτα μνημης,με επεξεργαστη snapdragon...Το redmi note 3 Pro βγαινει σε δυο εκδοσεις,το kenzo και το kate (υπαρχουν παραλλαγες με 2 gb ram+16 gb rom και 3 gb ram+32 gb rom)

• Παράθεση από pvalas: “χαρακας ” ΚΑΤΕ

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Nikos5150: “ ” Και όμως παίζει ρόλο!! Ειναι απο τα λίγα που έχουμε στα χέρια μας για να ταυτοποιήσουμε την συσκευή. Διατηρω τις επιφυλαξεις μου,επειδη ο φορτιστης ειναι ανεξαρτητος απο τη συσκευη.Δεν ειναι μετρο συγκρισης για την ταυτοποιηση. ”

• Παράθεση από efkolo: “δες πόσο μικρή είναι η διαφορά, αυτό είναι kate forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21102/ ” Ο χαρακας που ειναι τοποθετημενος στην επανω πλευρα δεν ειναι τοποθετημενος σωστα και το εμφανιζει 15 εκατοστα. Στην κατω πλευρα ειναι σωστα τοποθετημενος και το δειχνει 15,25 εκατοστα. Αυτο ειναι το kate,οπως ανεφερες. Απο τη στιγμη που ο φιλος μετραει τη συσκευη του και ειναι 15 εκατοστα ακριβως,δε νομιζω οτι χωραει αμφιβολια.Ετσι οπως ειπε πριν,εχει οντως το kenzo. Η ΛΕΠΤΟ…

• δεν στελνουν κωδικους,απλα επιβεβαιωνουν απο την xiaomi οτι εγινε δεκτη η αιτηση ξεκλειδωματος bootloader...μπορεις να δοκιμασεις με το unlock tool,μηπως τελικα σου επιτραπει.

• το aida64 μπορει να γραψει λαθος πληροφοριες...drivers εχεις εγκαταστησει στον υπολογιστη και αναγνωριζεται επιτυχως η συσκευη σου? θα μπορουσες με fastboot να περασεις π.χ. μια china dev fastboot rom (περιμενε να δουμε τι εχουν να προτεινουν και τα αλλα παιδια,για να μη μπλεξεις σε περιπετειες)

• Παράθεση από pvalas: “είναι 15 cm ακριβως. Τώρα? Να πάεω για flash την ελληνική για πρώτη φορά [kenzo]? Με adb κτλ? ” αν ειναι 15 ΑΚΡΙΒΩΣ τοτε ειναι kenzo.Θελει προσοχη στο μετρημα της συσκευης επειδη η διαφορα ειναι ελαχιστη και μπορει να ξεγελαστεις.

• Παράθεση από xristina1984: “και του εξηγω τι έπαθε ή καημένη ή Δημητρα κάποια μηνυματα παραπισω. ” τελικα δε μαθαμε τι εγινε τελικα...επρεπε να βαλει fastboot?

• κλικαρα το link που εχεις στο προφιλ σου και λεει οτι αυτο το καναλι δεν υπαρχει...ηθελα να δω Τσιταρα,Πανθρο,Τιγκρα και Λαιον-Ο edit:ακυρο,κανω τα ευκολα δυσκολα...μπηκα απο το link στο προηγουμενο video

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Nikos5150: “Επιφυλασσομαι για ...νεα επεισοδια Λαμψης ” Αν είσαι λίγο διαβασμένος(προλαβαίνεις) δεν θα χρειαστείς τίποτα,.. ” Προετοιμασια έχω κάνει...σχεδόν!Κατέβαζα πριν μία fastboot china dev,ειχε φτασει 1,5 από 1,7 gb και έκανε διακοπή ρεύματος,αχαχαχα

• Παράθεση από demakhs: “Έτσι όπως πάμε, θα ξεπεράσουμε κ την λάμψη του Φωσκολου σε επεισόδια... Α ρε takis ήρωα!! ” Μολις τωρα μου ηρθε μηνυμα οτι μου δοθηκε η αδεια να ξεκλειδωσω τη συσκευη μου! Ακομα δε την εχω παραλαβει βεβαια.Επιφυλασσομαι για ...νεα επεισοδια Λαμψης,οταν ερθει απο την Απω Ανατολη!

• Προβλημα με Sms

Nikos5150 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

divices? βαλε devices

• Παράθεση από makis1024: “Aida64 από play store και δες στο system, device τι γράφει kenzo ή kate. Proud member of xiaomi-miui.gr ” το Aida64 εχει αναφερθει οτι μπορει να δωσει λανθασμενες πληροφοριες

• Παράθεση από demakhs: “Όλα πάνω κάτω ίδια τιμή το έχουν.. Vickmall, yeso521, gearbest, geekbuying (στέλνει με unofficial), όπου το βρεις πιο φθηνά, χτυπα το. ” Εγω απο geekbuying το παρηγγειλα.Πιστευω δεν εχει και πολλη σημασια η εκδοση που θα φοραει,απο τη στιγμη που θα ειναι οντως kenzo και οχι kate.Σκοπευω να περασω την ελληνικη.

• Submitted. Please wait for the review After your application is approved, we will send an SMS notification to your cell phone. If you have not got any info after 10 days, please post a thread in Complaints/Advice section of MIUI Global Forum. Ευχαριστω για τις κατατοπιστικες οδηγιες!