Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-425 από 425.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από takisfrag: “Αν έχεις δημιουργήσει λογαριασμό mi ,ναι μπορείς Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εφτιαξα λογαριασμο,μου ηρθε μηνυμα με κωδικο και αφου εκανα sign in μου βγαζει κατι ...κινεζικα!χαχαχα Πριν που ξεκινησα τη διαδικασια δημιουργιας λογαριασμου το ειχα γυρισει στα αγγλικα,τωρα δε βρισκω πως αλλαζει γλωσσα. edit: το βρηκα,μπηκα στο επισημο forum

• Καλησπερα κι απο μενα.Ακομα εχω μελλον μπροστα μου μεχρι να παραλαβω την συσκευη και θελω να ρωτησω αν μπορω να κανω αιτηση ξεκλειδωματος απο τωρα,ωστε να φλασαρω αμεσως.

• Καλως,χαιρετω τωρα επειδη πρεπει να ετοιμαστω για εργασια. Θα ηθελα να ρωτησω επισης πως αξιολογειτε τη λειτουργια vr με αυτη τη συσκευη...Θα εχω προβληματακια λογω ram?

• Βασικα ηθελα να παρω το redmi 3 pro και δεν προλαβα το flash sale.Και ετσι επελεξα το note 3 pro(δε νομιζω να ειναι παντοφλα...χαχαχα)

• Γεια σας,μολις τωρα εγινα μελος! Εδω και καιρο απλως παρατηρουσα το site προσπαθωντας να βρω τι συσκευη να αγορασω. Εχω παραγγειλει το redmi note 3 pro (16gb rom/2gb ram) και εχω καποιους ενδοιασμους αν τελικα αξιζει αυτη η αγορα που εκανα.