Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 425.
-
Κατάφερα να ολοκληρώσω τις ρυθμίσεις,έπειτα από πολλές επανεκκινήσεις και κολλήματα.Παιδευόμουν από το πρωί.Ίσως κάτι δεν είχε κάτσει καλά στην εγκατάσταση και ήθελε format data από την αρχή.Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά.Τηλεφωνάρα το joyeuse,δεν παθαίνει τίποτα,κι αν πάθει με λίγο κόπο επανέρχεται !!!
-
Ευχαριστώ!Έχω ήδη κατεβάσει την 12.0.2 xtrv και θα την περάσω σε λίγο..
-
Καλησπέρα,έχω ένα θέμα με την εγκατάσταση του twrp. Δοκίμασα και με AIO Toolbox και με cmd εντολές και μπαίνω κανονικά στο twrp και με τους 2 τρόπους και ολοκληρώνω τη διαδικασία. Μετά αν δοκιμάσω να μπω twrp,μου εμφανίζει το stock recovery. Έχω κάνει ίσα με έξι επαναφορές στη miui,LOL.Πείτε μου τι να κάνω.Ευχαριστώ. Έχω eea joyeuse 12.0.2,ξεκλείδωτο bootloader
-
Οκ,αν θες στειλε link για twrp και xtrv
-
Βασικά για αλλαγή,δεν ξέρω γιατί...Η συσκευή δουλευει μια χαρά
-
Την MI global
-
Καλησπέρα σας, καλή χρονιά! Έχω πάρει το joyeuse 6/128 και θα ήθελα την βοήθεια σας, επειδή έχω μπερδευτεί με τις εκδοσεις rom. Ακόμα δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader και σκέφτομαι να περάσω την global. Η έκδοση που έχω είναι EU (γράφει όμως και global...lol) Ευχαριστώ
-
Παράθεση από c3250nik: “Αρα δεν γινετε αυτο που θελουμε ?Μονο οι Εφαρμογες περνανε. ” Δοκίμασε τότε να το κάνεις χειροκίνητα που είναι οκ. Εφόσον έχεις εγκατεστημένες τις ίδιες εφαρμογές και στα δύο κινητά,αντιγράφεις συγκεκριμένους φακέλους(όχι όποιους κι όποιους,προσοχή εδώ) στην κάρτα μνήμης. Τοποθετείς την κάρτα στη συσκευή που θες και κάνεις επικόλληση ξανά στην τοποθεσία που ήταν και πριν. Εγώ αντιγράφω savestates μπαίνοντας στον φάκελο της εφαρμογής από εσωτερική μνήμη android/data και με…
-
Παράθεση από ecsalos: “παντως δεν μπορειτε να πειτε... σας αναψα τα λαμπακια χριστουγεννιατικα ετσι???? χεχεχεχε ” Με το καλό να φλασάρεις και μην αγχώνεσαι για τίποτα.Μπορείς να ρωτάς ελεύθερα για όποια απορία έχεις σχετικά με τη διαδικασία.Καλύτερα να ρωτάς,παρά να γίνει ζημιά.
-
Παράθεση από konstobo: “Πώς θα ελέγξουν ότι η συσκευή δουλεύει κανονικά; ” Υποτίθεται οτι όταν φεύγει σφραγισμένο και πάει στον πωλητή για να το προωθήσει,οτι έχουν γίνει ήδη οι έλεγχοι λειτουργικότητας της συσκευής. Βρίσκουν ευκαιρία οι πωλητές και πλασαρουν πειραγμένες rom,για να έχουν πάτημα σχετικά με την εγγύηση της συσκευής. Πες τους αν θες,μόνο να τσεκάρουν αν δουλεύει η συσκευή αλλά να φοράει την επίσημη rom,να μη την αλλάξουν.
-
κατέβασε τη και πέρνα τη απο τον updater της συσκευής σου.
-
Παράθεση από konstobo: “Καλησπερα παιδια, πρόκειται να αγορασω αυτην την συσκευή για την ξαδερφη μου. Δεν ειναι απαιτητικός χρήστης, οπότε είναι μια χαρα το κινητό απ'ό,τι διαβαζω. Μάλλον θα βάλω την ελληνική stable rom. Με τι rom να επιλέξω να μου το στείλουν, ώστε η διαδικασία εγκατάστασης της ελληνικής να γίνει όσο πιο εύκολα γίνεται; τι οδηγίες να γράψω στο μαγαζί πχ να αφαιρέσουν τις κινεζικες εφαρμογες κτλ, να βαλουν google play κτλ; Αν έχετε την καλοσύνη να μου δώσετε το σωστό κείμενο με …
-
Παράθεση από c3250nik: “Εχω το Redmi Note 3g και θελω να Περασω της εφαρμογες στο KATE για να τα εχω τις ιδιες και στα 2 τηλεφωνα πως γινετε αυτο? ” Αν έχεις το ίδιο Μi Αccount και στις δύο συσκευές,νομίζω,χωρίς να είμαι σίγουρος/χωρίς να το έχω δοκιμάσει/ οτι μπορείς με το MiCloud να φορτώσεις ένα backup των εφαρμογών στην άλλη συσκευή.
-
Παράθεση από ecsalos: “καλα τα ειπα η τα εκανα τραχανα??? ” Να κάνεις οτι σου λέει ο geoanto555.Τίποτα άλλο.
-
Παράθεση από ecsalos: “και μαλλον εχω αναψει τα λαμπακια σε καποιους.. ” Σε κανέναν δεν έχεις ανάψει τα λαμπάκια,μην ανησυχείς.Απλά όσο μπορείς να είσαι πιο περιγραφικός,βοηθάει τα άλλα άτομα να σε να σε καθοδηγήσουν με τα σωστά βήματα εξ αποστάσεως.
-
Παράθεση από ecsalos: “επειδη εχω κλειδωμενο bootloader και θελω να περασω την Ελληνικη Stable. ” Έχω μπερδευτεί...Τί θες να κάνεις φίλε μου;