Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 425.

• Παράθεση από ozgur_hfo: “το dolphin τί είναι ακριβώς; ” Gamecube και WII emulator. Η έκδοση για υπολογιστή παίζει μια χαρά,αρκεί να έχεις δυνατό μηχάνημα. H android έκδοση ακόμα είναι σε πρώιμο στάδιο.Προς το παρόν παίζει σχετικά καλά σε Nvidia Shield TV Box,σε όλες τις υπόλοιπες android συσκευές είτε λαγκάρει είτε κρασάρει.

• Έχω Wii.Φλασαρισμένο!

• dislike στον @demakhs για τη φωτογραφία,χαχαχα =============== Νοε 30th 2016, 12:45am =============== To hennessy είναι πιο ακριβό πάντως.Το rn3pro είναι νέο μοντέλο και έχει τεράστια ζήτηση,γι'αυτό είναι φθηνότερο. Το pro είναι ανώτερο.

• Αν από την αρχή είχες ακολουθήσει τα βήματα που έκανες πριν από λίγο,δε θα περίμενες έγκριση από την Xiaomi. Ακόμα και με κλειδωμένο bootloader μπορείς να φλασάρεις.

• Παράθεση από billis131994: “Παιδιά επιτέλους τα κατάφερα! Όλα εντάξει. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους πολύ για τη βοήθειά σας και κυρίως για το χρόνο που αφιερώσατε από τη ζωή σας για να με βοηθήσετε με το πρόβλημά μου ” Γράψε τη διαδικασία που ακολούθησες,για να βοηθήσεις άτομα με παρόμοιο πρόβλημα.

• Να προσθέσω μόνο οτι μπορεί να περάσει twrp απευθείας μόλις φλασάρει μία επίσημη fastboot rom. Το μόνο που θα πρέπει να κάνει,είναι να τροποποιήσει τον φάκελο της υπάρχουσας rom. Διαγράφει μέσα από τον φάκελο ''images'' το αρχείο recovery.img και βάζει το αρχείο του twrp που το μετονομάζει σε recovery.img Μετά ξεκινά να φλασάρει την επίσημη rom και μόλις ολοκληρωθεί θα έχει αυτόματα το twrp. (Βέβαια υπάρχει ένα θέμα με την περίπτωση του φίλου,επειδή του έβγαλε σφάλμα και κόλλησε σε bootloop...Ίσ…

• Παράθεση από ozgur_hfo: “Εννοείς τηλέφωνο ☎; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ναι,για τηλέφωνο αναφέρομαι.Ξέρω οτι θέλει μεγάλη επεξεργαστική ισχύ η εξομοίωση για να τρέξει π.χ. ο Dolphin και σκέφτηκα να ρωτήσω μήπως κάποιο άτομο έχει ασχοληθεί με αυτό το θέμα.

• Θα ήθελα να βρω μια συσκευή Xiaomi που να μπορεί να παίξει Gamecube ή Wii παιχνίδια (Twilight Princess,Wind Waker,Super Mario Galaxy 2). Τί προτείνετε;

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Nikos5150: “20 μέτρα ” Στα 20 μέτρα δεν ενημερωνόταν καθόλου απο το gps.. ” Συμφωνώ.Κάποιες φορές φαινόταν όμως ακριβώς εκεί που ήμουν. Είναι απαραίτητη η Εύρεση Συσκευής και σε περίπτωση απώλειας,σώζει καταστάσεις.Πιστεύω θα διορθωθεί άμεσα.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Nikos5150: “και ήταν αξιόπιστο μέχρι και πριν λίγες μέρες. ” Ποτέ δεν έδειξε την ακριβή τοποθεσία μου.. πάντα 20-50 μέτρα μακριά.. ” Ναι,αυτό λέω κι εγώ.Υπήρχε απόκλιση περίπου 20 μέτρα γενικά και άλλες φορές έδειχνε με ακρίβεια.Τώρα όμως μιλάμε για 500 μέτρα διαφορά.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από zanos: “Δηλαδη στο find πρεπει να ειμαστε με gps συνδεση? ” Έχω την εντυπωση ότι δεν θα έχει διαφορά... ” Αν δεν κάνω λάθος,μόλις πατήσεις find device ανοίγει αυτόματα το gps.Πρέπει όμως να έχει κάλυψη για να δουλέψει σωστά.Και κλειστό να είναι,θα ανοίξει για να προσδιορίσει την τοποθεσία και ήταν αξιόπιστο μέχρι και πριν λίγες μέρες. Παρόμοιος προσδιορισμός γίνεται και με την Εύρεση Συσκευής από τον λογαριασμό google.

• ελληνικο πληκτρολογιο;οι πιο πολλοι εχουμε το πληκτρολογιο google,που εχει ελληνικα.Και κινεζικη rom να εχεις, μπορεις να γραφεις ελληνικα,ακομα κι αν η γλωσσα συστηματος ειναι διαφορετικη.

• Επειδη γινονται ελεγχοι τωρα τελευταια,καλυτερα να προτιμησει καποιος μια EU αποθηκη εστω και με καπελο 30 ευρω.Πιο γρηγορα θα ερθει και χωρις αγχος για Τελωνειο.

• Παράθεση από billis131994: “Παράθεση από NasDriver: “@billis131994, είχες ξεκλειδώσει εσύ με το mi account σου ? ” Ναι. Αρχικά ήταν ξεκλείδωτος, αλλά μετά από σφάλμα που μου έβγαλε στις πρώτες προσπάθειές μου να φλάσαρω τη global stable, κλείδωσε και εχθές το ξεκλείδωσα με το account μου. ” φιλε @billis131994 βαλε μια rom στην microsd και δοκιμασε με twrp.Το πρωι ανεφερε τη διαδικασια ο @demakhs και σκεφτηκα οτι θα βοηθουσε στην περιπτωση σου.Καλη επιτυχια.

• Παράθεση από rousiadis1: “Να ρωτησω κατι, με το fid decices τι παιζει γιατι εδω και κατι μερες μου δειχνει την συσκευη αλλου για αλλου ενω πριν μου την εδειχνε τη συσκευη στο σωστο σημειο , πως διορθωνετε ? ” Καλημερα,την ιδια απορια εχω και εγω.Βασικα νομιζα οτι μονο σε μενα συνεβαινε...Παταω να δω τη συσκευη και με εμφανιζει 500 μετρα περιπου πιο μακρια.

• Παράθεση από demakhs: “Αφού το ξεκλείδωσες όπως λες, γιατί δεν του φυτεύεις twrp να τελειώνεις?? (πραγματικά, είμαι περίεργος, αν δεν ήσουν τόσο τυχερος κ δεν ξεκλειδωνε ή δεν το αναγνώριζε σωστά ως Android Bootloader interface, πως θα πορευόσουν ... ) ” Καλημερα.Μπορει μόνο με ξεκλειδωμα να περασει twrp,σε μπρικαρισμενη συσκευή; Και τι θα μπορουσε να κανει με twrp; Wipe και φλασαρισμα ελληνικης αμεσως; Μηπως το εγραψες για να μας ψαρωσεις; (εγω παντως ψαρωσα)

• Παράθεση από xakou: “ναι αυτό το είδα, υπάρχει μήπως άλλος τρόπος; ” Κάνε προσπάθεια μέσα από τη διαχείριση μπαταρίας.Βρες την εφαρμογή που θες και κλίκαρε να μην έχει περιορισμό εξοικονόμησης μπαταρίας.Αυτό μαζί με το κλείδωμα που ανέφερα πριν.

• Παράθεση από zanos: “Καλησπερα, θυματε κανεις πιο ειναι το app απο το playstore για να προσθετη το +030 στο τηλεφωνο αυτοματα ” Number Fixer

• Παράθεση από GioNiko: “Ξερει κανεις πως διορθωνεται το error "remote: system data too large" στο miflash? Μου το εβγαλε στη μεση της εγκαταστασης της 8.0.6.0. ” Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)

• Φτιάξε νέο λογαριασμό και στείλε αίτημα ξεκλειδώματος.