Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 737.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλή επιτυχία XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Παράθεση από apo.stam: “Στο redmi note 2 με το που περασα την τελευταια ρομ, ενω εχω απενεργοποιημενη την δονηση στην αφη, μου δονειται καθε φορα που χρησιμοποιω το πληκτρολόγιο (SwiftKey, QWERTY) ” Και μένα το έκανε, είναι ρύθμιση μέσα από το swiftKey Πληκτρολόγηση>'Ηχος και Δόνηση>Δόνηση πατήματος πλήκτρων
-
Μπράβο για το Διαγωνισμό, καλή επιτυχία
-
Παράθεση από dmarccos: “Εγώ δε κατάφερα να βγάλω άκρη με τη Revolut. Γράφτηκα 27/1 (σήμερα παρέλαβα τη φυσική κάρτα) κι έκανα μεταφορά από alpha web banking ενα ποσό. Από τη τράπεζα είδα οτι η εντολή εκτελέστηκε 28/1 Εφόσον δεν είδα καμιά αλλαγή στο balance της revolut μέχρι 4/2 επικοινώνησα μαζί τους μέσω της εφαρμογής ρωτώντας τι έχει γίνει. Μου απάντησαν να στείλω email κάτι που έκανα. Στο email μου απάντησαν να τους δώσω τα στοιχεία της συναλλαγής. Σήμερα είδα από το web banking της alpha οτ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από dmarccos: “Σήμερα είδα από το web banking της alpha οτι στις 5/2 έγινε επιστροφή το ποσό που είχα μεταφέρει* και δε ξέρω το λόγο. ” Λογικά αν πατήσεις στην εγγραφή της πίστωσης δεν σου βγάζει την αιτιολογία? Δεν γράφει κάτι εκει?? ” Γράφει: Αιτιολογία: ΕΝΤ.160205949019Ξ083 Πρόσθετη πληροφορία: RΕΤURΝ29/01/2016 Ο λογαριασμός είναι στο ονομα μου
-
Εγώ δε κατάφερα να βγάλω άκρη με τη Revolut. Γράφτηκα 27/1 (σήμερα παρέλαβα τη φυσική κάρτα) κι έκανα μεταφορά από alpha web banking ενα ποσό. Από τη τράπεζα είδα οτι η εντολή εκτελέστηκε 28/1 Εφόσον δεν είδα καμιά αλλαγή στο balance της revolut μέχρι 4/2 επικοινώνησα μαζί τους μέσω της εφαρμογής ρωτώντας τι έχει γίνει. Μου απάντησαν να στείλω email κάτι που έκανα. Στο email μου απάντησαν να τους δώσω τα στοιχεία της συναλλαγής. Σήμερα είδα από το web banking της alpha οτι στις 5/2 έγινε επιστρο…
-
Όλα καλά σε redmi note 2 μέχρι στιγμής, καλή χρονιά