Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 591.

• Παράθεση από burningzc: “ok και πως μπορω να κανω complain από εκει? ειμαι πολυ ασχετος..... ” Θα μπείς εδώ και θα ανοίξεις νέο thread και θα γραψεις ό,τι θέλεις. Συνήθως μετά σου έρχεται το μήνυμα. Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από martzicadespell: “6.1.3 αν την γραφω καλα, την αγγλοκινεζικη ” Μήπως φορούσες stable και τώρα φλάσαρες developer ή το αντιστροφο;

• Παράθεση από martzicadespell: “Ευχαριστώ. Αυτό έκανα, φόρτωσε και τώρα βγάζει συνέχεια σφάλματα, ρυθμίσεις, ασφάλεια, τα πάντα.. μήπως δεν περάστηκε καλά η ρομ; ” Ποια ρομ φορούσες προηγουμένως;

• Παράθεση από martzicadespell: “Όλα καλά με τη διαδικασία αλλά μόλις εβγαλε successfull και πατησα για reboot (μετα την εγκατασταση της ρομ η οποια εγινε πολυ γρηγορα) κολλησε εδω και ποση ωρα σε μια μαυρη οθονη με το χαρακτιριστικό ξεκλείδωμα της twrp.. Αν αγγιξω την οθονη ενεγοποιειται και δειχνει αυτο, αλλιως σβηνει οταν ειναι σε αναμονη. Δεν ξεκλειδωνει (κολλαει) και δεν κανει τιποτα αλλο. τι εγινε;; ” Δοκίμασε power+volume up συνεχομενα μεχρι να σβησει.

• Σόρρυ λάθος μήνυμα.

• Παράθεση από user_1024: “Έχω κολήσει. Τα έχω κάνει όλα σωστά αλλά δεν μπορεί να μπουτάρει την redminote3_twrp.img (Τρέχω Win10 και έχω τους σωστούς drivers) Βγάζει το παρακάτω: (Μπήκε stable και μετά Developer. Εννοείται ότι έχω έχω κάνει αίτηση για Unlock και έχει ήδη γίνει. Αντιγράφτηκε κανονικά στον adb η twrp image και τρέχει DOS με Admin rights) ” Σίγουρα έχεις περάσει σωστά τους drivers; Όταν γράφεις adb devices πρέπει να σου εμφανίζει ένα νούμερο, σρο screenshot που εστειλες δεν φαίνεται.…

• Παράθεση από burningzc: “Γεια σας παιδια! για το ξεκλείδωμα του bootloader που έκανα την αιτηση ποσο να περιμενω? sms ερχεται? ” Περίμενε 10 μέρες και αν δεν σου έρθει μήνυμα, κάνε ένα complain στο αγγλικό φόρουμ. Συνήθως μετά σου στέλνουν.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

arist1976 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Ωραίος ευχαριστώ αλλά έχω κάνει προσπάθεια με 3 λογαριασμούς που έχω αλλά μαλλιά τίποτα !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συνομώτησαν οι Κινέζοι εναντίον σου μου φαίνεται.

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Τι να πω ; Ετσι διαβάζω οτι παίζει να φταίει η Rom στο en.miui.com ή πως πρέπει να είσαι platinum member ,και το δοκίμασα και με άλλο λογαριασμό αλλά μου λέει ότι αυτός δεν έχει πάρει άδεια για ξεκλειδωμα, αντε να δω τώρα θα με φάει το ψάξιμο χαχαχαχα ” Αυτό με το platinum member είναι για να δεχτούν την αίτηση στη xiaomi. Αφού σου ήρθε το μήνυμα, δεν εχει σχέση. Είσαι και Αθήνα ρε φίλε, να ήσουν Θεσσαλονίκη θα στο ξεκλείδωνα με το λογαριασμό μου.

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Kκαλημέρα δυστυχώς ενώ μου έχει έρθει μύνημα πως έχει εγκριθεί να ξεκλειδώσω τον bootloader δεν με αφήνει,κατέβασα το mi unlock έκανα ότι λέει με fastboot αλλά μου βγαίνει αυτό το μύνημα (couldn't verify device) και πως ο λογαριασμός είναι διαφορετικός από τον λογαριασμό της συσκευής ,τι να πω μπας και φταίει ότι έχω stable ROM ? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν νομίζω να φταιει η stable γιατί και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα με το τηλέφωνο ε…

• Παράθεση από mixaliscy: “Αυτή τη στιγμή όπως είναι τα πράγματα όχι Στη νέα Ρομ τον ρωτάμε ” Οκ Μιχάλη, ευχαριστώ. Γα%$@#Ο και βιάστηκα να το διορθώσω το παιδι.

• Παράθεση από mixaliscy: “Το ανάφερε και ο admin μας κάπου αυτό και το έγραψα και σε κάποιον που ρωτούσε πριν λίγο Απλά είπε πως προτιμούμε από recovery για άλλους λόγους ” Δηλαδή δεν χρειάζονται πλέον wipe; Είναι οριστικό;

• Παιδιά, διάβασα σε γειτονικό φόρουμ οτι δεν χρειαζεται να κάνουμε wipes κατά την εγκατάσταση της ρομ γιατί έχει κατι σαν σκριπτ και κάνει από μόνη της. Τι λένε οι ειδικοί;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από arist1976: “Admin, δεν ειπε οτι ειναι ο κωδικος του unlock. ” Κάτσε γιατί πριν από λίγο ξύπνησα και δεν έχω πιεί και καφέ ακόμη... ” Και εγω ετσι την πατησα νωριτερα και εγραφα ο,τι να'ναι.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτός δεν είναι ο κωδικός για UNLOCK, είναι ο κωδικός που έχεις βάλει για εισαγωγή στο Account σου (Mi-Account). ” Admin, δεν ειπε οτι ειναι ο κωδικος του unlock. Toυς κωδικους του mi account βαζει.

• Παράθεση από frankiskos: “το ανέβασα και εκεί για να δούμε.. ” Πιστευω θα στο λυσει συντομα,ίσως και εως το βραδακι.

• Παράθεση από frankiskos: “σου επισύναψα φωτογραφία ” Πρώτη φορά το βλέπω. Και ενώ βαζεις το σωστό κωδικο, δεν το δέχεται; Απο τον υπολογιστη μπορεις να συνδεθεις στο λογαριασμό σου στο αγγλικο; Ανοιξε εκει ενα νημα και θα στο λυσει καποιος moderator.

• Παράθεση από frankiskos: “Tο έκανα και όλα καλά αλλά έχω ένα πρόβλημα δεν έβαλα του κωδικούς του MI account αμέσως και τώρα μου έχει κλειδώσει την συσκευή βάζω τον κωδικό και δεν τον δέχεται και δεν ξέρω τι να κάνω. ” Τι εννοείς κλείδωσε τη συσκευή; Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο ποτε συνδεεσαι στο mi account στο αρχικο σεταρισμα ή αργοτερα. Κανα backup δεν εχεις κρατημενο;

• Παράθεση από Dante: “Το ειδα. Το δοκιμασα και το ιδιο. ” Ούτε με τη fastboot flash recovery redminote3_twrp.img; Τι μηνυμα σου βγαζει;

• Παράθεση από frankiskos: “παιδιά έκανα και εγώ την παραπάνω διαδικασία και όταν πάω να βάλω το mi account μου βγάζει bug report και δεν μπορώ να μπω στο κινητό. έχω κάνει wipe τα πάντα και δεν μπορώ να προχωρήσω. παρακαλώ ας μου πει κάποιος τι μπορώ να κάνω γιατί το κινητό δεν μπορώ να του κάνω τπτ. ” Σορρυ λέω σαχλαμαρες. Αφου εκανες wipe τα πάντα, τότε μόνο φλασάρισμα ρομ με flashtool.