Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 591.
-
Παράθεση από martzicadespell: “Όλα καλά με τη διαδικασία αλλά μόλις εβγαλε successfull και πατησα για reboot (μετα την εγκατασταση της ρομ η οποια εγινε πολυ γρηγορα) κολλησε εδω και ποση ωρα σε μια μαυρη οθονη με το χαρακτιριστικό ξεκλείδωμα της twrp.. Αν αγγιξω την οθονη ενεγοποιειται και δειχνει αυτο, αλλιως σβηνει οταν ειναι σε αναμονη. Δεν ξεκλειδωνει (κολλαει) και δεν κανει τιποτα αλλο. τι εγινε;; ” Δοκίμασε power+volume up συνεχομενα μεχρι να σβησει.
-
Παράθεση από user_1024: “Έχω κολήσει. Τα έχω κάνει όλα σωστά αλλά δεν μπορεί να μπουτάρει την redminote3_twrp.img (Τρέχω Win10 και έχω τους σωστούς drivers) Βγάζει το παρακάτω: (Μπήκε stable και μετά Developer. Εννοείται ότι έχω έχω κάνει αίτηση για Unlock και έχει ήδη γίνει. Αντιγράφτηκε κανονικά στον adb η twrp image και τρέχει DOS με Admin rights) ” Σίγουρα έχεις περάσει σωστά τους drivers; Όταν γράφεις adb devices πρέπει να σου εμφανίζει ένα νούμερο, σρο screenshot που εστειλες δεν φαίνεται.…
-
Παράθεση από takisfrag: “Τι να πω ; Ετσι διαβάζω οτι παίζει να φταίει η Rom στο en.miui.com ή πως πρέπει να είσαι platinum member ,και το δοκίμασα και με άλλο λογαριασμό αλλά μου λέει ότι αυτός δεν έχει πάρει άδεια για ξεκλειδωμα, αντε να δω τώρα θα με φάει το ψάξιμο χαχαχαχα ” Αυτό με το platinum member είναι για να δεχτούν την αίτηση στη xiaomi. Αφού σου ήρθε το μήνυμα, δεν εχει σχέση. Είσαι και Αθήνα ρε φίλε, να ήσουν Θεσσαλονίκη θα στο ξεκλείδωνα με το λογαριασμό μου.
-
Παράθεση από takisfrag: “Kκαλημέρα δυστυχώς ενώ μου έχει έρθει μύνημα πως έχει εγκριθεί να ξεκλειδώσω τον bootloader δεν με αφήνει,κατέβασα το mi unlock έκανα ότι λέει με fastboot αλλά μου βγαίνει αυτό το μύνημα (couldn't verify device) και πως ο λογαριασμός είναι διαφορετικός από τον λογαριασμό της συσκευής ,τι να πω μπας και φταίει ότι έχω stable ROM ? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν νομίζω να φταιει η stable γιατί και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα με το τηλέφωνο ε…
-
Παράθεση από frankiskos: “Tο έκανα και όλα καλά αλλά έχω ένα πρόβλημα δεν έβαλα του κωδικούς του MI account αμέσως και τώρα μου έχει κλειδώσει την συσκευή βάζω τον κωδικό και δεν τον δέχεται και δεν ξέρω τι να κάνω. ” Τι εννοείς κλείδωσε τη συσκευή; Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο ποτε συνδεεσαι στο mi account στο αρχικο σεταρισμα ή αργοτερα. Κανα backup δεν εχεις κρατημενο;
-
Παράθεση από frankiskos: “παιδιά έκανα και εγώ την παραπάνω διαδικασία και όταν πάω να βάλω το mi account μου βγάζει bug report και δεν μπορώ να μπω στο κινητό. έχω κάνει wipe τα πάντα και δεν μπορώ να προχωρήσω. παρακαλώ ας μου πει κάποιος τι μπορώ να κάνω γιατί το κινητό δεν μπορώ να του κάνω τπτ. ” Σορρυ λέω σαχλαμαρες. Αφου εκανες wipe τα πάντα, τότε μόνο φλασάρισμα ρομ με flashtool.