Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 591.

• Παράθεση από bolk: “Καλησπέρα σε όλους, Εν αναμονή κατεβάσματος της ROM, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, εαν λειτoυργεί το δακτυλικό αποτύπωμα είτε με την έκδοση 7.1.6.0 ή την 7.1.8.0. Ευχαριστώ. ” Κανονικα νομιζω.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

arist1976 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από pillopoulos: “Χαίρετε, διαθέτω την έκδοση λογισμικού 5.0.2 MIUI 7.0.19.0.0 . Κατεβάζω αυτή τη στιγμή την τελευταία έκδοση stable. Αν απλά την κατεβάσω και την κάνω install με τον κλασικό τρόπο, θα έχω κάνα πρόβλημα; Επίσης, είναι σίγουρο και αναπόφευκτο ότι θα σβηστούν όλα; Sent from my iPad using Tapatalk ” Aν η ρομ που εχεις είναι η official, κάνεις κανονικα εγκατασταση από το updater. Aν είναι πειραγμένη, θέλεις flashtool. Kαι με τους δυο τροπους χανεις τα δεδομενα. Κράτα backup.

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από arist1976: “Σήμερα να περιμένουμε καινούρια ρομ; ” Όταν είσαι VIP δεν περιμένεις να βγει ROM.....απλά σου συμβαίνουν ευχάριστες εκπλήξεις !! ” Απλά επειδή χθες, πρώτη φορά, άργησε λίγο το μήνυμα και ανησύχησα.

• Σήμερα να περιμένουμε καινούρια ρομ;

• Παράθεση από Sentinel6: “Επανερχομαι και θελω να ρωτησω κατι απλο και τελειως newbieκο. Οταν ερθει η ωρα και ανοιξουμε το cmd με το adb κλπ το κινητο το συνδεουμε ανοικτο κανονικα ή σε fastboot? Ρωταω γιατι ετσι το εχω συνδεσει αλλα στη λιστα adb devices κατω απο το attached devices δεν μου εχει τιποτα. Επισης για να μεινει μονιμα το twrp μεσα στο κινητο για να φλασαρω ετσι τις νεες ρομ απο το σαιτ μας τι κανω? edit: Μου το εβγαλε στη λιστα με τα χιλια ζορια και οταν εκτελω την εντολη fastboot b…

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

arist1976 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από pillopoulos: “Μπορώ να περάσω developer rom? Σβήνονται όλα; ” Πρέπει να περάσεις official developer με το flashtool και ναι,δυστυχώς, σβήνονται όλα. Αλλά κανένα πρόβλημα, κανε ενα backup απο τις ρυθμίσεις ή το mi cloud και μετά κάνεις restore και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

• Παιδια, τελικα με το mi account μας μπορουμε να ξεκλειδωσουμε και τηλέφωνα φίλων, τσεκαρισμένο!!

• Παράθεση από Joachim Tsintilas: “Αγαπητοι φίλοι εχω ενα Redminote 3 του οποιου και ξεκλείδωσα επιτυχως το bootloader. Τωρα για να περασω την Ελληνικη ROM αν και αναγνωριζεται το κινητο κανονικα στην εντολή adb decives c:\adb>adb devices List of devices attached QG69IJSSO7R8AE75 device και στη συνεχεια κανει και reboot fastboot c:\adb>adb reboot bootloader εντουτοις βγαζει ενα fail στο twrp c:\adb>fastboot boot redminote3_twrp.img downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.731s] booting... FAILED (remote…

• Παράθεση από alexyari: “Καλημερα admin, ευχαριστω για τη γρηγοροτατη ανταποκριση, στο προβλημα μου!!! Εκανα οτι ακριβως μου ειπες. Φλασαρα το recovery, παρολο που με "adb devices", δε μου εμφανιζε τη συσκευη μου. Το εκανα και 2η φορα. Παρολ' αυτα,και παλι δε μπορω να μπω σε recovery mode, με Vol+ & Power!!! Υπαρχει πιθανοτητα να το μπρικαρα τελειως η υπαρχει καποιος αλλος τροπος επαναφορας??? ” Kαταρχήν μην αγχώνεσαι, δεν καταστράφηκε, απλά θέλει δουλείτσα να συνέλθει. Mάλλον πρέπει να τα κάνεις…

• Παράθεση από Giannisagal: “Γιατρε για να καταλαβω.....η stable ειναι πιο νεα απο την 6.2.28 dev που εχουμε τωρα????? ” Mπα, αποκλείεται, σίγουρα θα είναι κάποιες εκδόσεις πιο πίσω.

• Παράθεση από rep: “τίποτα Έτσι μου το έφεραν.το βάζω στο mi suite πάει η σύνδεση μέχρι το 50 τις εκατό και κολλάει εκεί ,σε fastbοot μπαίνει αλλά όχι σε recovery βγάζει ένα τηλ με καλώδιο από κάτω.βρήκα ένα τρόπο μέσω flash tool mtκ αλλά και αυτό τίποτα,με adbβγάζει όταν πληκτροlloγεις adb devices μνμ not authorise η κάτι τέτοιο. ” Ακολούθησε τον οδηγό και θα επανέλθει. Δυστυχώς πρεπει να τα περάσεις από την αρχη. Δεν είναι δυσκολο, Αν εχεις απορίες , ρωτάς. [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom…

• Παράθεση από rep: “τίποτα Έτσι μου το έφεραν.το βάζω στο mi suite πάει η σύνδεση μέχρι το 50 τις εκατό και κολλάει εκεί ,σε fastbοot μπαίνει αλλά όχι σε recovery βγάζει ένα τηλ με καλώδιο από κάτω.βρήκα ένα τρόπο μέσω flash tool mtκ αλλά και αυτό τίποτα,με adbβγάζει όταν πληκτροlloγεις adb devices μνμ not authorise η κάτι τέτοιο. ” Φίλε μου τζάμπα παιδεύεσαι, έχεις κλειδωμένο bootloader και δεν σου επιτρέπει να περάσεις recovery.

• Καλή επιτυχία σε όλους( αλλά να κερδίσω εγω)

• Παράθεση από rep: “εχω ενα note 3 ,οταν το ανοιγεις μενει κολημενο στο λογοτυπο και δεν μπουταρει ποτε.σε fastboot ανοιγει, σε recovery δεν μπαινει βγαζει ενα τηλ με καλωδιο απο κατω, ” Τι εκανές και δεν μπουτάρει;

• Παράθεση από lafkostas: “kai to misuit κατεβασα και τους driver κατεβασα αλλα και παλι παραμενει στο κοκκινο η μπαρα ” Δεν εχεις μεταφέρει το ΜΤ6795 scatter file από το φάκελο images μέσα στο φάκελο signed_bin. Μπες στο φάκελο της ρομ στο φακελο images και μετέφερε το MT6795_Android_scatter στο φάκελο signed_bin. Kαι μετά μεσα στο flashtool μπες στο scatter-loading και διαλεξε απο το φάκελο signed_bin το MT6795_Android_scatter και θα φορτώσει από μόνο του

• Παράθεση από xristos9: “με τον ιδιο τροπο μπορουμε να περασουμε και την Ελληνικη? ” Πρέπει να είναι fastboot rom για να την περάσεις με το flashtool,λόγο κλειδωμένου bootloader.Oι ελληνικές μέχρι τώρα είναι μόνο recovery roms.

• Παράθεση από vaggelisp7406: “Παιδια, τα εκανα ολα απο την αρχη και φλασαρα την τελευταια ελληνικη rom την επισημη. Στο twrp αφου ολοκληρωθηκε το φλασαρισμα,μου ζητησε να κανω wipe dalvik & cache,και τα εκανα. Μετα οταν επελεξα reboot κολλησε εκει. Υπαρχει καποιο προβλημα αν το reboot το κανω χειροκινητα με το volume + και power? ” Είναι bug του twrp. Πάτα παρατεταμένα power+volume up και θα σβήσει.

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Tseligas2000: “1,95hz. τι να κανω? ” Αυτή ειναι η πραγματική συχνότητα του επεξεργαστή σου.Δεν ήταν αυτό που εγραφε πριν Αν τρέξεις το cpu-z θα το καταλαβεις ” Σωστός, έχεις δίκιο,μου διέφυγε.

• Παράθεση από Tseligas2000: “παιδια εχω βαλει με το twrp 3 φορεσ την 6.2.5 και συνεχεια μου λεει οτι ειναι στα 1,95hz. τι να κανω? ” Kαι σε εμένα το ίδιο. Μη σε ανησυχεί δεν νομίζω να κανανε underclocking, προφανώς bug είναι(όπως και στην εκδοση kernel).

• Παράθεση από vaggelisp7406: “Το ειπα,γιατι πριν μου εβγαζε κατω χαμηλα μαζι με το εικονιδιο "m" την λεξη android και bootare κανονικα μετα,απλα τωρα βγαζει σκετο το "m" και φοβαμαι μηπως μπρικαρε το κινητο. Εχουν περασει 10 λεπτα παντως και παραμενει εκει. Λετε να εχει γινει καμια στραβη λογω του superuser? Μπορω να φλασαρω απο την αρχη την rom την ελληνικη που εχω στην μνημη του κινητου μου? Αν υπαρχει καποιο προβλημα λογω του superuser,με το φλασαρισμα εκ νεου της rom θα προσπεραστει? ” Λογικά…