Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 591.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από baiosss: “Σε mi4c στις επιλογές της κάμερας δεν μπορώ να επιλεξω την αργή κίνηση. Το έχει άλλος το θέμα ή μου διαφεύγει κάτι? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Διάλεξε χαμηλότερη ανάλυση.
-
Παράθεση από vaggelisp7406: “Ανοιξε κανονικα αλλα οταν παω στις ενημερωσεις για νεα εκδοση μου βγαζει ενα παραθυρακι και καλα να στειλει αναφορα σφαλματος ασφαλειας. Γνωριζετε γιατι? ” Με την ελληνική ρομ δεν έχεις ΟΤΑ ενημερώσεις, δηλαδή στο updater δεν θα σου εμφανίζει updates(μεχρι να το διορθώσουνε τουλάχιστον)
-
Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από xristos9: “τα κανω ολα βημα βημα και οταν γινεται κοκκινη η γραμμη μου βγαζει αυτο... ξερει κανεις τι να κανω? ” Drivers μου θυμίζει. Τι windows έχεις; ” Αν κοιτάξεις το screenshot στη διαδρομη του scatter-loading file θα δεις οτι ειναι λαθος. Το έχει αφησει στο φάκελο images γι'αυτό και τα location ειναι αδεια. Δεν βρίσκει τι να φορτώσει.
-
Παράθεση από xristos9: “τα κανω ολα βημα βημα και οταν γινεται κοκκινη η γραμμη μου βγαζει αυτο... ξερει κανεις τι να κανω? ” Απ'ότι βλέπω δεν το έχεις μεταφέρει. Μπες στο φάκελο της ρομ στο φακελο images και μετέφερε το MT6795_Android_scatter στο φάκελο signed_bin. Kαι μετά μεσα στο flashtool μπες στο scatter-loading και διαλεξε απο το φάκελο signed_bin το MT6795_Android_scatter και θα φορτώσει από μόνο του .
-
Παράθεση από ninjamoz: “Το wipe cashe γιατι το κανουμε ” Για να μη μεταφέρουμε κατάλοιπα από προηγούμενες ρομ που μπορεί να μας δημιουργήσουνε προβλήματα και να ''ελαφρύνουμε'' τη μνήμη του κινητου. Απο οτι έχω καταλάβει και εγώ, γιατι δεν είμαι ειδικός, τις εφαρμογές που χρησιμοποιει συχνότερα το κινητό τις αποθηκεύει στο cache partition για γρηγοροτερη πρόσβαση. Με το καιρό ομως καλο ειναι να κάνουμε ενα wipe γιατι μαζευονται πολλες και μπερδεύεται.
-
Παράθεση από mary_kard: “Ευχαριστώ, με Vo;ume up+power button ξεκόλλησε. Δεν έκανα Wipe αρχικά. Τώρα που θέλω να κάνω. Επιστρέφω στο TWRP απλά επιλέγω wipe και ξαναβάζω τη rom? ” Δεν νομιζω να χρειάζεται να ξαναπεράσεις τη ρομ μετά τα wipe. Κάνε μόνο wipe cache/dalvik cache και αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα, μπαίνεις στο twrp και τη ξαναπερνάς.
-
Παράθεση από mass22: “Θα πρέπει και στην stable να περάσω το ζιπ με το ρουτ? ” Κατά τη γνώμη μου, πέρνα πρώτα τη ρομ. Δες τι παίζει και μετά αν θέλεις το περνάς από το twrp.
-
Παράθεση από mary_kard: “Ακολούθησα τη διαδικασία και εδώ και κανένα 10λεπτο μου δείχνει μαύρη οθόνη με μόνο κάτω κάτω Swipe right to Unlock. Είναι φυσιολογικό ή μόλις κατέστρεψα το κινητό; ” Προχώρα το δαχτυλό σου αργά από τα δεξιά προς τα δεξιά της οθόνης και θα ξεκολλήσει. Αν δεν ξεκολλαει και ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΕΠΙΤΥΧΩΣ τοτε πάτα παρατεταμενα power+volume up και θα σβησει. Προσοχή ομως να εχει τελειωσει το φλασαρισμα, μη βρεθείς προ εκπλήξεων...
-
Παράθεση από mass22: “Αποτι είδα έχετε και άλλοι θέμα με την ρομ. Κόλλημα πληκτρολόγιο, wifi αργό, εγώ έχω πάλι την κάμερα.. Θέλω να περάσω την stable, πως θα το κάνω; με επαναφορά εργοστασιακων πρώτα και μετά την stable? Επίσης δεν θέλω να χάσω αρχεία. Ευχαριστώ όποιος ξέρει στα σίγουρα ας κάνει το κόπο να βοηθήσει.. Καλημερες! ” Ναι, σωστός είσαι. Με factory reset (wipe cache, dalvik cache, data).Και τα αρχεία σου δεν θα τα χάσεις με ενα απλό backup, από τις ρυθμίσεις ή το micloud. Με ένα rest…
-
Παράθεση από KwstasEpp: “Πιστεύετε ότι αν αλλάξω τον θα διαβάσει τα 4000mah της μπαταρίας? ” Μην ανησυχεις για το τι γραφει το cpu-z. Δεν μετράει τα mah η εφαρμογή, λογικά ενημερώνεται από κάποια data base. 4000mah είναι η μπαταρία σου και ας γράφει ό,τι θέλει. Κάνε μια αναζήτηση για καμία εφαρμογή calibration να της κάνεις. Αν δεν είναι ελλατωματική, θα στρώσει.
-
Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από alfaromeomito2010: “υποθέτω ότι με την νέα Ρομ βάζουμε πάλι SuperSU; ” Ξανακανουμε εγκατάσταση σε καθε ρομ απο εδω κ στο εξης το supersu ή απο την στιγμη που την εχουμε κανει μια φορα δεν ξανασχολουμαστε; ” Kάθε φορά θέλει εγκατάσταση.