Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 591.
-
Παράθεση από pangio2: “Έχω ένα τηλέφωνο που κάνει και για ''τοστιέρα''. Χρειάστηκα το sygic σήμερα και ενώ ήταν σε λειτουργία δέχτηκα κλήση (ευτυχώς). Το σοκ από την θερμοκρασία που είχε το τηλέφωνο δεν περιγράφεται. Στην κυριολεξία έκαιγε. Το έχω ενάμιση μήνα και δεν υπάρχει έλεγχος στάθμης μπαταρίας. Σερφάρω -βλέπω βίντεο κάνω κλήσεις η μπαταρία δεν πέφτει...90% ...μετά από μια ώρα άντε να πάει στο 89%. Κλείνω το τηλέφωνο του βάζω φορτιστή κλειστό ως δια μαγίας η μπαταρία βρίσκεται στο 8%. Το …
-
Παράθεση από dimi1982: “Έχω δει μέχρι 8 ώρες sot με χρήση wifi μόνο όμως,σε data μέχρι 6 ωρες! Αλλά παίζουν πολλά ρόλο,δύο κάρτες καλό σήμα κινητης, χαμηλή φωτεινότητα κτλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε μου 8 ώρες είναι απίθανο. Μήπως το ψιλοφόρτιζε στο ενδιάμεσο; Μου μυρίζει νοθεία.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Το System καλό είναι να μην το πειράζουμε έτσι ώστε να έχουμε δυνατότητα να κάνει Boot η συσκευή σε MIUI αν κάτι πάει στραβά. Να ξέρετε πως όλες οι FULL ROM (εκτός των ΟΤΑ & Patch ROM), πριν προχωρήσουν στο flash της νέας Version, κάνουν Format στο System Partition. Οπότε, γνώμη μου είναι να μην κάνετε Wipe στο System αν έχετε σκοπό να κάνετε απλό Update. ” Ρωτάω αν πχ θελεις να πας απο developer σε stable. Είναι αποδεκτός τρόπος ή θα έχεις προβλήματα στη συνέχεια; Δεν μπ…
-
Παράθεση από stakhs: “Όντως, απο τη στιγμή που δεν έχουμε micro sd, η καθαρή εγκατάσταση απο twrp είναι θεματακι. ” Mάλλον μέσα στο wipe-advanced wipe τικάρουμε όλες τις επιλογές εκτός του internal storage και sd card. Έπειτα επιστρέφουμε αρχικο μενού, πατάμε install και φλασάρουμε τη ρομ. Admin, σωστά; Υπάρχει πρόβλημα που κάνουμε απλά delete και όχι format για τη συνέχεια;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “To πρόβλημα με την μη εμφάνιση της έκδοσης του Kernel είναι απλά ένα Bug και αγνοήστε το. ” Μέσα στο cpu-z το εμφανίζει κανονικά πάντως.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Για τον user που έγραψες όχι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο στους κλειδωμένους αν τους επιστρέψεις πίσω αν υπάρχει περίπτωση ξανακλειδώματος αν δεν βάλουν fastboot Ρομ ” Νομίζω οτι ο bootloader ξανακλειδώνει μόνο αν φλασάρεις με το flashtool την stable rom. Αλλά και να κλειδώσει, απλά συνδεεσε ξανα με το unlock tool και ξεκλειδωνει κατευθείαν. Το ξεκλείδωμα αντιστοιχεί σε λογαριασμό, όχι σε συσκευή και είναι μόνιμο. Τη πάτησα γι'αυτό το ξέρω.
-
Παράθεση από mixaliscy: “@arist1976 νόμισα ότι ξεκλειδώσε bootloader και εμφανίστηκε στα wipes χωρίς να περάσει κάποια ρομ. Για τον ioannou το είχα πει. ”
-
Παράθεση από mixaliscy: “Επίσης προσέξτε να μην ΞΑΝΑκλειδώσετε τα κινητά σας με κάτι factory reset που λέτε ” Τι να ξανακλειδωσουμε με factory reset, φιλε μου;
-
Παράθεση από ioannou75: “και στο redmi nite 3 που έχω, δεν έχει εξωτερική κάρτα μνήμης....αρά πως θα κάνουμε Absolute Full Wipes & Install New Rom όπως δείχνει το βίντεο παραπάνω ???? (αφού με το που θα κάνουμε wipe στην internal storage θα μας σβήσει και τη νέα rom......) ” Διάβασε λίγα σχόλια πιο πάνω #35.
-
Παράθεση από apmi78: “κατεβαζω την ρομ στο pc τωρα το θεμα ειναι πως θα την περαΣΩ ” Κανε τη προεργασία(download driver, rom,flashtoo) και στείλε pm να σε βοηθήσω με teamviewer, αν δυσκολευτείς.
-
Παράθεση από Jongou: “Σύμφωνα με τον παραπάνω οδηγό περνάμε μετά την καθαρή εγκατάσταση την τελευταία Rom( π.χ 6.2.25) από την εξωτερική μνήμη. Στο mi4 όμως πως Γίνεται; αφού δεν παίρνει εξωτερική μνήμη? ” Noμίζω (δεν ειμαι απολυτα σίγουρος, μη σου καταστρεψω και το τηλέφωνο) οτι στο wipe-advanced wipe τικαρουμε όλα εκτος από internal storage και sd card. Κάνουμε wipe και επιστρέφουμε αρχικό μενου και install τη νεα ρομ από τη μνήμη. Προσοχη μη πατήσουμε reboot μετά το wipe κατευθείαν γιατι μετά…
-
Παράθεση από zer4w: “γιατί συμβαίνει αυτό με τον κερνελ? ” Και σε εμένα αυτό γράφει. Δεν το είχα παρατηρήσει
-
Παράθεση από apmi78: “Καλησπερα παιδια.Μετα απο την αναβαθμση εκανα wipe σχεδον σε ολα για να καθαρισω το τηλεφωνο ωστε να μεταβιβαστει στην συζηγο εκ τοτε ομως ειναι κολλημενο στην οθονη το logo της mi. TI NA KANΩ? ” Δεν επρεπε να τικαρεις στο wipe to system γιατι έσβησες και τη ρομ που φορούσε και τωρα δεν έχει ρομ να φορτώσει. Μη στενοχωριέσαι όμως, είναι αναστρέψιμο. Απλά φλασάρεις τη fastboot rom me to flashtool και είσαι οκ. Ή αν εχεις κρατημένο nandroid backup κανεις restore apo to twrp. …
-
Παράθεση από ioannou75: “παιδιά κατάφερα τελικά να περάσω την ελληνική rom (GTV 5.12.31) .Έχω τις εξής ερωτήσεις : 1.Με ποιο κριτήριο κάποιος θα επιλέξει να βάλει την developer ή την stable ελληνική rom? 2.Εγώ έβαλα την ελληνική dev. Αν θέλω να βάλω την stable, θα κατεβάσω το αρχείο zip και θα παω μέσα από το menu update και θα κάνει αναβάθμιση ή θα παω από το menu twrp? 3.Θέλω να κάνω update στην τελευταία ελληνικη rom. Ειδα τον οδηγό που αναφέρει να κάνουμε πρώτα backup μέσω του titanium backu…