Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 591.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Και εγώ την πέρασα χθες το βράδυ. Στην αρχή είχα ένα θεματάκι, μου έβγαζε συνέχεια για το google play services. Αλλά την ξαναπέρασα και όλα καλά. Πέρασα και το supersu και είμαι μπόμπα! Ελπίζω να είναι καλύτερη από μπαταρία γιατι η προηγουμένη ηταν λιγάκι σπάταλη.
-
Παράθεση από lafkostas: “μου εχει κολλησει στο σταδιο του ανοιγματος εδω και 2 ωρες.μου εμφανιζει μαυρη οθονη και το mi sτη μεση και απο κατω με μικρα γραμματα mi.com.κατι εγινε λαθος?η να περιμενω ” Το προβλημα είναι οτι φορούσε developer και φλάσαρε stable. Οπότε μπαίνοντας στο miui κρασάρανε οι εφαρμογές.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από kalergman: “Παρεξηγήσιμο... Και σαν κάθε πρωινή και ...αυξημένη. ” XAXA! Kαλό. Πονηρό αγόρι.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kalergman: “Επειδή προκλήθηκα, από γνωστούς-άγνωστους που αμφισβητούν..., έβαλα το τελευταίο v6.0.4 και ποστάρω το αποτέλεσμα. ” Φιλαράκο το τερμάτισες!!!
-
Παράθεση από gkionis: “καλημέρα στην ομάδα . μου ήρθε μήνυμα από την Xiaomi ότι μπορώ να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο κατεβάζοντας το Unlook tools . συνδέομαι με τον λογαριασμό mi που έχω και βάζω το τηλέφωνο σε fast boot και πατάω Unlook έτσι δεν είναι ? μετά όταν ξεκλειδώσει απλά κατεβάζω την ρομ την περνάω μέσα στο τηλέφωνο και την περνάω ? πρέπει να προσέξω κάτι ? ” Πρέπει να έχεις developer rom και να περάσεις το twrp. Exει αναλυτικό οδηγό στη πρώτη σελίδα. Ρίξε μια ματιά.
-
Παράθεση από diamantopoulosh: “Έχω την αίσθηση ότι από Stable σε Developer πας με απλό update ενώ από Developer σε Stable χρειάζεται επαναφορά. Επίσης όταν πας από Stable σε Stable και από Developer σε Developer δε χρειάζεται επαναφορά απλά κάνεις update. Από ποτέ για να πας από Stable σε Developer χρειάζεται επαναφορά; Έχω χάσει επεισόδια;;; Διορθώστε με αν κάνω λάθος.., ” Ισως μπερδευεσαι γιατι οταν περάσεις την official fastboot stable με το flashtool, μετά μπορείς απλά απο΄την εφαρμογη του u…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “αλλο το 2 και αλλο το 3 ” Noμίζω οτι το 2 τα πάει καλυτερα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Σαν πολύ σάλτσα δεν έβαλες... Αν δεν δούμε screenshot δεν πιστευουμε... ” 55046 εχει κανει εμενα το redmi note 3
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Το απλό Wipe Cache & Dalvik Cache δεν έχει σημασία αν το κάνεις πριν ή μετά το Flash της ROM, καθώς έχει τα ίδια αποτελέσματα. Όταν όμως πρέπει να κάνουμς Factory Reset (Wipe Data - Wipe Cache - Wipe Dalvik Cache), αυτό πρέπει να το κάνουμε πριν από το Flash της ROM, αλλιώς θα χάσετε όλες τις έξτρα εφαρμογές που σας δίνουμε στην ROM (Swiftkey - Number Fixer - MiWiFi - Remote Control - MiHome κτλ). ” Εγώ τη πάτησα μια φορά ετσι. Εκανα εγκατάσταση τη ρομ και αμεσως μετά wip…
-
Παράθεση από bzanios: “Παιδιά φαντάζομαι όποιον από τους 2 τρόπους χρησιμοποιήσουμε για το πέρασμα της 6.2.18 (1. το Patch μέσω του updater 2. Full Rom μέσω του TWRP) δεν χάνουμε τα δεδομένα μας έτσι δεν είναι; 2) Τελικά το patch έχει πρόβλημα ή όχι; να κατεβάσω καλύτερα την Full Rom; 3) Με το Swiftkey τι γίνεται; 4) Μετά από την αναβάθμιση κάνουμε και clean την cash και την Delvik cash (Χωρίς όμως να χάσουμε τα δεδομένα μας) ; ΚΑΙ τέλος μήπως είδε κάποιος από τους MOD τα ποιο πάνω post για το π…