Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 591.
-
Δυστυχώς δεν μπορώ να κατεβάσω τη ρομ για το redmi note 3. Φτάνει μεχρι 15-70MB και σταματάει το κατάβασμα. Το εμφανιζει ως ολοκληρωμενο. Edit: Εχει φτάσει ως 570MB και πάλι από την αρχή. Προσπαθώ από χθες ολη τη νύχτα. Εχουνε σπάσει τα νευρα μου. Καμια ιδέα;; Θα κανω εγκλημα. Tελικά τη κατέβασα από το κινητό και πάω πρόσω ολοταχώς για φλασάρισμα. Ορμάωω
-
Παράθεση από Panos1975: “Δεν διαφωνω..Αν εισαι τυχερος κ δεν παρουσιασει προβλημα εισαι οκ...Εκανες εξυπνη αγορα...Αν παρουσιασει θα σκεφτεσαι καλυτερα να εδινα παραπανω κ να ειχα το κεφαλι μου ησυχο..Κ στην τελικη τα χρηματα πανε σε ελληνικη επιχειρηση που πληρωνουν φορους στο κρατος.Εχω πεταξει 7 κινητα μεχρι τωρα..Ειχα χασιμο στην τελικη ασχετα που ισως τα πηρα κ σε μιση τιμη απο κινα. ” 7 στα 12 κουβα; Τι ποσοστά είναι αυτά; Φίλε μου, εσυ ξεπερνάς και τον Επίτιμο.
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9618/
-
Παράθεση από m@devill: “πηρε ένας φίλος μου το redmi note 3 32 gb και έχει τη stable version 77.0.11.0(LHNCNCJ) μπορώ να βάλω ddeveloper και πώς?? ” Διάβασε αυτό τον οδηγό εδώ να περάσεις τη fastboot και μετά φλασάρεις τη developer μέσω του updater. Με προσοχή όμως και αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε.
-
Παράθεση από TOLIS38: “καλημερα . Πως την πατρησες ετσι???????Δυστυχως η αδεια για το ξεκλειδωμα ισχυει για 30 μερες. αν εχουν περασει τοτε θα πρεπει να ξανακανεις αιτηση .... Παντως αυτο το TWRP ειναι μεγαλη μ@λ@κι@ . κολαει ειναι δυσχρηστο και μπορεις πολυ ευκολα να κανεις λαθος. Δεν υπαρχει εκδοση CWM να την περασουμε ??????? ” Η πλάκα είναι πως το ξεκλείδωχα 8/1/2016 αλλά όταν συνδέομαι στο unlock tool μου βγάζει μήνυμα: Your Mi account has not unlock permision. Εντωμεταξύ έκανα complain στο…
-
Παράθεση από spc: “παιδιά καλησπερα εγω ειμαι τόσο άσχετος που δεν μπορω να βάλω το Google play store... λίπον πάω στο market γράφω Google μου βγάζει ένα play store το κάνω εγκατάσταση αλλα όταν πάω να μπω μεςα με πετάει έξω.. μου έχει Σπάσει τα νεύρα αν δεν το εχω βάλει μέχρι το βράδυ θα μπει αγγελία.. ΥΓ:το τηλ φοράει την αγγλοκινεζικη. ” Κατέβασε το google instaler να κάνεις τη δουλειά σου.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από arist1976: “Τι έγινε; Ξανακλείδωσε ο bootloader; Καμια βοήθεια; ” Ναι τον ξανακλείδωσες (απο το μνμ λάθους κρίνοντας). Ξανατρέξε το unlock tool. ” @$@#$@#$$@!!!! Λογικά γίνεται, σωστά; Ή θα πρεπει να περιμένω πάλι 10 μέρες; Εχει ξανασυμβεί σε κανέναν άλλο; Μου βγάζει μήνυμα:Your Mi account has not unlock permision. Τώρα;
-
Παίδες χρειάζομαι τη βοήθεια σας επειγόντως. Έχω ξεκλειδώσει το bootloader και είχα φλασάρει κανονικά την ελληνική ρομ. Σήμερα όμως ΄ρκανα μια μα*@#κια. Φλάσαρα με το flashtool την official stable 7.0.19.0, έχοντας ξετικάρει την επιλογή της recovery για να μείνει η twrp. Δυστυχώς όμως, δεν ξερω τι έγινε και σβήστηκε και η twrp. Οπότε έχω ξεμείνει με την official και τώρα δεν περνιέται η twrp με τον οδηγο από εδώ. Κάνω κανονικά τη διαδικασία αλλά μου βγάζει στο adb: FAILED (remote: download for p…
-
Παράθεση από spirosmeg: “Να ενημερώσω για να υπάρχει και στο αρχείο οτι τελικα έφαγε την μπαταρία με το OTG καλώδιο έσβησε το τηλ. και αφού το ξανα-φόρτισα σχεδόν 50% έκανα εκκίνηση όπου και συνεχίστηκε το φλασσαρισμα για αρκετή ώρα ακόμα, και επιτέλους άσπρη μέρα GTV-6.1.14 στο πολυπόθητο Redmi 3 είναι γεγονός> Ευχαριστώ πολύ τον admin μας και όλα τα παιδιά που συμβάλουν και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα ΜΠΡΑΒΟ! ” Ειναι bug της twrp. Aν στο ξανακανει, πάτα power+volume up και θα σβησει.
-
Παράθεση από pasific: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από alprio: “Παράθεση από Bodai: “@alprio η ερώτηση σου απαντήθηκε εδώ => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 Δεν χρειάζεται να κάνεις διπλά πόστ.. ” Και ερωτω χωρίς τον κωδικό μπορώ α περάσω την μαμισια η κάποια άλλη ξένη; αυτοί πως πέρασαν αυτή την εκδοση;Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ορίστε ο οδηγός να φλασάρεις την official αγγλοκινέζικη.[MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi…
-
Παράθεση από alprio: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από alprio: “Παράθεση από Bodai: “@alprio η ερώτηση σου απαντήθηκε εδώ => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 Δεν χρειάζεται να κάνεις διπλά πόστ.. ” Και ερωτω χωρίς τον κωδικό μπορώ α περάσω την μαμισια η κάποια άλλη ξένη; αυτοί πως πέρασαν αυτή την εκδοση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ορίστε ο οδηγός να φλασάρεις την official αγγλοκινέζικη.[MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi…
-
Παράθεση από alprio: “Παράθεση από Bodai: “@alprio η ερώτηση σου απαντήθηκε εδώ => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 Δεν χρειάζεται να κάνεις διπλά πόστ.. ” Και ερωτω χωρίς τον κωδικό μπορώ α περάσω την μαμισια η κάποια άλλη ξένη; αυτοί πως πέρασαν αυτή την εκδοση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ορίστε ο οδηγός να φλασάρεις την official αγγλοκινέζικη. [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official …
-
Παράθεση από sixela: “Παράθεση από Bellem: “χθες εκλεισα 9 μερες και δεν ειχε ξεκλειδωθει το bootloader . και εγραψα complain στο φορουμ το κινεζικο ( ο θεος ξερει πως ) . Ειχα διαβασει οτι και καποιος αλλος εγραψε και την αλλη μερα ξεκλειδωθηκε. Ετσι ακριβως εγινε και σε μενα σημερα ηρθε μηνυμα οτι μπορω να ξεκλειδωσω το bootloader. Και μολις εκανα εγκατασταση της ελληνικης rom !! ” φιλε μου μπορεις να δωσεις οδηγιες ως προς το τροπο που εστειλες το mail παραπονων?και ενα λινκ της σελιδας που ε…
-
Παράθεση από sokri_m: “Μετά το σχετικό "κράξιμο" επανέρχομαι! Έχει δοκιμάσει κανείς τη διαδικασία που περιγράφεται στα 2 updates στο παρακάτω link? Get code Unlock BootLoader Redmi Note 3 - Updated, Unlocked successfull! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Δουλευει τελικά χωρ'ις κωδικό ή μας δουλευουν; ” Αστο φίλε, δεν δουλεύει.
-
Παράθεση από csotiriou: “Αυτη εδω παλι δε λεει για unlock τον bootloader. Εχει και βιντεακι. Εχω μπερδευτει... youtube.com/watch?v=iTcZHivWn7A ROM Xiaomi Note 3 Multilanguage ROM with PL, GAPPS, ROOT and PL instructions | [Custom]-[Updated] add the 01/05/2016 on Needrom ” Αυτός ειναι ο μοναδικος τροπος να φλασαρεις με κλειδωμενο bootloader.Διάβασε τον οδηγό εδώ