Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 674.
-
@MIUI_ARTτι ακριβώς εξυπηρετεί το νέο mail για το redmi note 2?
-
o @MIUI_ART γράφει στην πρώτη σελίδα (Φέτος η συμμετοχή μας είναι εντελώς τυπική, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, οι πρώτη θέση έχει ήδη προ-αποφασιστεί.) τι εννοεί ο ποιητής??
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι μπορείτε να επαναλάβετε την ψήφο σας αρκετές φορές κάθε μέρα (μέχρι 5 νομίζω ίσως και παραπάνω). ” με 3 user μέχρι στιγμής μόνο μια φορά με αφήνει, κάτι δεν κατάλαβα καλά??
-
+ 1 nickname niounia
-
+1 ktsiaras
-
+1 koostas
-
@dnomikos ΣΩΣΤΟΣ το είδα το πρόβλημα ( γενικά ) και δεν με αφήνει να το αλλάξω άλλαξα την ώρα και επανήλθε ως αναφορά την ημερομηνία arΩma εγκατέστησα rn2 προβλημα region
-
ΡΝ2 την πέρασα χωρίς fr ( για δοκιμές το έχω ) τρέχει όλες τις εφαρμογές κάμερα οκ χωρίς root το παράδοξο ειναι ότι λέει 30 Ιανουαρίου σαρωτής,θέματα μουσική,fb ενημερώσεις οκ παιχνίδια οκ
-
με την .8.1.25 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49430/m
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
στο mi6 υπάρχουν οπτικές και ακουστικές ειδοποιήσεις στο vider ,WhatsApp ? επίσης η επιλογή face unlock υπάρχει??διάβασα ότι προστέθηκε εγώ δεν. edit έκανε update το viber όλα καλά
-
mi6 κατέβηκε από το mail έγινε εγκατάσταση όλα οκ τώρα
-
@gkalenκατάφερα να κάνω καθαρισμό παρόλα το πρόβλημα άλλα τίποτε επίσης παρατηρώ περίεργο το εικονιδίου του mi home διαφορετικό αν το τρέξω σαν apk μπορεί να δουλέψει ? ίσως ? αυτό ειναι ? mi home
-
πήγα πίσω στην 8.1.18 και τώρα μου λέει οτι το mi home σταμάτησε και νομίζω πάλι factory reset μπορώ να πάω στην 8.1.11 με αυτό το twrp?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ktsiaras: “εγκατάσταση από twrp και πάλι τα ίδια με την rom από το mail έκανε επανεκκίνηση και έκλεισε χωρίς root καμία παρέμβαση ” Θα γίνει Re-Upload των ROM για Mi-6 & Mi-Mix 2, βάλε την προηγούμενη Version. ” οκ ευχαριστώ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ktsiaras: “στο mi6 έκανε boot έγραψε xtrv και μετά μαύρη οθόνη ” Δοκίμασε να κάνεις και πάλι Flash την ROM.Και προσοχή, μην βάζετε κανέναν Root Manager. ” εγκατάσταση από twrp και πάλι τα ίδια με την rom από το mail έκανε επανεκκίνηση και έκλεισε χωρίς root καμία παρέμβαση
-
στο mi6 έκανε boot έγραψε xtrv και μετά μαύρη οθόνη εγκατάσταση χωρίς σφάλμα
-
στο mi6 με το twrp-3.2.1-0 της 8.1.18 την κάνουμε OTA?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651