Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 674.
-
Παράθεση από etna: “Μόλις πέρασα την XTRV 7.11.30 (Hennessy) στο REDMI Note 3 και τώρα όταν πατάω Αναβάθμιση μου εμφανίζει μήνυμα σφάλματος "Δυστυχώς η εφαρμογή αναβάθμισης δεν δουλεύει". Και τώρα τί κάνουμε ρε παιδιά? Πώς μπορώ να κάνω roll back στην προηγούμενη version? Την εχω σε .zip μέσα στα downloads. Ευχαριστώ ” εκαθάριση δεδομενων εφαρμογης και θα εισαι ενταξει το ιδιο εκανε και στο RN2 και εφτιαξε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46700/ ισχύει από ότι είδα για μια φορά αν βγει…
-
@MIUI_ART στον ύπνο είναι στο Πάντα και οι άλλες ρυθμίσεις που προτείνετε στο mail (Ρυθμίσεις => Μπαταρία => Διαχ. Χρήσης μπαταρίας εφαρμογών ......) αναγκάστηκα να σβήσω το αρχείο της rom & mds που δημιουργηθηκε και ξανά download πάντα με την 2η κατεβαίνει σωστά
-
ξανά σφάλμα στο mds για mi6 γιατι αυτό συνεχεία πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένα?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από prekasg: “OTA @ Mi6 μπηκε οκ ... που ειναι αυτο με τις ειδοποιησεις που τις κανει σε ομαδες κτλ ; ” που είναι?? ξέρει κάποιος να μας πει?? επίσης να αναφέρω ότι η τελαυταία rom (mi6) δεν είναι και η καλύτερη λίγο ποιο αργό το κινητό χάνω και κάποιες ειδοποιήσεις έχω και σφάλμα στο τηλεχειστηριο όταν ανοίγω την εφαρμογή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46481/
-
επιβεβαιώνω mi 6 οκ κατέβηκε ΟΤΑ χωρίς σφάλμα εγκαταστάθηκε επιτυχώς
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
επιβεβαιώνω και εγώ με εκκαθάριση δεδομένων φεύγει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46131/
-
Σε mi 6 όλα καλά Το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου ταχύτατο!!! επίσης και στο RN2 κανένα θέμα.
-
Σε mi 6 όλα καλά Το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου ταχύτατο!!!
-
-
Δεν θέλει και δεν μπορεί να κατέβει ειναι η 4η φορά αλλά δεν επίσης από το pc στην 1.1gb θέλει 5 ώρες και η 1.5 gb 7 ώρες !!!!!!!
-
-
@spideman3 Added Smart Assistant to the 6.x/7.x Android devices και σε ένα άλλο με global dev χθες που είδα δεν το είχε
-
-