Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 674.
-
Xiaomi Mi6
ktsiaras - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμα@ALXIOA Για κοίτα την επιλογή για να το καταλάβεις τι ακριβώς παίζει
-
Xiaomi Mi6
ΜήνυμαΠαράθεση από ALXIOA: “Το led ειδοποιησεων δουλευει σε όλες τις εφαρμογές???? ” @ALXIOA Για αρχή γράφεις στο θέμα για το mi6 και βλέπω έχεις το Xiaomi_Mi_Note_2 στο mi6 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή ούτε σε έμενα για διαφορετικούς χρωματισμούς των εφαρμογών, που αναφέρεις.
-
καλό μήνα σε όλους Είναι η τρίτη φορά που περνάω την aroma στο mi6 και πάντα κολλάει στην διαδικασία installed η οθόνη στο 36% το αφήνω λίγο και αναγκάζομαι να πατήσω το power για να μου βγάλει την επιλογή επανεκκίνηση . Πρέπει να κάνω κάτι για αυτό? 2ο που αντιμετωπίζω και το έχω ξαναγράψει είναι για το recovery , επιλέγοντας από την προσαρμοσμένη να κάνει flash το twrp στην επόμενη επανεκκίνηση έχω το κινέζικο recovery
-
Και εγώ δεν το έχω σαν επιλογή στις ρυθμίσεις του mi6 αλλά γράφει 160 χαρακτήρες
-
@MIUI_ART το γράφω στο mi6
-
ΒΟΉΘΕΙΑ Γιατί κάθε φορά που κάνω flash στο mi6 την ελληνική rom μετά από δύο-τρεις επανεκκινήσεις μου βγάζει το κινέζικο recovery και αναγκάζομαι να κάνω flash το δικό μας recovery με τις εντολές adb
-
Σε kenzo η global έκανε αναβάθμιση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38660/
-
Περάστηκε στο mi6 όλα καλά μέχρι στιγμής.
-
Xiaomi Mi6
Μήνυμα@trifos Σωστός
-
Xiaomi Mi6
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “Παράθεση από ktsiaras: “εσείς που έχετε το mi 6 ακούτε και από την δύο ηχεία της συσκευής?? Εγώ μόνο από το ένα και συγκεκριμένα το δεξί όπως βλέπω οθόνη ” Ναι απο τα 2 ηχεία βγαίνει ο ήχος σε είμαι με miui8 7.6.8 global beta.Τα ηχεία είναι ενα πανω ένα κατω και παίζουν ταυτόχρονα. ” @trifos πως ειναι τα ηχεία? πάνω κάτω?? Κάτι δεν πάει καλά εδώ !!
-
Xiaomi Mi6
Μήνυμαεσείς που έχετε το mi 6 ακούτε και από την δύο ηχεία της συσκευής?? Εγώ μόνο από το ένα και συγκεκριμένα το δεξί όπως βλέπω οθόνη
-
Xiaomi Mi6
ΜήνυμαΜια από τα ίδια και σε εμένα,εγώ με developer όμως